SabotazNic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, poulinos είπε ναι εγω ειχα.εστελνα 80 εφταναν πχ 76 και δεν ειχα στο account. τα τραβαγε απο την συνδεδεμενη καρτα Κατσε, στο friends and family ο παραληπτης δεν εχει καθολου προμηθεια. Απλα δεν θυμαμαι αν στο paypal σου λεει βαλε 80, αλλα θα φτασουν 76 ή για να στειλεις 80, θα χρεωθεις 84
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, SabotazNic said: Κατσε, στο friends and family ο παραληπτης δεν εχει καθολου προμηθεια. Απλα δεν θυμαμαι αν στο paypal σου λεει βαλε 80, αλλα θα φτασουν 76 ή για να στειλεις 80, θα χρεωθεις 84 η αληθεια ειναι αν θυμαμαι σωστα οτι δεν μου εβγαζε καν τι θα φτασει.εβαζα πχ 80 και απλα μου λεγε ο bro οτι εφτασαν 76.δεν θυμαμαι δηλαδη να μου λεγε θα σου φαω 4 ή στειλε 84. πανε πολλα χρονια. το εχω κλεισει το paypal εδω και καιρο.δεν το χρειαζομαι διοτι δεν αγοραζω ebay κτλ
StamTheMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, poulinos είπε η αληθεια ειναι αν θυμαμαι σωστα οτι δεν μου εβγαζε καν τι θα φτασει.εβαζα πχ 80 και απλα μου λεγε ο bro οτι εφτασαν 76.δεν θυμαμαι δηλαδη να μου λεγε θα σου φαω 4 ή στειλε 84. πανε πολλα χρονια. Μεσα στο 23 εστελνα καθε μηνα 10 ευρω, για IPTV,σε εναν φιλο. Δεν ειχε αλλα λεφτα ο λογαριασμος που ηταν συνδεδεμενος. Δε μπορω να θυμηθω αν τα εστελνε απο την καρτα ή απο το λογαριασμο και δεν εχω προσβαση στο PP τωρα. Spoiler Ειχε μπλοκαρει,γιατι καποια φορα πληρωσα e-food μεσω PP,ενω δεν ειχε η καρτα,το PP πληρωσε με πιστωτικο,εγω το ξεχασα και κατεληξε μπλοκαρισμενο. Πρεπει να παρω τηλεφωνο στην Ιρλανδια για να το ξεκλειδωσουν και ο τυπος που μιλουσα στο τηλ ειχε τη χειροτερη προφορα,δεν καταλαβαινα ουτε τα μισα και το παρατησα.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 5 minutes ago, StamTheMan said: Μεσα στο 23 εστελνα καθε μηνα 10 ευρω, για IPTV,σε εναν φιλο. Δεν ειχε αλλα λεφτα ο λογαριασμος που ηταν συνδεδεμενος. Δε μπορω να θυμηθω αν τα εστελνε απο την καρτα ή απο το λογαριασμο και δεν εχω προσβαση στο PP τωρα. Hide contents Ειχε μπλοκαρει,γιατι καποια φορα πληρωσα e-food μεσω PP,ενω δεν ειχε η καρτα,το PP πληρωσε με πιστωτικο,εγω το ξεχασα και κατεληξε μπλοκαρισμενο. Πρεπει να παρω τηλεφωνο στην Ιρλανδια για να το ξεκλειδωσουν και ο τυπος που μιλουσα στο τηλ ειχε τη χειροτερη προφορα,δεν καταλαβαινα ουτε τα μισα και το παρατησα. μπορει να εχει αλλαξει και κατι απο τοτε που το εκανα εγω. το Pp με πιστωτικο.Jesus... απο την καρτα τα στελνει οχι απο το λογαριασμο.τον λογαριασμο τον ειχα μονο για να μπορω οταν θελω εγω να κανω επιστροφη το Paypal balance πισω στον λογαριασμο μου αφου δεν μπορουσα να το κανω επιστροφη στην καρτα(αρα και στον λογαριασμο) καλη τυχη με τις παραξενες προφορες. το εχω πετυχει και εγω αυτο σε αγγλια και απο κοντα ουτε καν τηλεφωνο. και σε τηλεφωνο το πετυχα μια φορα με ινδια φαση.αστο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα