Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας καλησπέρα, 

Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει πώς γίνεται στην ACS αποστολή με αντικαταβολή . Δηλαδή θα ήθελα να μάθω τι στοιχεία θα μου ζητήσουν και πώς θα παραλάβω τα χρήματα μου αφού πληρωθεί το δέμα από τον παραλήπτη . Θα ήθελα απλά να ενημερωθώ για το τι ισχύει για το 2023 . 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Constantinos23 είπε

Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος γνωρίζει πώς γίνεται στην ACS αποστολή με αντικαταβολή .

Πες στον παραλήπτη να σου βάλει τα χρήματα στην τράπεζα (ή paypal πχ) και στείλτο σαν απλό δέμα αν ο παραλήπτης θέλει οπωσδήποτε acs

Δημοσ.
18 minutes ago, Nabuko said:

Πες στον παραλήπτη να σου βάλει τα χρήματα στην τράπεζα (ή paypal πχ) και στείλτο σαν απλό δέμα αν ο παραλήπτης θέλει οπωσδήποτε acs

paypal θα εχει κρατησεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

paypal θα εχει κρατησεις.

Aπό πότε? Δεν το ήξερα. Η αλήθεια είναι ότι μόνο μια φορά μου είχε βάλει κάποιος αγοραστής χρήματα στο paypal και θυμάμαι να το πήρα όλο το ποσό. Ίσως να κάνω και λάθος

Δημοσ.
1 hour ago, Nabuko said:

Aπό πότε? Δεν το ήξερα. Η αλήθεια είναι ότι μόνο μια φορά μου είχε βάλει κάποιος αγοραστής χρήματα στο paypal και θυμάμαι να το πήρα όλο το ποσό. Ίσως να κάνω και λάθος

Αν το στείλει ως friends & family δεν έχει κρατήσεις. Αλλά δεν υπάρχει και προστασία του paypal για τη συναλλαγή, βασικά σαν να κάνει κατάθεση είναι

Δημοσ.
1 hour ago, Nabuko said:

τα πληρωσε τα εξοδα αυτος που τα στειλε

Just now, dompred said:

Αν το στείλει ως friends & family δεν έχει κρατήσεις. Αλλά δεν υπάρχει και προστασία του paypal για τη συναλλαγή, βασικά σαν να κάνει κατάθεση είναι

τις πληρωνει ο αποστολεας.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, poulinos είπε

τις πληρωνει ο αποστολεας.

Αν το στειλε ως friends n family δεν υπαρχουν κρατησεις.

Αλλα δεν υπαρχει ουτε προστασια.

Δημοσ.
22 minutes ago, StamTheMan said:

Αν το στειλε ως friends n family δεν υπαρχουν κρατησεις.

Αλλα δεν υπαρχει ουτε προστασια.

ειχα στειλει στον bro. τα ηθελε σε paypal.  εστειλα πχ 80 δεν μπηκαν 80.να θυμαμαι τοσο λαθος...

και οχι μονο μια φορα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, poulinos είπε

ειχα στειλει στον bro. τα ηθελε σε paypal.  εστειλα πχ 80 δεν μπηκαν 80.να θυμαμαι τοσο λαθος...

και οχι μονο μια φορα.

Μηπως σου ξεφευγει κατι;
Εγω εστελνα συχνα.
Αν θυμαμαι καλα,στο friends family το λεει κιολας.

Δημοσ.

αυτο πριν κανα δυο με τρια χρονια

1 minute ago, StamTheMan said:

Μηπως σου ξεφευγει κατι;
Εγω εστελνα συχνα.

θα το τσεκαρω αλλα σιγουρα ηταν friends and family. και θυμαμαι ηταν κατι λιγοτερο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

αυτο πριν κανα δυο με τρια χρονια

θα το τσεκαρω αλλα σιγουρα ηταν friends and family. και θυμαμαι ηταν κατι λιγοτερο

"There is one notable exception: if you're sending money to friends and family, PayPal doesn't charge you any additional fees unless you use your debit or credit card to send that money."

"If you send a domestic payment using either your PayPal balance, a bank account or an Amex Send™ account, there are no fees for the sender or the recipient. However, if you send a domestic payment using a card, you will have to pay 2.9% plus a fixed fee based on the recipient's currency"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ονομα,επωνυμο,διευθυνση,τραπεζικος λογαριασμος , τηλεφωνο και ισως ΑΦΜ. Εκτος απο τα ΕΛΤΑ Courier καμια αλλη μεταφορικη δεν εχει την δυνατοτητα επιταγης. Να παρεις δηλαδη τα λεφτα στο χερι. 

Επεξ/σία από AmixReckless
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, StamTheMan said:

"There is one notable exception: if you're sending money to friends and family, PayPal doesn't charge you any additional fees unless you use your debit or credit card to send that money."

"If you send a domestic payment using either your PayPal balance, a bank account or an Amex Send™ account, there are no fees for the sender or the recipient. However, if you send a domestic payment using a card, you will have to pay 2.9% plus a fixed fee based on the recipient's currency"

δεν ειχα λεφτα στο account. μου τα τραβηξε απο καρτα.σαν να εκανα top up  σε αλλον.ισως για αυτο να ειχα χρεωση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

και οχι μονο μια φορα.

1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Μηπως σου ξεφευγει κατι;
Εγω εστελνα συχνα.

Ως F&F δεν εχει προμηθεια ο παραληπτης. Ο αποστολεας εχει. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 23/08/2023 at 02:08, SabotazNic said:

Ως F&F δεν εχει προμηθεια ο παραληπτης. Ο αποστολεας εχει. 

ναι εγω ειχα.εστελνα 80 εφταναν πχ 76

και δεν ειχα στο account. τα τραβαγε απο την συνδεδεμενη καρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...