Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. 

Έχω 2 ups στο σπίτι. Ένα legrand keor και ένα cyberpower. Στο πρώτο έχω συνδεδεματα 65" oled tv, ps5, Xbox series x, Chromecast και 2 λάμπες. Φυσικά λειτουργούν ταυτόχρονα μόνο tv και 1 κονσόλα. Στο cyberpower μόνο τον imac m1. Και τα 2 μηχανήματα πολλών ετών. Τελευταία μου συνέβη 3 φορές μέσα σε 2 μέρες ενώ παίζω ps5 ξαφνικά το legrand να κάνει έναν έντονο θόρυβο σαν συναγερμό και να σβήσουν οι συνδεδεμένες συσκευές. Εκείνη την στιγμή καμία άλλη συσκευή στο σπίτι δεν έχει θέμα. Πχ κλιματιστικό δεν σταμάτησε, φώτα δεν τρεμοπαιξαν. Μόνο ότι είναι συνδεδεμένο στο ups έσβησε απότομα. Για να το επαναφέρω πρέπει να πατήσω το on off κουμπί του ups για να το ξανανοιξω. Την στιγμή που συνέβη αυτό είχε την ίδια συμπεριφορά και το cyberpower. Δηλαδή έκλεισε και δεν έδειξε ρεύμα. Και έπρεπε να πατήσω το on off για να ανοίξει. Και τα 2 δηλαδή έσβησαν απλά ο Mac δεν ήταν αναμενος.  Καμία άλλη συσκευή του σπιτιού δεν διακόπηκε το ρεύμα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Έχουμε καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαινει;

Δημοσ.
2 hours ago, xakerofxanthi said:

Πότε αλλάξατε τις μπαταρίες τους ?? Μήπως είναι πλέον παλιές και θέλουν αλλαγή

Δεν τις έχω αλλάξει ποτέ 😁 Το cyberpower είναι από το 2011.... Το σκέφτηκα και εγώ. Γιατί όμως να προσπαθούν να δώσουν ρεύμα από τις μπαταριες αφού το ρεύμα στο σπίτι δεν έχει κοπεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...