Erwtiseis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, BlueBlade είπε Βρε δε διαφωνώ, ούτε λέω ότι είναι κακό να κάνει κάποιος "δουλειά του ποδαριού" αλλά αν είσαι νέος άνθρωπος και με πτυχίο (άσχετα αν δεν έχει ανταπόκριση στην αγορά) είναι λυπηρό η μόνη σου φιλοδοξία να είναι απλά να βρεις μια δουλειά για να βγάζεις έναν μισθό. Πτυχίο με πτυχίο έχει διαφορά. Ο δικός μου τομέας σχετίζεται με τον πολιτισμό και την κοινωνιολογία, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν συγκρίνομαι με κάποιον ιατρό ή μηχανικό. Πτυχία ανθρωπιστικών επιστημών είχαν πάρα πολλά άτομα που συνάντησα στα τηλεφωνικά κέντρα και μάλιστα αρκετοί/ες ήταν πολύ πιο ικανοί, εργατικοί και μορφωμένοι από εμένα. Ο κάθε άνθρωπος έχει βέβαια την τύχη του και παίζουν πολλά ρόλο, όμως εκεί που καταλήγω είναι πως ένα πτυχίο -ειδικα του τομέα μου- δεν λέει και πολλά στην εποχή μας. Το πρόβλημα είναι όμως οι κακές εργασιακές συνθήκες, όχι τόσο η εύρεση εργασίας στο αντικείμενο μου αφού συνειδητα επέλεξα αυτό που επέλεξα. Εχω συμβιβαστεί με την ιδέα πως το πιο πιθανό είναι να αμοίβομαι μια ζωή με χαμηλό μισθό. Αυτό που με ενοχλεί όμως - και δεν δεχομαι- είναι η εκμετάλλευση.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Erwtiseis είπε Εχω συμβιβαστεί με την ιδέα πως το πιο πιθανό είναι να αμοίβομαι μια ζωή με χαμηλό μισθό. Πολυ λάθος αυτό.Ψάξου για καλύτερα,μην παραδίδεις τα όπλα έτσι ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα