Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μονη ελπιδα για καποιο σοβαρο κερδος ειναι μεταναστευση αμερικη οπου φτιαχνεις κιοσκι με προμοσιον greek salsa και πετας και ενα γυρονι και εισαι μπομπα

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/8/2023 στις 8:29 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

η εμπειρία που έχει κάποιος του επιτρέπει να βλέπει με άλλη ματιά κάποια πράγματα. 

Οποιος παει να κανει κινηση σε επιχειρηση,ειδικα  στην εστιαση,για την  οποια δεν εχει ιδεα ,ειναι καταδικασμενος.
Αυτος ειναι και ο νουμερο ενα λογος που στις μισες αγγελιες του facebook ,πουλανε ειτε  ολη την επιχειρηση,ειτε τον εξοπλισμο.

Νομιζουν ολοι οτι με ενα κεφαλαιο,καθολου η λιγη εμπειρια ή εχοντας φιλο με εμπειρια,θα γινουν πλουσιοι.

Εαν δεν ειχες σοβαρη τριβη με το αντικειμενο,για πολυ καιρο,δεν εχεις καμια ελπιδα,ειδικα στην εστιαση και ακομα πιο ειδικα στην πιτσα,που μιλαμε για 90% παραγωγη προιοντος και 10% παροχη υπηρεσιων.

 

 

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Οποιος παει να κανει κινηση σε επιχειρηση,ειδικα  στην εστιαση,για την  οποια δεν εχει ιδεα ,ειναι καταδικασμενος.
Αυτος ειναι και ο νουμερο ενα λογος που στις μισες αγγελιες του facebook ,πουλανε ειτε  ολη την επιχειρηση,ειτε τον εξοπλισμο.

Νομιζουν ολοι οτι με ενα κεφαλαιο,καθολου η λιγη εμπειρια ή εχοντας φιλο με εμπειρια,θα γινουν πλουσιοι.

Εαν δεν ειχες σοβαρη τριβη με το αντικειμενο,για πολυ καιρο,δεν εχεις καμια ελπιδα,ειδικα στην εστιαση και ακομα πιο ειδικα στην πιτσα,που μιλαμε για 90% παραγωγη προιοντος και 10% παροχη υπηρεσιων.

 

 

Ακριβώς. Το τι γινόταν στην Αθήνα πριν μερικά χρόνια με σουβλατζιδικα και σνακ που έκλειναν σε 1-2 χρόνια δεν περιγράφεται. 

Υπηρχαν αρκετοί με χρήμα στην άκρη που προτιμούσαν να ρισκάρουν να ανοίξουν κάτι δικό τους για να γίνουν αφεντικά από το να δουλεύουν για 600 ευρώ. Ζήλευαν τα παλιά και γνωστά ψητοπωλεία που υπάρχουν δεκαετίες. Αλλά δεν μπόρεσαν με την ποιότητα τους να πάρουν πελατεία από τους υπόλοιπους. Αν οι παλαιοί έχουν γίνει από μέτριοι ως κακοι και αυτό στο πέρασμα δεκαετιών με αρκετό κεφάλαιο από πίσω, οι νέοι ήταν κακοι ως κακιστοι εξ' αρχής. 

Το ίδιο και με τα σνακ. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Το τι γινόταν στην Αθήνα πριν μερικά χρόνια με σουβλατζιδικα και σνακ που έκλειναν σε 1-2 χρόνια δεν περιγράφεται. 

Ακομα παιζει αυτο το αστειο,κυριως με καφε και ψησταριες.

 

1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Υπηρχαν αρκετοί με χρήμα στην άκρη που προτιμούσαν να ρισκάρουν να ανοίξουν κάτι δικό τους για να γίνουν αφεντικά

Αυτη ακριβως ειναι η εικονα της εστιασης αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα.

Το κακο ειναι οτι ετσι καταδικαζουν και αλλους επαγγελματιες,οι οποιοι δουλευουν οριακα,καθως  οι πρωτοι παιρνουν ενα κομματι απο την πιτα.

 

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν γίνεται να δοκιμάσεις σάλτσα κ να μην μπορείς να βρεις συστατικά..( εφόσον δεν είναι με συντηρητικά)

Spoiler

Πετυχημένη είναι μόνο όταν βγαλεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες κ αφήνεις προσωπικό ή παιδιά να δουλεύει ή ασχολείσαι με άλλες επιχειρήσεις..  φαντάζομαι ήδη το στυλ είναι καναδέζικη 90s retro pizza?

Το ότι έμεινε τελευταία η χειρότερη αλυσιδα πάει να πει ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμος

Εφόσον δεν απέδωσαν οι σπουδές σ κ δεν ασχολήθηκες ποτέ με εστίαση.. μείνε μακριά μάλλον είναι ήδη αργα ...δεν είναι μόνο το φαγητό π πρέπει να ξέρεις αλλά κυριως τα υπόλοιπα π δεν σπουδαζονται

 

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...