CyanBlue Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Αν "σκάσει" θα έχουμε τουλάχιστον την παρηγοριά πως... δε θα θυμόμαστε όλα όσα χάσαμε 😀. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, kinitos είπε Και η αξιοπιστία της Seagate νομίζω είναι δραμα. Προσωπικά στα τόσα χρόνια δεν έμεινε ούτε ένας δίσκος ζωντανός 10 στους 10 πέθαναν στα όρια της εγγύησης. Για την ιστορία πάντως θα πρέπει να προσθέσω στην κουβέντα σου ότι έχω περί τους 15 WD Green Caviar ολοσχερώς νεκρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaNd Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Παιρνεις 5, κανεις RAID6, και καθε 1-2 χρονια αλλαζεις κ εναν εντος εγγυησης, και ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 hours ago, Thresh said: Ηταν σειρά Exos (enterprise) όμως όπως θα είναι αυτοί της είδησης? οχι ηταν 5-6 διαφορετιες σειρες αρα το αν καταφερει και βγαλει μια σειρα καλη για εμενα θα ειναι αξιοσημειωτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aprile Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Χωρητικότητα και αξιοπιστία στους HDD είναι αντιστρόφως ανάλογα. Αυτή είναι η βασική αιτία που θα χάσουν κάποια στιγμή την μάχη με τους SSD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 4 hours ago, Dennis077 said: Είμαι κατά της τόσο μεγάλης χωρητικότητας του σκληρού δίσκου. Πιστεύω ότι η αποθήκευση σε περισσότερους σκληρούς δίσκους είναι ποιο ασφαλής γιατί αν πάθει κάτι ο δίσκος δεν θα τα χάσεις όλα.!! ειτε εχεις 100gb ειτε 100tb η λεξη κλειδι ειναι backup. δεν υπαρχει αν παθει κατι θα τς χασεις ολα. υπαρχει εχω backup και δεν χανω τιποτα ειτε εχω 10gb ειτε 50000 gb. προσωπικα τωρα με αφηνουν αδιαφορο τετοιες χωρητικοτητες αφου οι περισσοτεροι home users εχουν μεσα συλλογες απο ταινιες. for me useless thing. σου λεει ο αλλος εχω 4000 ταινιες. 0 backup και ποιος ο λογος?αν θελω κατι download,view,delete 2 hours ago, Gk2016 said: Για την ιστορία πάντως θα πρέπει να προσθέσω στην κουβέντα σου ότι έχω περί τους 15 WD Green Caviar ολοσχερώς νεκρούς. οι green ηταν η μεγαλυτερη αποτυχια δυστυχως τα χρησιμα backup μου ειναι περι τα 150 giga που με την πρωτη ευκαιρεια θα γινουν λιγοτερα.και αφορουν φωτογραφιες στο 99 τοις 100 αφου μονο αυτο με νοιαζει να εχω 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Seagate δεν παίρνω που να μου τον χαριζαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, kokoviosR είπε Αγοραζεις δυο των π.χ. 30ΤB , τα γραφεις όλα και στους δυο και ανα χαλασεις ο ενας εχεις τα παντα ολα στον αλλον. 2 is 1 and 1 is none Τουλάχιστον 2 backup. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 τα δεδομένα στον σκληρό δεν χάνονται ποτέ , και να πάθει κάτι επισκευάζεται , εκτός αν σου πέσει στη θάλασσα δηλαδή τον χάσεις ,γιατι και απο σκουριασμένο σκληρό μπορεί να γίνει ανάκτηση δεδομένων. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μια χαρά είναι η seagate μην λέμε ο,τι θελουμε. Έχω σκληρό της seagate από το 2000 40 γίγα και δουλεύει ακόμα. Τι να πούμε μετά και για την WD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Samsung 1tb, 14 χρονια τον είχα, 93% health. Τον έβαλα αυτοβούλως στην άκρη. Seagate οι περισσότεροι πέθαναν, WD σε καλύτερη κατάσταση αλλα και πάλι .... Τώρα μόνο ssd Samsung με εξωτερική θήκη και 3 backup (το ένα σε σκληρούς). Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από endeavour 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javadoc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Τα χρόνια περνάνε αλλά στο συγκεκριμένο θέμα της αποθήκευσης τα ζητήματα είναι παρόμοια --> αντιστρόφως ανάλογος προβληματισμός από άλλη εποχή: Πώς να κάνεις αξιόπιστο backup το σκληρό δίσκο (20MB) !! στο IBM ΧΤ? - Το backup ήταν λιγότερο αξιόπιστο από το σκληρό.😄 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 7 hours ago, kinitos said: οχι ηταν 5-6 διαφορετιες σειρες αρα το αν καταφερει και βγαλει μια σειρα καλη για εμενα θα ειναι αξιοσημειωτο Όχι ότι την προτιμώ, αλλά για να κρατάει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από την WD, δεν είναι τα χάλια που ακούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 20 λεπτά πριν, javadoc είπε Τα χρόνια περνάνε αλλά στο συγκεκριμένο θέμα της αποθήκευσης τα ζητήματα είναι παρόμοια --> αντιστρόφως ανάλογος προβληματισμός από άλλη εποχή: Πώς να κάνεις αξιόπιστο backup το σκληρό δίσκο (20MB) !! στο IBM ΧΤ? - Το backup ήταν λιγότερο αξιόπιστο από το σκληρό.😄 Τώρα που είδα την ανάρτηση σου , θυμήθηκα ότι είχα στην Amiga 500 σκληρό δίσκο quantum fireball 20 mb. Και σήμερα στις ίδιες διαστάσεις, οι σκληροί φτάνουν τα 30 τέρατα, απίστευτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, troi.g είπε Τώρα που είδα την ανάρτηση σου , θυμήθηκα ότι είχα στην Amiga 500 σκληρό δίσκο quantum fireball 20 mb. Και σήμερα στις ίδιες διαστάσεις, οι σκληροί φτάνουν τα 30 τέρατα, απίστευτο. Σκληρο στην 500αρα = προνομιουχος 😛 Εγω την εβγαλα με δισκετες στην 500 και οταν πηρα 1200 με σκληρο ειχα χ3στει απ'τη χαρα μου 😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα