Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 350 max 380
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Αν είναι να υπάρχει εγγύηση δεν με ενδιαφέρει το από πού και για συσκευές που δεν έχουν αντιπροσωπεία στην Ελλάδα θα προτιμούσα το Amazon 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Αν είναι να πάρω μία συσκευή πολύ ανώτερη σε αυτά τα χρήματα δεν θα έλεγα όχι στα μεταχειρισμένα 
5) Μέγεθος οθόνης; Όσο πιο μαζεμένο γίνεται 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC και 2 SIM σίγουρα
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;  ναι και αν υπάρχει και OIS θα εκτιμηθεί 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; όχι 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)λίγο από όλα,

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως το πήρα για λίγο στα χέρια μου σε ένα κατάστημα και μου άρεσε το μέγεθος. Το μενού δεν με πολύ αρέσει και το μεγάλο εύρος τιμής που το βρίσκεις γιατί δε είναι και τόσο σίγουρος για την κάλυψη εγγύησης από τα καταστήματα που το έχουν σχεδόν 200€ κάτω από το επίσημο δίκτυο.

Δημοσ.
Στις 22/8/2023 στις 8:42 ΠΜ, theoilia είπε

Η αλήθεια είναι πως το πήρα για λίγο στα χέρια μου σε ένα κατάστημα και μου άρεσε το μέγεθος. Το μενού δεν με πολύ αρέσει και το μεγάλο εύρος τιμής που το βρίσκεις γιατί δε είναι και τόσο σίγουρος για την κάλυψη εγγύησης από τα καταστήματα που το έχουν σχεδόν 200€ κάτω από το επίσημο δίκτυο.

Αν το προιον γραφει EU απο το μαγαζι εχεις κανονικα 2ετη εγγυηση (συγκεκριμενα απο τη Smartec ειναι η επισημη). Απλα πας με αποδειξη ή/και IMEI

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...