GeorgeKatz Δημοσ. 30 Απριλίου Share Δημοσ. 30 Απριλίου On 29/04/2024 at 09:06, sphinxgr said: Σε ποιον κωδικο? Εγω δεν το βρισκω πουθενα Κωδικός 301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 1 Μαϊου Share Δημοσ. 1 Μαϊου 13 ώρες πριν, GeorgeKatz είπε Κωδικός 301 Όντως!!!! Οπότε θα φορολογηθεί στην κλίμακα και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου On 26/04/2024 at 19:00, GeorgeKatz said: Συμπληρώθηκε αυτόματα σε εμένα. Μια χαρά. ουτε καν το προσεξα.οπως ηρθε η δηλωση προσυμπληρωμενη εγινε ενα απλο τσεκ και εφυγε προσυμπληρωμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christine1990 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Καλησπέρα και από μένα ως νέο μέλος!!Όσον αφορά την ΔΥΠΑ έχω ένα τεράστιο πρόβλημα και όποιος γνώριζει να με κατατοπίσει....Είμαι στο πρόγραμμα 25-45 για έξι μήνες...τον Δεκέμβριο λήγει...πληρώνομαι κάθε μήνα από τον εργοδότη...τον Αύγουστο πήρα αδεια-5 μέρες απο τις 12 που δικαιούμαι -τις άλλες θα τις πάρω αργότερα - και επίδομα άδειας δεν έλαβα!!είχα μάθει ότι κανένας από τους υπαλλήλους που έχει ποτέ δεν έχει πάρει επίδομα αδείας!φοβούμενη ζήτησα το επίδομα μου για το εξάμηνο και Μ εβαλαν 73.20ευρω! ρωτώντας μου είπαν ότι αυτό αναλογεί!πλήρως ενημερωμένοι από λογιστή κτλ λέω το επίδομα μου είναι 12 μέρες επί 28,20 ευρώ!ο ΟΑΕΔ της τοπικής κοινωνιας-λογω γνωριμιων-ομως είμαι μέσω αυτού βγάζει την ουρά του απέξω,ότι είναι θέμα εργασιακών σχέσεων μεταξύ εμού και του εργοδότη!τι κάνω για να πάρω το επίδομα αδείας?αααα και από τον ΟΑΕΔ Μ ανέφεραν ότι δεν ελέγχουν τα ποσά αλλά τους καλύπτει ότι μπήκε το επίδομα σύμφωνα με την απδ και την υπεύθυνη δήλωση του εργοδότη ότι τα έχει δώσει όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Πριν απαντήσω στο προηγούμενο post, μια ερώτηση: Προσπαθώ να κάνω login στο ΔΥΠΑ E-services, κάνω login με κωδικούς taxisnet, γράφω τον ΑΜΚΑ, και στη συνέχεια μου εμφανίζει μήνυμα "service unavailable". Δοκίμασε και με firefox και με chrome. Συμβαίνει και σε άλλους; Σχετικά με το προηγούμενο post, αν δεν κάνω λάθος η ΔΥΠΑ επιδοτεί τον εργοδότη με ένα ποσοστό του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών. Αν ισχύει αυτό, θα πρέπει να ο εργοδότης δεν κλέβει μόνο εσένα, κλέβει και την ΔΥΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kthulhou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Στις 20/10/2024 στις 8:49 ΜΜ, Christine1990 είπε ζήτησα το επίδομα μου για το εξάμηνο και Μ εβαλαν 73.20ευρω! ΛΟΓΙΚΑ πας με τυπωμένη την κίνηση της τράπεζας κ πιάνεις τον Δ/ντη της ΔΥΠΑ. του λες πως σε κλέβουν, κλέβουν τον ΔΥΠΑ κ τους φορολογούμενους κ πως το επόμενο βήμασ είναι τα κανάλια, αφού έχεις τις κινήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christine1990 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Στις 21/10/2024 στις 10:49 ΜΜ, Kthulhou είπε Καλημέρα!Θα σας ενημερώσω όλο αυτό που βίωσα όλη την εβδομάδα...ενημέρωσα την ΔΥΠΑ της περιοχής μου -διευθυντης κτλ και η απάντηση ήταν εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι είναι μεταξύ σας λογιστικό θέμα...πολλά τα τηλεφωνα γενικά που έκανα ,πολλές οι συζητήσεις και τελικά κατέληξα στην ΔΥΠΑ Αθήνας ,όπου έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες!Περιμένω την κίνηση του να Μ το καταβάλει όλο και σαφώς έχει και ένα ύφος θυμωμένο ότι τον ανακάτεψα με την ΔΥΠΑ!ας πρόσεχε # 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 1 hour ago, Christine1990 said: να μην εκανε βλακειες να μην πηγαινες κανουν την βλακεια και θελουν να βγουν απο πανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Christine1990 είπε Η κατάθεση του μισθού στην τράπεζα γίνεται από την ΔΥΠΑ ή τον εργοδότη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christine1990 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Από τον εργοδότη αλλά μετά τα παίρνει από την Δυπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα