Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Καταρχήν να αναφέρω ότι έχω διαβάσει όλα τα θέματα σχετικά με τις προτάσεις για αγορά κινητού μεταξύ 300-400 ευρώ...

Σκοπεύω λοιπόν στην άμεση αγορά κινητού με χρήση επιδότησης από την vodafone 400 euro, δλδ "περιορίζομαι" στα καταστήματα πλαίσιο, κοτσόβολος και vodafone.

Είχα καταλήξει στα εξής που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.:

1. Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/256GB

2. OnePlus Nord CE 3 Lite 128GB 5G

3. OPPO A98 8/256GB

Οπότε, μέχρυ σήμερα το πρωί είχα πάρει την απόφασή μου να αγοραστεί το Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/256GB στα 379euro από το πλαίσιο.

Όμως, μπήκα για άλλη μια φορά στις αξιολογήσεις του skroutz και με προβλημάτισε πάρα πολύ η αναφορά όλων σχεδόν των κατόχων στο πρόβλημα απόδοσης της μπαταρίας!!! με αποτέλεσμα να έχω γεμίσει αμφιβολίες... διότι προσωπικά δεν είμαι ούτε gamer ούτε απαιτητικός χρήστης με χρήση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα αλλά ΔΕΝ με ευχαριστεί να πρέπει να φορτίσω κάθε μέρα την συσκευή μου, πραγματικά με ενοχλεί αυτή η προοπτική...

Για να μην σας κουράζω άλλο, θα ήθελα την άποψή σας, αν είναι δυνατόν από κατόχους των παραπάνω αναφερόμενων μοντέλων, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και ότι είμαι ένα  normal χρήστης, δεν παίζω παιχνίδια και κυρίως διαβάζω/γράφω email, ανοίγω αρχεία office, σερφάρω στο διαδίκτυο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας, και συγνώμη για το σεντόνι αν σας κούρασε.

Στράτος.

Δημοσ.

κάθε μέρα να ΜΗΝ φορτίζεις την συσκευή οριακά δύσκολο.

Θα πρέπει να κόψεις πολλά χαρακτηριστικά τους για να το πετύχεις αυτό (οθονη στα 60ΗΖ, χαμηλωμα στην ανάλυση αν υποστηρίζει, να το γυρίσεις σε 4G, χρήση ΜΟΝΟ wifi και χαμηλή φωτεινότητα και γενικότερα όχι ζόρι)

Θα το βγάλεις το πρωί στις 8 πχ και το επομενο πρωι με την παραπάνω χρήση μπορεί να έχεις και πχ 50% μπαταρία η κάπου εκεί πάνω κάτω.

Μπορεί οι συσκευές να έχουν 5000 μπαταρία, αλλά έχουν μεγάλες οθόνες και ικανό hardware για να κάνουν πολλά, όλα αυτά συνεπάγονται μια άλφα κατανάλωση.

Δημοσ.

OnePlus Nord CE 3 Lite 

Επειδή και μένα είναι ο διάολος μου να φορτίζω κάθε μέρα,Αυτό θα πρότεινα, φοράω τον ίδιο επεξεργαστή στο δικό μου και πάω άνετα 2 μέρες με περίπου 8 ώρες οθόνης.

Δημοσ.

Ελπίζω να καταθέσει και την άποψη του κάποιος κάτοχος των παραπάνω αναφερόμενων μοντέλων σχετικά με την μπαταρία.

Δημοσ.

Κάτοχος redmi note 12 pro για κανένα δίμηνο τώρα και η μπαταρία βγάζει μια μέρα χαλαρά χωρίς gaming.

Πέρα από αυτό φορτίζει αρκετά γρήγορα οπότε δεν είναι καθόλου θέμα η φόρτιση του.

Επίσης τι νόημα έχει να μην φορτίσεις το βράδυ και την επόμενη μέρα να είσαι με 30-50% μπαταρία και να ξεμείνεις μέσα στη μέρα? Εάν δεν μπορεί να σου βγάλει δύο γεμάτες μέρες με τη χρήση που θέλεις δε νομίζω ότι αξίζει να το έχεις σαν κριτήριο, ειδικά εφόσον έχει γρήγορη φόρτιση. 

Πριν αγοράσω κοιτούσα και Samsung αλλά με απώθησε η αργή φόρτιση γι αυτό ακριβώς το λόγο. Ρίξε μια ματιά και στο Realme 11 pro που βγήκε πρόσφατα μήπως αξίζει, με το Realme 7 Pro είχα μείνει απίστευτα ευχαριστημένος.

Δημοσ.
6 hours ago, k4ts0u said:

Κάτοχος redmi note 12 pro για κανένα δίμηνο τώρα και η μπαταρία βγάζει μια μέρα χαλαρά χωρίς gaming.

Πέρα από αυτό φορτίζει αρκετά γρήγορα οπότε δεν είναι καθόλου θέμα η φόρτιση του.

Επίσης τι νόημα έχει να μην φορτίσεις το βράδυ και την επόμενη μέρα να είσαι με 30-50% μπαταρία και να ξεμείνεις μέσα στη μέρα? Εάν δεν μπορεί να σου βγάλει δύο γεμάτες μέρες με τη χρήση που θέλεις δε νομίζω ότι αξίζει να το έχεις σαν κριτήριο, ειδικά εφόσον έχει γρήγορη φόρτιση. 

Πριν αγοράσω κοιτούσα και Samsung αλλά με απώθησε η αργή φόρτιση γι αυτό ακριβώς το λόγο. Ρίξε μια ματιά και στο Realme 11 pro που βγήκε πρόσφατα μήπως αξίζει, με το Realme 7 Pro είχα μείνει απίστευτα ευχαριστημένος.

Ως κάτοχος, το προτείνεις? Είσαι ευχαριστημένος δλδ? Έχεις εντοπίσει αρνητικά στοιχεία?

Επίσης αφού ήσουν ευχαριστημένος με το realme γιατί δεν επέλεξες το νεότερο μοντέλο αλλά άλλαξες εταιρεία? 

Δημοσ.
18 hours ago, stratosmgr said:

Ως κάτοχος, το προτείνεις? Είσαι ευχαριστημένος δλδ? Έχεις εντοπίσει αρνητικά στοιχεία?

Επίσης αφού ήσουν ευχαριστημένος με το realme γιατί δεν επέλεξες το νεότερο μοντέλο αλλά άλλαξες εταιρεία? 

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη συσκευή με τα τωρινά δεδομένα. Νομίζω στα ίδια χρήματα η άλλη επιλογή είναι το Samsung A54 και το Realme που ανέφερα. Εάν πας σε Σκρουτζομάγαζο αλλάζουν τα πράγματα. 

Σαν αρνητικό θα έλεγα ότι καμιά φορά υπερθερμένεται και όσο για το Realme το 11 Pro που σου ανέφερα δεν ήταν διαθέσιμο την περίοδο που έψαχνα και το GT2 επίσης δε το έβρισκα στα αντίστοιχα καταστήματα που αγόρασα και εγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...