Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα νέο pc το οποίο προορίζεται για χρήση γραφείου με web meetings κλπ αλλά θέλω να μπορεί να κάνω και gaming .επειδή δεν έχω γνώσεις ούτε χρόνο να αγοράσω κομμάτι κομμάτι θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια έτοιμα σετ με μπάτζετ από 700- 850 ευρώ.

Οθόνη έχω οπότε δεν χρειάζεται.

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lef79 είπε

Καλησπέρα σε όλους!Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα νέο pc το οποίο προορίζεται για χρήση γραφείου με web meetings κλπ αλλά θέλω να μπορεί να κάνω και gaming .επειδή δεν έχω γνώσεις ούτε χρόνο να αγοράσω κομμάτι κομμάτι θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια έτοιμα σετ με μπάτζετ από 700- 850 ευρώ.

Οθόνη έχω οπότε δεν χρειάζεται.

Ευχαριστώ πολύ 

Διευκρίνισε την ανάλυση του μόνιτορ σου φίλε μου,ανάλυση κ hz ,παίζει ρόλο στην επιλογή κάρτας γραφικών.Μιλαμε για ένα κατάστημα να στο στήσει ή απλά θες να τα αγοράσεις όλα από ένα καταστημα?Windows έχεις δυνατότητα να περάσεις μόνος σου? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου ο λόγος που δεν βλέπεις προτάσεις, είναι το έτοιμο που θες του πράγματος.Δυσκολο να προτείνει κάποιος ενα και αυτό γιατί δυστυχως τα prebuilt pc έχουν αδυναμίες,κυρίως στην επιλογή των επιμέρους parts.. ram,nvme,τροφοδοτικό,μητρική.Δινουν βάση σε επεξεργαστή κάρτα γραφικών που θα πέσει το μάτι και θάβουν τα υπόλοιπα για να βγάλουν κέρδος.Είναι και η ανάλυση σου,που απαιτεί δυνατή κάρτα γραφικών που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο εντός budget.Αναλογα για ποια παιχνίδια μιλάμε και τι υποχωρήσεις σε γραφικά είσαι διατιθέμενες να κάνεις.Σαν μίνιμουμ και με την προϋπόθεση σε βαριά games να μην τα θες όλα ultra, μπορείς να ξεκινήσεις από 6700xt και ότι δυνατότερο βάλεις από εκεί κ πάνω ,τόσο καλύτερα θα είσαι.Θα σου βάλω μια σύνθεση από quickshop στα 851 ευρο ,κατάστημα που μπορεί να σου στήσει το pc,σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει.Την θεωρω πιο τίμια λύση από ένα prebuilt.Βεβαια θα πρέπει να περάσεις windows μόνος σου με αυτήν την λυση.Για έτοιμο ίσως έχει καμμιά ιδέα κανένα άλλο παιδί.

Screenshot_2023-08-23-11-48-48-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2023-08-23-11-56-33-21_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από niko13
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπε και ο Νίκος, τα έτοιμα pc στο 99% των περιπτώσεων βάζουν σάπια/φθηνιάρικα κομμάτια σε σημαντικά υποσυστήματα, όπως μητρική, τροφοδοτικό, μνήμες, δισκο κτλπ.

Η καλύτερη λύση είναι να το πάρεις από ένα κατάστημα με συναρμολόγηση, θα δόσεις λίγα παραπάνω χρήματα (σε σχέση με το να αγόραζες κομμάτι-κομμάτι) αλλά θα πάρεις πολύ καλύτερο υλικό απο έτοιμο.

Επεξ/σία από Tol1as
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Μάλλον εγώ δεν το εξήγησα όπως έπρεπε.Με ενδιαφέρει να είναι κομμάτι κομμάτι όπως μου προτείνετε αλλά δεν έχω τις γνώσεις ούτε το χρόνο να το στήσω εγώ.οποτε πρέπει να αγοράσω από ένα μαγαζί που μπορεί να μου το στήσει κιόλας. 

Δεν θέλω pre-built γιατί γνωρίζω ότι δεν θα πάει καλά...

Δημοσ.

Update! Είδα ότι μπορώ να διαλέξω κομμάτια και από το eshop και να μου τα συναρμολογησουν εκείνοι.3 χρόνια εγγύηση λένε και σερβις μέσα σε 4 ώρες.γενικα το προτείνετε αυτό? Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει μια σύνθεση και να ανεβάσω μπάτζετ στα 1200 ευρώ χωρίς οθόνη.

Το eshop θα με βόλευε και λόγω της περιοχής που μένω!

Ευχαριστώ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update! Τελικά αποφάσισα να αυξήσω το μπάτζετ σε 1000 ευρώ.Μπορει κάποιος να μου προτείνει ένα setup από οποίο μαγαζί νομίζει μήπως και το παραγγείλω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...