-WISE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα παίδες. Είμαι σε αναζήτηση νέας tv για δωμάτιο. Καταλήγω στο ότι το καλύτερο μέγεθος για τις ανάγκες μου είναι 40 ίντσες με μικρά bezels γιατί θα κρεμαστεί στον τοίχο απέναντι απο το κρεβάτι. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 3 τηλεοράσεις μιας και μάξιμουμ budget είναι πολύ βαριά τα 300 ευρώ. Φυσικά αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, μου λέτε. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από την εικόνα καθώς κυρίως θα χρησιμοποιείται από τη γυναίκα μου 😄 αλλά θα ήθελα κάτι αξιόλογο μιας και τα περισσότερα βράδια χαζεύουμε σειρές ή ταινίες σε streaming υπηρεσίες (τις έχουμε όλες για αυτό και πήγα σε Android TV) πριν κοιμηθούμε. Η TCL 40S6203 φαίνεται να κερδίζει αν κρίνω από τις πολλές και καλές αξιολογήσεις μιας και οι άλλες δυο δεν έχουν καθόλου αλλά στα specs μου φαίνονται πανομοιότυπες. Και σίγουρα η Tesla κερδίζει λόγω... τιμής!😂 Τι λέτε;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Πάλι καλά που η γυναίκα δεν διαβάζει insomnia. 🤣 On topic. Μπορούμε να ανεβούμε λίγο ακόμα στην τιμή; 20-30€. Πολύ καλύτερη, αλλά βγαίνει στις 43''. Να τ' αφήσω;; 😝 https://www.skroutz.gr/s/36091134/TCL-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-QLED-43C635-HDR-2022.html
-WISE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε Πάλι καλά που η γυναίκα δεν διαβάζει insomnia. 🤣 On topic. Μπορούμε να ανεβούμε λίγο ακόμα στην τιμή; 20-30€. Πολύ καλύτερη, αλλά βγαίνει στις 43''. Να τ' αφήσω;; 😝 https://www.skroutz.gr/s/36091134/TCL-Smart-Tileorasi-43-4K-UHD-QLED-43C635-HDR-2022.html Πολύ καλή επιλογή φαίνεται όντως. Ευχαριστώ για την πρόταση. Φοβάμαι μην "τυφλωθω" λόγω μη μεγάλης απόστασης από το κρεβάτι. Αύριο θα μετρήσω και θα επανέλθω. Ίσως στα μάτια μου φαίνεται μικρή η απόσταση αλλά στην πράξη με παίρνει η 43αρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, -WISE- είπε Πολύ καλή επιλογή φαίνεται όντως. Ευχαριστώ για την πρόταση. Φοβάμαι μην "τυφλωθω" λόγω μη μεγάλης απόστασης από το κρεβάτι. Αύριο θα μετρήσω και θα επανέλθω. Ίσως στα μάτια μου φαίνεται μικρή η απόσταση αλλά στην πράξη με παίρνει η 43αρα. Ναι, για δες απόσταση. Καίτοι δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Φαντάσου εγώ έχω 55ρα απέναντι. Στα 2.5(+-) απόσταση. Κι από αυτές που έβαλες, μακράν καλύτερη επιλογή. ΥΓ. Γυναικεία αλληλεγγύη, φίλη μου. Για σένα δουλεύω. 😅😂 Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από Mrs. Hyde
-WISE- Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 50 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Ναι, για δες απόσταση. Καίτοι δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Φαντάσου εγώ έχω 55ρα απέναντι. Στα 2.5(+-) απόσταση. Κι από αυτές που έβαλες, μακράν καλύτερη επιλογή. ΥΓ. Γυναικεία αλληλεγγύη, φίλη μου. Για σένα δουλεύω. 😅😂 Τώρα με επηρέασες. Μία την έχω. Θα πάρω την 4K να βλέπει "Είσαι το ταίρι μου" τα βράδια.😄😄 Πάντως βλέποντας τις διαστάσεις είναι μόλις 6 εκατοστά μεγαλύτερη η 43αρα καθώς έχει πραγματικά πολύ μικρά bezels. Νομίζω δεν είναι deal breaker αλλά θα κάνω τις μετρήσεις μου και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
Bourdoulas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Να πας σίγουρα σε 42-43 ιντσες και 4κ όπως ανέφερε η φίλη πιο πάνω Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από Bourdoulas 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 53 λεπτά πριν, -WISE- είπε Τώρα με επηρέασες. Μία την έχω. Θα πάρω την 4K να βλέπει "Είσαι το ταίρι μου" τα βράδια.😄😄 Πάντως βλέποντας τις διαστάσεις είναι μόλις 6 εκατοστά μεγαλύτερη η 43αρα καθώς έχει πραγματικά πολύ μικρά bezels. Νομίζω δεν είναι deal breaker αλλά θα κάνω τις μετρήσεις μου και θα επανέλθω. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Να 'σαι καλά. Ναι, κάνε τις μετρήσεις σου και δες αν σε παίρνει. 38 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Να πας σίγουρα σε 42-43 ιντσες και 4κ όπως ανέφερε ο φίλος πιο πάνω 🙂 (φίλη, όμως, ναι;)
Bourdoulas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 22 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε Να 'σαι καλά. Ναι, κάνε τις μετρήσεις σου και δες αν σε παίρνει. 🙂 (φίλη, όμως, ναι;) Corrected 😝
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Corrected 😝 Εντάξει. Δεν χρειαζόταν. Δεν θα έβγαζα και... βούρδουλα. 😅 Spoiler Ευχαριστώ!
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Ναι, για δες απόσταση. Καίτοι δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Φαντάσου εγώ έχω 55ρα απέναντι. Στα 2.5(+-) απόσταση. Κι από αυτές που έβαλες, μακράν καλύτερη επιλογή. ΥΓ. Γυναικεία αλληλεγγύη, φίλη μου. Για σένα δουλεύω. 😅😂 Επανέρχομαι μετά απο μια πρόχειρη μέτρηση. Ο τοίχος από το προσκεφαλι είναι γύρω στα 2.80-2.90 μέτρα απόσταση. Με προβληματίζει στις αξιολογήσεις της https://www.skroutz.gr/s/36091134/TCL-Smart-Television-43-4K-UHD-QLED-43C635-HDR-2022.html που γράφουν αρκετοί ότι υπάρχει πρόβλημα στο sync των υποτίτλων με την εικόνα σε περιεχόμενο Netflix. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από -WISE-
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Σε αυτή την απόσταση, πας άνετα και για 55'' ή 50'', αν σου φαίνεται αντιαισθητική σε μέγεθος σε υπνοδωμάτιο. Στο σχετικό θέμα των TCL, δεν έχουν αναφέρει κανένα θέμα για συγχρονισμό εικόνας και ήχου στο netflix, παρά μόνο κάποια θέματα με την φωτεινότητα σε κάποιες σκηνές. Δεν ξέρω εάν έχει διορθωθεί με κάποιο update μέχρι τώρα, αλλά είχα δει ότι δουλεύει το fix που γράφει και ένας κύριος στις κριτικές στο skroutz.
-WISE- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι εντάξει είναι λίγο υπερβολή γιατί δεν έχω και άπλετο διάδρομο στο δωματιο και φοβαμαι μην σκουντουφλαω στην τηλεόραση. 😝 Οπότε πάω σε 43αρα που έχω και περισσότερες επιλογές. Ναι το είδα το fix που λες. Πρακτικά η εναλλαγή από σκούρα σε σκηνή σε φωτεινή επηρεάζει λίγο τον συγχρονισμό όταν ο ήχος της πηγής είναι Dolby Και για την 43P615 διαβάζω πολύ καλά λόγια. Πιο παλιό μοντέλο αλλά με πολλά reviews Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από -WISE-
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Α, δεν το είχαν αναφέρει εδώ και νόμισα ότι περιορίζεται μόνο σε εικόνα. Οκ. Τουλάχιστον, υπάρχει το fix. -Η C παραμένει πάλι καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα