tempo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 γεια σας, για κάποιους λόγους ψάχνω monitor με ενσωμετωμένα ηχεία. Κοιτώντας ορισμένα monitor που έχουν φυσιολογικές τιμές διαπιστώνω ότι τα ηχεία τους είναι συνήθως 2x2Watt. Δηλαδή το κάθε ηχείο έχει ισχύ 2Watt. Δεν γνωρίζω αλλά έχω την αίσθηση ότι 2Watt είναι πολύ λίγα.....ίσως να κάνω και λάθος. Για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης πριν απο λίγο άκουσα τον ήχο σε ένα τραγούδι, σε μια ταινία απο έναν imac αρκετά παλιό.....το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και έψαξα να δω πόσα watt είναι τα ηχεία του imac αλλά άδικος κόπος, δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά. Επειδή δεν γνωρίζω καθόλου, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο monitor που να έχει ηχεία απο 5Watt και πάνω; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τα ηχεία που υπάρχουν στα μόνιτορ είναι συνήθως διακοσμητικά (δεν έχουν καθόλου μπάσο και τα ακούς απλά να τσιρίζουν). Τα χρησιμοποιείς αν τύχει και χαλάσουν τα κανονικά σου ηχεία και μέχρι να παραλάβεις τα καινούρια. Τα watt δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για την απόδοσή τους. Ακόμη και τηλεοράσεις που έχουν π.χ ηχεία 20watt πάσχουν στον ήχο και χρειάζονται ηχόμπαρες. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 1 hour ago, turbat0s said: Τα ηχεία που υπάρχουν στα μόνιτορ είναι συνήθως διακοσμητικά (δεν έχουν καθόλου μπάσο και τα ακούς απλά να τσιρίζουν). Τα χρησιμοποιείς αν τύχει και χαλάσουν τα κανονικά σου ηχεία και μέχρι να παραλάβεις τα καινούρια. Τα watt δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για την απόδοσή τους. Ακόμη και τηλεοράσεις που έχουν π.χ ηχεία 20watt πάσχουν στον ήχο και χρειάζονται ηχόμπαρες. σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να είναι ενσωμετωμένα. Αρκετά χρόνια τα ηχεία του imac με καλύπτουν χωρίς προβλήματα όταν θα δω κανένα βιντεακι κλπ......φυσικά και δεν έχω την απαίτηση να δω ταινία και να με καλύψουν πλήρως. Εγώ απλά ρώτησα αν ξέρει κάποιος ηχεια ενσωματωμένα με μεγαλύτερη ισχύ απο 2W που βλέπω συνήθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 41 λεπτά πριν, tempo είπε Εγώ απλά ρώτησα αν ξέρει κάποιος ηχεια ενσωματωμένα με μεγαλύτερη ισχύ απο 2W που βλέπω συνήθως Η δική μου για παράδειγμα έχει σύνολο 6w. Δεν ακούγονται, άστο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα