Just_travel_everywhere Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Στις 23/8/2023 στις 9:50 ΠΜ, jerry banana είπε όλοι τα θεωρούν κορυφαία στο youtube. Eγώ με την λελα για μπαταρία που είχαν τα xm4 θα περιμένω. Δεν ξανασκάω 300+ ευρώ για να έχω σε 2-3 μήνες το ένα ακουστικό 20% και το άλλο 100 % . Η sony έχασε την εμπιστοσύνη μου. Τέτοια θέματα σε ψοίρες τέτοιας τιμής απαγορεύονται . Εν το μεταξύ είναι τόσο κορυφαία που ήδη εδώ στη Γερμανία τα βγάλω σε προσφορά 260 € 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgekarou Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Πολυ καλο προιον μετα απο καιρο της Sony! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valleron2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Εγώ που τα έχω πάρει έχουν μακράν τον καλύτερο ήχο σε tws.Το nc είναι σούπερ και η ποιότητα ομιλίας το ίδιο.Το μόνο που θα μπορούσε να βελτιωθεί είναι το transparency.Καμια σχέση με την apple Αλλά εγώ εκτιμώ τα υπόλοιπα.Δοκιμασα τα airpods pro 2 και τα πούλησα σε δύο μέρες χρήσης λόγω πολύ μετρίου ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα