Matfrags Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Γεια σας, Ειμαι φοιτητης στα Γιαννενα και ψαχνω για πακετο ιντερνετ ο ελεγχος διαθεσιμοτητας της cosmote ισχυριζεται πως μπορω να εχω ταχυτητες μεχρι 100mbps (λεει fiber αλλα μαλλον εννοει fiber to the node) και συνηθεις ταχυτητες 85 και η ερωτηση μου ειναι, ποσο αξιοπιστος ειναι αυτος ο ελεγχος, και υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αλλες εταιριες(πχ nova); ευχαριστων εκ των προτερων, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos91 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 σε γενικες γραμμες ειναι σωστο αλλα αμα θελεις να εισαι εντελος συγουρος ρωτα εναν γειτονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 23 ώρες πριν, Matfrags είπε Γεια σας, Ειμαι φοιτητης στα Γιαννενα και ψαχνω για πακετο ιντερνετ ο ελεγχος διαθεσιμοτητας της cosmote ισχυριζεται πως μπορω να εχω ταχυτητες μεχρι 100mbps (λεει fiber αλλα μαλλον εννοει fiber to the node) και συνηθεις ταχυτητες 85 και η ερωτηση μου ειναι, ποσο αξιοπιστος ειναι αυτος ο ελεγχος, και υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αλλες εταιριες(πχ nova); ευχαριστων εκ των προτερων, Σε ποια περιοχή μένεις; Καλυτερα Vodafone επειδή έχει την υποδομή του FTTC. Εγω COSMOTE είχα στα Γιάννενα και δεν είχα πρόβλημα αλλά αν είσαι καμία Ανατολή, καλύτερα VF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kag1ante Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Στις 21/8/2023 στις 4:10 ΜΜ, Matfrags είπε Γεια σας, Ειμαι φοιτητης στα Γιαννενα και ψαχνω για πακετο ιντερνετ ο ελεγχος διαθεσιμοτητας της cosmote ισχυριζεται πως μπορω να εχω ταχυτητες μεχρι 100mbps (λεει fiber αλλα μαλλον εννοει fiber to the node) και συνηθεις ταχυτητες 85 και η ερωτηση μου ειναι, ποσο αξιοπιστος ειναι αυτος ο ελεγχος, και υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αλλες εταιριες(πχ nova); ευχαριστων εκ των προτερων, https://www.whatsup.gr/student/foitites/double-play Κανε και εναν ελεγχο εδω (μιας και ειπες φοιτητης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 On 21/08/2023 at 15:10, Matfrags said: Γεια σας, Ειμαι φοιτητης στα Γιαννενα και ψαχνω για πακετο ιντερνετ ο ελεγχος διαθεσιμοτητας της cosmote ισχυριζεται πως μπορω να εχω ταχυτητες μεχρι 100mbps (λεει fiber αλλα μαλλον εννοει fiber to the node) και συνηθεις ταχυτητες 85 και η ερωτηση μου ειναι, ποσο αξιοπιστος ειναι αυτος ο ελεγχος, και υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αλλες εταιριες(πχ nova); ευχαριστων εκ των προτερων, οτι παροχο και να βαλεις θα παρεις τον ιδιο χαλκο και απο το ιδιο kv εφοσον μιλαμε για vdsl απο kv. μονο το cpe αλλαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα