LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, atrigane είπε Όταν με το καλό λύσεις το πρόβλημα και από Σεπτέμβρη που αρχίσουν τα πρωτοβρόχια πες μας τις εντυπώσεις σου αν θες.. Και γω με υγραέριο είμαι και ήρθε η ώρα για λάστιχα και σκέφτομαι σοβαρά τα run flat. Περασα Χειμωνα με αυτα μια χαρα ειναι εκτος απο το προβλημα που γραφω εδω. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, achilles_g_ είπε Τι μάρκα έβαλες? Bridgestone Turanza T005 DriveGuard Runflat 205/55 R16 94W XL
achilles_g_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δες αν είναι στραβό το ελαστικό (αν το πήρες από εξουσιοδοτημένο λογικά έχει εγγύηση). Αν δεν το πήρες από εξουσιοδοτημένο, επειδή το κόστος θα το χρεωθεί ο προμηθευτείς δεν θα βγάλεις άκρη. Παθών.
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, achilles_g_ είπε Δες αν είναι στραβό το ελαστικό (αν το πήρες από εξουσιοδοτημένο λογικά έχει εγγύηση). Αν δεν το πήρες από εξουσιοδοτημένο, επειδή το κόστος θα το χρεωθεί ο προμηθευτείς δεν θα βγάλεις άκρη. Παθών. Στον Οικονομου τα εβαλα. 1
Makis38 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Τέτοιο τρέμουλο που λες έχει καλό χτύπημα η ζάντα και σίγουρα είναι εμφανές. Ο λαστιχάς δεν το είδε; Είχα ίδιο θέμα και μόλις άλλαξα λάστιχα ένας πιτσιρίκος βοηθός το είδε και μου τις ισιώσανε (αλουμινίου) με ένα εικοσάευρω νομίζω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Makis38 είπε Τέτοιο τρέμουλο που λες έχει καλό χτύπημα η ζάντα και σίγουρα είναι εμφανές. Ο λαστιχάς δεν το είδε; Είχα ίδιο θέμα και μόλις άλλαξα λάστιχα ένας πιτσιρίκος βοηθός το είδε και μου τις ισιώσανε (αλουμινίου) με ένα εικοσάευρω νομίζω. Οχι δεν εχει καμια ζαντα καποιο στραβωμα που να το βλεπεις και γιατι δεν μου το εκανε στα παλια λαστιχα; Θα παω αυριο απο κει που τα εβαλα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Makis38 είπε Τέτοιο τρέμουλο που λες έχει καλό χτύπημα η ζάντα και σίγουρα είναι εμφανές. Ο λαστιχάς δεν το είδε; Είχα ίδιο θέμα και μόλις άλλαξα λάστιχα ένας πιτσιρίκος βοηθός το είδε και μου τις ισιώσανε (αλουμινίου) με ένα εικοσάευρω νομίζω. +1 Μπορεί η ζαντα να είναι σαν λουκουμάς και με τα βαρίδια να δείχνει σωστή στο μηχάνημα της ζυγοστάθμισης.Αλλά θα παραμένει λουκουμάς.
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε +1 Μπορεί η ζαντα να είναι σαν λουκουμάς και με τα βαρίδια να δείχνει σωστή στο μηχάνημα της ζυγοστάθμισης.Αλλά θα παραμένει λουκουμάς. Εγω φοβαμαι λαστιχο γιατι με τα παλια δεν ειχα προβλημα και ουτε εχω πεσει σε καμια λακουβα η κατι που θα μπορουσε να μου κανει ζημια. Αυριο το απογευμα θα παω απο κει ξερω οτι φτιαχνουν και ζαντες γιατι στο corsa που ειχα στραβια μου την ειχαν φτιαξει. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από LLLEFTERIS 1
georgiouu Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Όπως το περιγράφεις το πρόβλημα εγώ καταλαβαίνω ότι ο λάστιχας είναι ψιλοασχετος ή βαριέται να πολυασχοληθει και σε παραμυθιαζει με δικαιολογίες...το γιατί δεν στο έκανε με τα παλιά λάστιχα δικαιολογείται γιατί πάντα όταν αλλάζεις λάστιχα χρειάζεσαι ξανά ζυγοσταθμιση. Ε αν δεν ξέρει να κάνει ζυγοσταθμιση ή βαριέται θα σου τρεμει
iml Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Αναφέρθηκε και πιο πριν, αλλά δείτε και το μουαγιέ. Μπορεί να θέλει λίγο ξύσιμο γύρω από τις τρύπες που βιδώνουν τα μπουλόνια (σκουριά, βρωμιά (και στο εσωτερικό της ζάντας). Επίσης πολλοί "μαστορες" τα κοπανάνε με το σφυρί και μπορεί να έχει κάνει χείλος γύρω από τον άξονα με επακόλουθο και να μην κάθεται πάντα καλά η ζάντα πριν το βίδωμα. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από iml 1
korakios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Σε καινούριο αμάξι , μετά απο χλμ ξεκίνησε τρέμουλο σε μεγάλες ταχύτητες , μετά φάνηκε ανομοιομορφία στο φάγωμα συν αισθητός θόρυβος και απλά ήταν τα λάστιχα μάπα (έγινε αλλαγή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα