LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Εχω το Meriva B LPG και αλλαξα λαστιχα τον Σεπτεμβρη που μας περασε και εβαλα runflat με ζυγοσταθμιση και ευθυγραμμιση. Προσεξα οτι στα ταξιδια στα 110 εως120 ταχυτητα ετρεμε το τιμονι. Πηγα μου εκαναν παλι ζυγοσταθμιση τιποτα παλι τα ιδια μιλησα με τον μηχανικο μου λεει καποια ζαντα μπροστα ειναι στραβια ζητα να στις βαλουν μπρος πισω. Τις κανω μπρος πισω πλεον δεν τρεμει το τιμονι εχω ενα βουητο ομως στις πισω ροδες που σιγουρα ειναι η στραβια ζαντα. Το κουφο ειναι οτι στην ζυγοσταθμιση ολες δειχνουν μηδεν οταν τις ζυγοσταθμισε δεν θα επρεπε η σταβια να χανει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 όχι κάτι τέτοιο δεν δειχνει η ζηγοστασθμηση ειδικά αν ειναι κοπαννιμενη περιεργα... με λιγα λογια βρες μια ζαντα στο car ,gr η καπου στα σκραπ μεταχ (αφου ολη την δύσκολη δουλειά την κανατε για να εντοπίσετε την βλάβη) βάλε μια δεξιά μια αριστερά να δεις και ποια ειναι να τελειώνει το βάσανο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Κάποιοι τις ισιώνουν αν δεν είναι θεόστραβη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 16 minutes ago, atrigane said: Κάποιοι τις ισιώνουν αν δεν είναι θεόστραβη αν ειναι στο εξωτερικό περιβλημμα ναι με σχετικά κάλο αποτέλεσμα αν ειναι στην βάση (που μάλλον ειναι και η περίπτωση μας αλλιώς θα το ειχαν δει) τοτε όχι δεν στρώνει οχι τουλαχιστον σωστά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosVl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, LLLEFTERIS said: Εχω το Meriva B LPG και αλλαξα λαστιχα τον Σεπτεμβρη που μας περασε και εβαλα runflat με ζυγοσταθμιση και ευθυγραμμιση. Προσεξα οτι στα ταξιδια στα 110 εως120 ταχυτητα ετρεμε το τιμονι. Πηγα μου εκαναν παλι ζυγοσταθμιση τιποτα παλι τα ιδια μιλησα με τον μηχανικο μου λεει καποια ζαντα μπροστα ειναι στραβια ζητα να στις βαλουν μπρος πισω. Τις κανω μπρος πισω πλεον δεν τρεμει το τιμονι εχω ενα βουητο ομως στις πισω ροδες που σιγουρα ειναι η στραβια ζαντα. Το κουφο ειναι οτι στην ζυγοσταθμιση ολες δειχνουν μηδεν οταν τις ζυγοσταθμισε δεν θα επρεπε η σταβια να χανει; Κάνα μουαγιε μήπως? Η ούτε καν? Πάντως μερικές φορές το βουητό είναι κι από στραβοπατημένο λάστιχο 19 minutes ago, atrigane said: Κάποιοι τις ισιώνουν αν δεν είναι θεόστραβη Ισχύει Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από ChristosVl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Σιγουρα ειναι η ζαντα γιατι με την αλλαγη μπρος πισω σταματησε το τρεμουλο στο τιμονι. Ο μηχανικος μου ειπε να κανω μπρος πισω την μια μερια πχ δεξια και αν δω αν τρεμει παλι το τιμονι ηταν αυτη η μερια και ετσι θα βρω την ζαντα. Φοβαμαι πως δεν ειναι η ζαντα αλλα ελατωματικο λαστιχο γιατι πριν αλλαξω λαστιχα δεν ειχα τρεμουλο κλπ. 6 λεπτά πριν, ChristosVl είπε Κάνα μουαγιε μήπως? Η ούτε καν? Πάντως μερικές φορές το βουητό είναι κι από στραβοπατημένο λάστιχο Λες για σκασμενο λαστιχο που πατηθηκε; οχι δεν εχει γινει αυτο δεν μου εχει σκασει ποτε λαστιχο απο τοτε που τα εβαλα συν οτι τα runflat δεν ξεφουσκωνουν εντελως. Απο λακουβα μου ειχαν στραβωσει λιγο τα χειλακια στις δεξιες ζαντες αλλα με τα παλια λαστιχα και δεν ειχα ουτε τρεμουλο ουτε βουητο και οταν πηγα και τα αλλαξα μου τις ισιωσαν με ενα εργαλειο γιατι εχω σιδερενιες ζαντες. Για αυτο φοβαμαι οτι δεν ειναι ζαντα αλλα ελατωματικο λαστιχο που στις λιγες στροφες που γυριζει το μηχανημα ζυγοσταθμισης δεν μπορει να δει το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι ελλατωματικό το λάστιχο, αν όντως δεν είχες κανένα θέμα πριν την αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Sorath είπε Δεν είναι καθόλου απίθανο να είναι ελλατωματικό το λάστιχο, αν όντως δεν είχες κανένα θέμα πριν την αλλαγή. Και ειχα και στραβα χειλακια στις δεξιες ζαντες. Θα αλλαξω καποια στιγμη την μια πλευρα μπρος πισω για να βρω ποια ζαντα-λαστιχο εχει το προβλημα και θα παω εκει που τα εβαλα να δουν τι φταει. Απλα μου ειναι περιεργο που στο μηχανημα μου τις δειχνει με μηδεν προβλημα εκτος αν επειδη το μηχανημα δεν φτανει τα 110-120 χιλιομετρα που μου παρουσιαζει το προβλημα ετσι για αυτο τις δειχνει οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 31 minutes ago, LLLEFTERIS said: Και ειχα και στραβα χειλακια στις δεξιες ζαντες. Θα αλλαξω καποια στιγμη την μια πλευρα μπρος πισω για να βρω ποια ζαντα-λαστιχο εχει το προβλημα και θα παω εκει που τα εβαλα να δουν τι φταει. Απλα μου ειναι περιεργο που στο μηχανημα μου τις δειχνει με μηδεν προβλημα εκτος αν επειδη το μηχανημα δεν φτανει τα 110-120 χιλιομετρα που μου παρουσιαζει το προβλημα ετσι για αυτο τις δειχνει οκ. εωτηση..... παλια λαστυχα τα πεταξες? η εστο εχεις καπου να δανισεις καποια παλια λαστυχα να βαλεις πισω για τεστ? αν ναι βουρ για δωκιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Βάλε την ρεζέρβα δεξιά/αριστερά και δες που έιναι πιο σταθερό, μετά πήγαινε τον "ελαττωματικό" τροχό στον Πέττα να σου πει αν έχει θέμα η ζάντα. https://www.google.com/search?sca_esv=558765920&rlz=1C1GCEU_enGR849GR849&tbs=lf:1,lf_ui:2&tbm=lcl&sxsrf=AB5stBgKjYgd9pLLsWfDFbFy05JJx93WcA:1692627064612&q=πέττας+ζάντες&rflfq=1&num=10&rldimm=16148384355932788699&ved=2ahUKEwjbjLGX9-2AAxXp2AIHHetJDDYQu9QIegQIFhAM#rlfi=hd:;si:16148384355932788699;mv:[[37.999904,23.694933100000004],[37.9462201,23.6538577]];tbs:lrf:!1m4!1u3!2m2!3m1!1e1!1m4!1u2!2m2!2m1!1e1!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, Narayan είπε Βάλε την ρεζέρβα δεξιά/αριστερά και δες που έιναι πιο σταθερό, μετά πήγαινε τον "ελαττωματικό" τροχό στον Πέττα να σου πει αν έχει θέμα η ζάντα. https://www.google.com/search?sca_esv=558765920&rlz=1C1GCEU_enGR849GR849&tbs=lf:1,lf_ui:2&tbm=lcl&sxsrf=AB5stBgKjYgd9pLLsWfDFbFy05JJx93WcA:1692627064612&q=πέττας+ζάντες&rflfq=1&num=10&rldimm=16148384355932788699&ved=2ahUKEwjbjLGX9-2AAxXp2AIHHetJDDYQu9QIegQIFhAM#rlfi=hd:;si:16148384355932788699;mv:[[37.999904,23.694933100000004],[37.9462201,23.6538577]];tbs:lrf:!1m4!1u3!2m2!3m1!1e1!1m4!1u2!2m2!2m1!1e1!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2 Δεν έχει ρεζέρβα αυτό το αμάξι λόγω υγραερίου. Είναι εργοστασιακό υγραέριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Runflat γιατί έβαλες; Ακυρο,τωρα διάβασα ότι δεν έχεις ρεζερβα. Αφου σου μεταφέρθηκε το πρόβλημα πίσω κάνε τράμπα την αριστερή πλευρά μπροστά πίσω να δεις αν αλλάζει κάτι.Αν δεν αλλάζει είναι η πίσω δεξιά. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Runflat γιατί έβαλες; Γιατί δεν έχω ρεζέρβα και αυτά αν πατήσεις πρόκα πχ δεν γίνονται πλάκα δεν ξεφουσκώνουν εντελώς και μπορείς να οδηγήσεις μέχρι να φτάσεις κάπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 25 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Γιατί δεν έχω ρεζέρβα και αυτά αν πατήσεις πρόκα πχ δεν γίνονται πλάκα δεν ξεφουσκώνουν εντελώς και μπορείς να οδηγήσεις μέχρι να φτάσεις κάπου. Όταν με το καλό λύσεις το πρόβλημα και από Σεπτέμβρη που αρχίσουν τα πρωτοβρόχια πες μας τις εντυπώσεις σου αν θες.. Και γω με υγραέριο είμαι και ήρθε η ώρα για λάστιχα και σκέφτομαι σοβαρά τα run flat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChristosVl Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 2 hours ago, LLLEFTERIS said: Σιγουρα ειναι η ζαντα γιατι με την αλλαγη μπρος πισω σταματησε το τρεμουλο στο τιμονι. Ο μηχανικος μου ειπε να κανω μπρος πισω την μια μερια πχ δεξια και αν δω αν τρεμει παλι το τιμονι ηταν αυτη η μερια και ετσι θα βρω την ζαντα. Φοβαμαι πως δεν ειναι η ζαντα αλλα ελατωματικο λαστιχο γιατι πριν αλλαξω λαστιχα δεν ειχα τρεμουλο κλπ. Λες για σκασμενο λαστιχο που πατηθηκε; οχι δεν εχει γινει αυτο δεν μου εχει σκασει ποτε λαστιχο απο τοτε που τα εβαλα συν οτι τα runflat δεν ξεφουσκωνουν εντελως. Απο λακουβα μου ειχαν στραβωσει λιγο τα χειλακια στις δεξιες ζαντες αλλα με τα παλια λαστιχα και δεν ειχα ουτε τρεμουλο ουτε βουητο και οταν πηγα και τα αλλαξα μου τις ισιωσαν με ενα εργαλειο γιατι εχω σιδερενιες ζαντες. Για αυτο φοβαμαι οτι δεν ειναι ζαντα αλλα ελατωματικο λαστιχο που στις λιγες στροφες που γυριζει το μηχανημα ζυγοσταθμισης δεν μπορει να δει το προβλημα. γενικα για οποιοδηποτε λογω να ειναι το λαστιχο, οχι μονο απο σκασμενο,απο πολλους παραγωντες μπορει να φθαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα