Προς το περιεχόμενο

Εχω Nova. Υπαρχει πακετο της cosmote που να μπορω να βλεπω μονο αθλητικα μεσω ιντερνετ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη το τηλεφωνικο κεντρο εχει αιωνες αναμονης και επειδη απο το σαιτ τους καταλαβαινω πως πρεπει να αγορασεις ολο το πακετο με κωδικοποιητες, κλπ ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα να δινω πχ ενα 20ρικο το μηνα και να βλεπω μονο αθλητικα μεσω ιντερνετ χωρις να μπλεξω με δευτερο αποκωδικοποιητη, μιας και εχω ηδη της Νοβα επανω στην τηλεοραση μου;

Ευχαριστω

Επεξ/σία από archer100
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, archer100 είπε

Επειδη το τηλεφωνικο κεντρο εχει αιωνες αναμονης και επειδη απο το σαιτ τους καταλαβαινω πως πρεπει να αγορασεις ολο το πακετο με κωδικοποιητες, κλπ ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα να δινω πχ ενα 20ρικο το μηνα και να βλεπω μονο αθλητικα μεσω ιντερνετ χωρις να μπλεξω με δευτερο αποκωδικοποιητη, μιας και εχω ηδη της Νοβα επανω στην τηλεοραση μου;

Ευχαριστω

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-tv-ott.html
ναι, με 25€/μήνα (μπορείς να ρωτήσεις και στο cosmote page τους στο facebook messenger, βεβαιωσου οτι το stream θα ειναι 1080p σε nova όταν εκανα χρηση σε δωρεαν δοκιμαστικες περιοδους ειχε πολυ πιξελιασμα η θεαση μεσω desktop πχ)

image.png.eff39ba9e201831eaa68276e9d344f5e.png

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...