therock Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Οταν εχεις μια ασφαλεια σε μια εταιρεια, ετσι εστω για τα βασικα που απαιτει ο νομος ωστε το οχημα να κυκλοφορει στο Οδικο Δικτυο, μπορεις να προσθεσεις εξτρα καλυψεις απο Αλλη εταιρεια, η πρεπει ολο το πακετο να ειναι στην Ιδια? Δηλαδη αν εγω εχω το βασικο πακετο στη μια, και βρω σε αλλη εταιρια πχ καλη προσφορα Σε Οδικη, ή κλοπη/Φθορες κτλ, μπορω να εχω δευτερο ασφαλιστηριο με την Εταιρια που θα βρω για τα περαιτερω?
Dinos1973 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 5 minutes ago, therock said: Οταν εχεις μια ασφαλεια σε μια εταιρεια, ετσι εστω για τα βασικα που απαιτει ο νομος ωστε το οχημα να κυκλοφορει στο Οδικο Δικτυο, μπορεις να προσθεσεις εξτρα καλυψεις απο Αλλη εταιρεια, η πρεπει ολο το πακετο να ειναι στην Ιδια? Δηλαδη αν εγω εχω το βασικο πακετο στη μια, και βρω σε αλλη εταιρια πχ καλη προσφορα Σε Οδικη, ή κλοπη/Φθορες κτλ, μπορω να εχω δευτερο ασφαλιστηριο με την Εταιρια που θα βρω για τα περαιτερω? Όχι, πολύ πιθανόν να γίνεις μπαλάκι από την μια ασφαλιστική στην άλλη σε περίπτωση που ζητήσεις αποζημίωση ! 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 13 minutes ago, therock said: Οταν εχεις μια ασφαλεια σε μια εταιρεια, ετσι εστω για τα βασικα που απαιτει ο νομος ωστε το οχημα να κυκλοφορει στο Οδικο Δικτυο, μπορεις να προσθεσεις εξτρα καλυψεις απο Αλλη εταιρεια, η πρεπει ολο το πακετο να ειναι στην Ιδια? Δηλαδη αν εγω εχω το βασικο πακετο στη μια, και βρω σε αλλη εταιρια πχ καλη προσφορα Σε Οδικη, ή κλοπη/Φθορες κτλ, μπορω να εχω δευτερο ασφαλιστηριο με την Εταιρια που θα βρω για τα περαιτερω? Οδική βοήθεια σαφώς και μπορείς να έχεις σε άλλη εταιρεία (πχ ΕΛΠΑ ή Express Service), για κλοπή ή φθορές (ότι και να εννοείς με αυτό) δεν είμαι σίγουρος. Αλήθεια έχεις βρει κάποια ασφαλιστική που στο ασφαλίζει μόνο για κλοπή/φθορές, ή απλά φαντάζεσαι πως το κάνουν? Θεωρητικά πάντως η κλοπή δεν έχει σχέση με την υποχρεωτική ασφάλιση, δλδ την αστική ευθύνη υπέρ τρίτων.
vmaria Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Οδική βοήθεια μπορείς κανονικότατα να έχεις σε άλλη εταιρία. Όσον αφορά τις έξτρα καλύψεις όπως φωτιά,κλοπή,μικτή κοκ, οι ασφαλιστικές τις δίνουν μόνο με πρωταρχική κάλυψη το βασικό πακέτο.
andreaspA Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Στις 21/8/2023 στις 11:16 ΠΜ, therock είπε Οταν εχεις μια ασφαλεια σε μια εταιρεια, ετσι εστω για τα βασικα που απαιτει ο νομος ωστε το οχημα να κυκλοφορει στο Οδικο Δικτυο, μπορεις να προσθεσεις εξτρα καλυψεις απο Αλλη εταιρεια, η πρεπει ολο το πακετο να ειναι στην Ιδια? Δηλαδη αν εγω εχω το βασικο πακετο στη μια, και βρω σε αλλη εταιρια πχ καλη προσφορα Σε Οδικη, ή κλοπη/Φθορες κτλ, μπορω να εχω δευτερο ασφαλιστηριο με την Εταιρια που θα βρω για τα περαιτερω? Μπορείς. Υπαρχει εταιρία που ασφαλίζει ξεχωριστά συμπληρωματικές καλύψεις και την ΑΕ την έχεις αλλού.
vmaria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Μπορείς. Υπαρχει εταιρία που ασφαλίζει ξεχωριστά συμπληρωματικές καλύψεις και την ΑΕ την έχεις αλλού. Ποια εταιρεία;
andreaspA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, vmaria είπε Ποια εταιρεία; H Eurolife Interlife για παραδειγμα δινει σκετες συμπληρωματικες καλυψεις. το 40 πυρετος με εχει σκισει... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από andreaspA 2 1
djcat Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Λογικά πάντως, θα σου βγει πιο ακριβό να έχεις τις καλύψεις σε διάφορες εταιρίες από το να έχεις όλο το πακέτο σε μία ασφαλιστική. 2
Narayan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, andreaspA είπε H Eurolife για παραδειγμα δινει σκετες συμπληρωματικες καλυψεις. Έκανα πρόσφατα συμβόλαιο με την Eurolife για πρώτη φορά. Οι βασικές καλύψεις είναι με τη Eurolife, η θραύση κρυστάλλων με μία δεύτερη ασφαλιστική και η οδική βοήθεια απευθείας με εταιρεία οδικής. Είναι ξεκάθαρο με ποιόν επικοινωνώ σε κάθε περίπτωση οπότε δεν υπάρχει τίποτα να γίνει "μπαλάκι".
vmaria Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, andreaspA είπε H Eurolife για παραδειγμα δινει σκετες συμπληρωματικες καλυψεις. Επειδή μου φάνηκε περίεργο το έψαξα και δε βρήκα κάτι σχετικό. Αν μπορείς να ανεβάσεις κάποιο έγγραφο που να αναφέρει τις συμπληρωματικές χωρίς τη βασική και χωρίς προσωπικά στοιχεία θα το εκτιμούσα.
andreaspA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, vmaria είπε Επειδή μου φάνηκε περίεργο το έψαξα και δε βρήκα κάτι σχετικό. Αν μπορείς να ανεβάσεις κάποιο έγγραφο που να αναφέρει τις συμπληρωματικές χωρίς τη βασική και χωρίς προσωπικά στοιχεία θα το εκτιμούσα. Interlife. Οχι Eurolife. Δεν εχω να ανεβασω τιποτα. Εχουν περασει 2-3 χρονια απο τοτε που εκανα τετοιο συμβολαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα