QuantumWanderer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Έκανα test drive το MG4 EV. Εξαιρετικό και στην ποιότητα κύλησης, πέρα από την ποιότητα των υλικών που είχα δει από καιρό και σε έκθεση. Το User Interface στην οθόνη, σίγουρα επιδέχεται σημαντικής βελτίωσης. 1
Black Demis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2023 πήρε συγγενής το mg4 xclusive εδώ και κάνα μήνα σήμερα του εκανα μια καλή βολτα πολύ καλή κατασκευη (ποιο καλή από ότι περίμενα ανώτερη από αρκετά αμαξια εκεί έξω) κύλιση γκάζι κλπ άψογα το μόνο που με χαλασε ήταν το infortaiment (πειτε το οθονη) και συγκεκριμένα το λογισμικό του θέλει ακομη πολλές αλλαγές και προσθήκες........ όχι δεν ειναι χειρότερο από vag κλπ πχ (χάλια ειναι και εκείνα) απλά ειναι πολύ κατώτερα από tesla πχ (τους λείπουν πράγματα και γενικός τρόπος λειτουργίας) το αμαξια θα το επαιρνα ΑΝΕΤΑ αν είχα σπίτι..... χωρίς προφανώς με parking και θέση να βάλεις φορτιστή μεσα στην πολη ουτε ενα στο δις μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό 1
QuantumWanderer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 https://www.honestjohn.co.uk/mg/4/ev/
QuantumWanderer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου διαφήμιση, ότι κατέβηκε η τιμή του MG4 περίπου 1000 ευρώ.
manolis940 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 20 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου διαφήμιση, ότι κατέβηκε η τιμή του MG4 περίπου 1000 ευρώ. Δηλαδή κάπου στα 23000 με επιδότηση;
prooikonomou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Σε κάποιο test drive για το MG4, διάβασα ότι έχει πρόβλημα στο aduptive cruise control που δεν λειτουργεί σωστά κ δεν απενεργοποιείται και δεν κόβει ταχύτητα ακόμα κ όταν βγάζεις φλας για προσπέραση. Από όσους το έχουν αγοράσει, μπορεί να μας πει κάποιος αν ισχύει; Επίσης, έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα στα ηλεκτρικά συστήματα;
manolis940 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2024 15 ώρες πριν, prooikonomou είπε Σε κάποιο test drive για το MG4, διάβασα ότι έχει πρόβλημα στο aduptive cruise control που δεν λειτουργεί σωστά κ δεν απενεργοποιείται και δεν κόβει ταχύτητα ακόμα κ όταν βγάζεις φλας για προσπέραση. Από όσους το έχουν αγοράσει, μπορεί να μας πει κάποιος αν ισχύει; Επίσης, έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα στα ηλεκτρικά συστήματα; Όταν βγάζεις φλας για προσπέραση δεν θα πρέπει να κόβει ταχύτητα, αλλά το αντίθετο.
prooikonomou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-mg4-excite Σωστή η παρατήρηση, "κόβει ταχύτητα είναι το σωστό". Αντιγράφω από το παραπάνω link: "Το προσαρμοζόμενο cruise control μπορεί να πατήσει φρένο όταν προσπερνάς μεγάλο όχημα, οι διορθώσεις για τη διατήρηση της πορείας στη λωρίδα είναι απότομες και το τιμόνι αντιστέκεται ακόμη και με το φλας αναμμένο για προσπέραση. Σαφώς το σύστημα χρειάζεται αναρρύθμιση". Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2024 από prooikonomou
h3342 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2024 αγόρασε μωρέ κάνεις το mg4 για να μας πει την γνώμη του αν αξίζει? γιατί οι οικονομικές και best value επιλογές για ηλεκτρικά είναι μόνο το BYD Dolphin, ΑΤΤΟ3 και το MG4 .. 1
merkon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 On 22/09/2024 at 10:37, h3342 said: αγόρασε μωρέ κάνεις το mg4 για να μας πει την γνώμη του αν αξίζει? γιατί οι οικονομικές και best value επιλογές για ηλεκτρικά είναι μόνο το BYD Dolphin, ΑΤΤΟ3 και το MG4 .. Τι θα ήθελες να μάθεις; Νομίζω πως χω γράψει πιο πίσω στο θέμα αλλά τώρα το έχω ένα χρόνο το αμάξι και έχω πιο ολοκληρωμένη αποψη 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα