Dimitris156 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Αν επενδύουμε σε vuaa, έχει νόημα να τα μετατρέπουμε πρώτα σε δολάρια? Διαβάζοντας στο ίντερνετ δεν έχω καταλήξει ακόμη, τείνω προς το όχι γιατί από ότι καταλαβαίνω όταν φτάσει η ώρα να τα τραβήξεις το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο και με τους 2 τρόπους.
panagiotis54 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 Δημοσ. 1 Μαΐου 2024 αν εισαι μακροχρονιος επενδυτης δεν εχει πρακτικα ιδιαιτερη σημασια, το etf το παιρνεις απο αγγλια σε δολλαρια και απο γερμανια σε ευρω πχ....αλλα απο πισω οι μετοχες ειναι σε δολλαριο απο μονες τους....το νομισμα ανεβοκατεβαινει και αυτο το ενα σε συγκριση με το αλλο....κοινως γινεται της μετατροπης το καγκελο, να το κανεις αυτο συνεχεια απλα μεγαλυτερη ταλαιπωρια ειναι παρα ουσιαστικο οφελος.
Dimitris156 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 17 ώρες πριν, panagiotis54 είπε αν εισαι μακροχρονιος επενδυτης δεν εχει πρακτικα ιδιαιτερη σημασια, το etf το παιρνεις απο αγγλια σε δολλαρια και απο γερμανια σε ευρω πχ....αλλα απο πισω οι μετοχες ειναι σε δολλαριο απο μονες τους....το νομισμα ανεβοκατεβαινει και αυτο το ενα σε συγκριση με το αλλο....κοινως γινεται της μετατροπης το καγκελο, να το κανεις αυτο συνεχεια απλα μεγαλυτερη ταλαιπωρια ειναι παρα ουσιαστικο οφελος. Αυτό κατάλαβα και εγώ. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι αν αξίζει να τα μετατρέψω μέσω revolut σε δολάρια, το οποίο είναι free ή να αφήνω την trading να το κάνει, που είναι 0,15%.
Dimitris156 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Δημοσ. 2 Μαΐου 2024 Χρήσιμο site, δε το γνώριζα. Από ότι είδα και από άλλα θέματα, απλά θα αγοράζω από το ιταλικό χρηματιστήριο και τέλος.
burnthecity Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 καλησπέρα να ρωτησω, ποια εφαρμογη χρησιμοποιειται για επενδύσεις; εχω ακουσει η vanguard ειναι πολυ καλη, αλλα δε γινεται αν ζεις στη Ελλάδα. Μετα έχω δει τη trading 212, τη χρησιμοποιει κανεις; Αν ναι, γινεται να αγορασεις VTSAX εκει (Vanguard Total Stock Market Index Fund ); νομίζω συγκαταλέγεται στα ETF
panagiotis54 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) αυτα που εχεις δει ειναι για αμερικη, ευρωπη πας στο vuaa αντι για το vti, για το αμερικανικο index και η vang δεν λειτουγει ευρωπη επισης. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2024 από panagiotis54
burnthecity Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Αα οκει άρα το VTSAX δε υπάρχει στη Ευρώπη και το VUAA είναι το ανάλογο; Χτες είδα ότι η καλυτερη ιστοσελιδα για επενδύσεις στη Ελλάδα είναι η Interactive traders. Συμφωνείτε; Όπως την είδα καλή φάνηκε και δίνει πολλές επιλογές, τώρα δε ξέρω βέβαια τι κρατάει
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2024 Στις 2/5/2024 στις 3:29 ΜΜ, Dimitris156 είπε Αυτό κατάλαβα και εγώ. Το μόνο που σκεφτόμουν είναι αν αξίζει να τα μετατρέψω μέσω revolut σε δολάρια, το οποίο είναι free ή να αφήνω την trading να το κάνει, που είναι 0,15%. η revolut χρεωνει πολυ περισσοτερα για μετατροπη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα