Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,να ενημερώσω αρχικά ότι θα μιλήσω κ με τον δικηγόρο απλά λείπει για κάποιες μέρες κ είπα να ρωτήσω εδώ μήπως ξέρει κάποιος,είχα κάνει οριστική διαγραφη ένα δίκυκλο το καλοκαίρι του 2021(κανονικα παρέδωσα πινακιδες σε υπουργειο για καταστροφη και εφυγε απο το αφμ μου),κ από δικιά μου αμέλεια κ γιατί πραγματικά δεν το ήξερα δεν επικοινώνησα με εταιρία καταστροφής και το άφησα στον δρόμο. Ενημερώθηκα πριν 3 μέρες ότι 12/12/2022 1 χρόνο + μετά από την καταστροφή δηλαδή, κόπηκε μια κλήση 170 στο μηχανάκι που βρήκαν ότι ανήκε σε εμένα μέσω του αριθμού πλαισιου,διάβασα μέσω του φεκ 57/β/24-1-2002 ότι απλά ο δήμος έπρεπε να πάει να βάλει ένα αυτοκόλλητο κ αν μετά από κάποιες μέρες δεν το έπαιρνα το πήγαιναν για καταστροφη..Κ όχι να κόψει κλήση η τροχαία σε κάτι που δεν μ ανήκε..Αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος που ξέρει θα το εκτιμούσα,ευχαριστώ 

Δημοσ.

Τι δεν σου ανήκει και σε ποιον ανηκει, σε μένα;

Ας το εβαζες σε γκαραζ, εχεις κανει του κόσμου τις παραβάσεις, τι να σου κανει ο δικηγόρος στην προκειμένη περίπτωση, απλα τα 170 να γίνουν 470 με την αμοιβή του.

Αλλά έτσι ειναι πάντα φταίει ο άλλος 

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις να εχω διαβασει το νομοθετικο πλαισιο, το μονο σιγουρο ειναι οτι αν εβλεπα το μηχανακι στο ιδιο σημειο του δρομου καθημερινα θα καταλαβαινα οτι κατι δεν παει καλα.. 😀

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τι δεν σου ανήκει και σε ποιον ανηκει, σε μένα;

Ας το εβαζες σε γκαραζ, εχεις κανει του κόσμου τις παραβάσεις, τι να σου κανει ο δικηγόρος στην προκειμένη περίπτωση, απλα τα 170 να γίνουν 470 με την αμοιβή του.

Αλλά έτσι ειναι πάντα φταίει ο άλλος 

Αυτό ακριβώς είπα,ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα,το βρήκες φίλε μ. Του κόσμου τις παραβάσεις για εξήγησε μου,γιατί μέσω φεκ είδα ότι η διαδικασία είναι άλλη

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Morosis είπε

Καλησπέρα παιδιά,να ενημερώσω αρχικά ότι θα μιλήσω κ με τον δικηγόρο απλά λείπει για κάποιες μέρες κ είπα να ρωτήσω εδώ μήπως ξέρει κάποιος,είχα κάνει οριστική διαγραφη ένα δίκυκλο το καλοκαίρι του 2021(κανονικα παρέδωσα πινακιδες σε υπουργειο για καταστροφη και εφυγε απο το αφμ μου),κ από δικιά μου αμέλεια κ γιατί πραγματικά δεν το ήξερα δεν επικοινώνησα με εταιρία καταστροφής και το άφησα στον δρόμο. Ενημερώθηκα πριν 3 μέρες ότι 12/12/2022 1 χρόνο + μετά από την καταστροφή δηλαδή, κόπηκε μια κλήση 170 στο μηχανάκι που βρήκαν ότι ανήκε σε εμένα μέσω του αριθμού πλαισιου,διάβασα μέσω του φεκ 57/β/24-1-2002 ότι απλά ο δήμος έπρεπε να πάει να βάλει ένα αυτοκόλλητο κ αν μετά από κάποιες μέρες δεν το έπαιρνα το πήγαιναν για καταστροφη..Κ όχι να κόψει κλήση η τροχαία σε κάτι που δεν μ ανήκε..Αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος που ξέρει θα το εκτιμούσα,ευχαριστώ 

Δηλαδή το διέγραψες και το παράτησες στον δρόμο.Τι περίμενες να γίνει;Να εξαφανιστεί απο μόνο του;Το φεκ για το πρόστιμο το βρηκες αλλά για την καταστροφή όχι.Πληρώνεις το πρόστιμο και δίνεις το μηχανάκι για καταστροφή,τι άλλο θες να γίνει;

Δημοσ.
7 hours ago, Morosis said:

Κατά την διαγραφή, φαντάζομαι ξέχασες την υπεύθυνη δήλωση που έκανες σωστα;

Υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/86 όπου θα αναφέρεται ότι η μοτοσυκλέτα δεν έχει εγκαταλειφθεί σε κοινόχρηστο χώρο. Στην υπεύθυνη δήλωση θα αναφέρεται και η ακριβής διεύθυνση φύλαξης του οχήματος. Η διεύθυνση αυτή δεν πρέπει να είναι κοινόχρηστος χώρος (πλατεία, δρόμος, κλπ).

Πλήρωσε το πρόστιμο, προχώρησε με την διαγραφή και άσε τα ΦΕΚ γιατί μπορεί να μπλέξεις πολύ χειρότερα. 

Δημοσ.
1 hour ago, Morosis said:

Αυτό ακριβώς είπα,ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμένα,το βρήκες φίλε μ. Του κόσμου τις παραβάσεις για εξήγησε μου,γιατί μέσω φεκ είδα ότι η διαδικασία είναι άλλη

Όντως, άλλο πράγμα η διαδικασία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων από τον Δήμο, και άλλο η παράβαση που σου βεβαίωσαν.

Επίσης και εγώ είδα στο ΦΕΚ ότι για να γίνει οριστική διαγραφή υπέγραψες μια ΥΔ που έλεγε ότι δεν θα το εγκαταλείψεις σε δημόσιο χώρο, αυτό το κάνουμε γαργάρα?

Δημοσ.

Σταυρώστε με παιδιά για μια ερώτηση που έκανα,διεκπεραίωτης έκανε την διαδικασία και απλά μ ζήτησε μια εξουσιοδότηση κ τις πινακίδες,δεν με ενημέρωσε για κάτι παραπάνω,οπότε απλά την πάτησα,συνεχίστε να κράζετε εσείς,ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Morosis said:

Πληρώνεις κανονικά την κλήση, και θα συνεχίσεις να πληρώνεις εφόσον το έχεις ακόμα στο δρόμο…..δεν υπάρχει ξέχασα, αμέλεια κλπ. Δεν το έβλεπες κάθε μέρα εκεί που το άφησες ? Ας αφήσουμε την κουτοπονηριά και να παραδεχτούμε τις ευθύνες μας !

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Πληρώνεις κανονικά την κλήση, και θα συνεχίσεις να πληρώνεις εφόσον το έχεις ακόμα στο δρόμο…..δεν υπάρχει ξέχασα, αμέλεια κλπ. Δεν το έβλεπες κάθε μέρα εκεί που το άφησες ? Ας αφήσουμε την κουτοπονηριά και να παραδεχτούμε τις ευθύνες μας !

Επειδή γράφετε όλοι χωρίς να ξέρετε,το μηχανάκι δεν το χρησιμοποιούσα εγώ,το χρησιμοποιούσε ο αδερφός μου κ έβαζε κανονικά ασφάλεια στο όνομα του,το πήγε συνεργείο κ ήταν ασύμφορο προς επισκευή,εμένα μ είπαν κανε μια εξουσιοδότηση και δώσε τις πινακίδες και θα το κάνουμε διαγραφη,κανείς δεν με ενημέρωσε για κάτι παραπάνω κ δικό μ λάθος που δεν το έψαξα,να ζητήσω συγνώμη στον καθένα σας που σας προσέβαλα,στην χώρα που όλα γίνονται σωστά κ εσείς είστε οι καλύτεροι,ας κλειδώσει το θέμα κ πραγματικά συγνώμη και πάλι δικηγόροι του insomnia 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Morosis είπε

Επειδή γράφετε όλοι χωρίς να ξέρετε,το μηχανάκι δεν το χρησιμοποιούσα εγώ,το χρησιμοποιούσε ο αδερφός μου κ έβαζε κανονικά ασφάλεια στο όνομα του,το πήγε συνεργείο κ ήταν ασύμφορο προς επισκευή,εμένα μ είπαν κανε μια εξουσιοδότηση και δώσε τις πινακίδες και θα το κάνουμε διαγραφη,κανείς δεν με ενημέρωσε για κάτι παραπάνω κ δικό μ λάθος που δεν το έψαξα,να ζητήσω συγνώμη στον καθένα σας που σας προσέβαλα,στην χώρα που όλα γίνονται σωστά κ εσείς είστε οι καλύτεροι,ας κλειδώσει το θέμα κ πραγματικά συγνώμη και πάλι δικηγόροι του insomnia 

Ε και άμα το χρησιμοποιούσε ο αδερφός σου τί; Δικό σου δεν ήταν; Μετά που έγινε διαγραφή απλά το παράτησες ελπίζοντας να έρθει να το πάρει ο δήμος για να μην ασχοληθείς αλλά την πάτησες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα την παραδοση των πινακιδων   και την διαγραφη  του οχηματος ακομη και να μην γνωριζες(το πιστευω οτι δεν γνωριζες ) και ακομη και να μην εδωσες σημασια και να διαβασες την ΥΔ που υπεγραψες (και αυτο το πιστευω) σου φαινοταν λογικο γενικα να πας να το παρκαρεις στον δρομο και να το παρατησεις για παντα εκει? Και ποιος θα αναλαμβανε να το μεταφερει καπου απο εκει που το αφησες ? Πιστευες οτι θα μεινει για παντα εκει μεχρι να σαπισει πανω στον δρομο?

Θελω να πω οτι προσωπικα  πιστευω οτι δεν γνωριζες την διαδικασια που επρπε να κανεις μετα την διαγραφη και πιστευω επισης οτι δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις την ΥΔ που υπεγραψες, αλλα δεν πιστευω οτι σου φαινοταν λογικο να το παρατησεις  στο δρομο, απλα βαρεθηκες να ρωτησεις/ασχοληθεις για  τι ενεργειες θα επρπε να κανεις απο εκει και περα και ειπες δεν βαριεσαι ας το παρατησω στο δρομο και ολο και καποιος θα το παρει για παλιοσιδερα να αδειασει το μερος, και τωρα 2 χρονια μετα για κατι που αντιλαμβανεσαι οτι ηταν αποκλειστικα δικια σου ευθυνη, θελεις να ρωτησεις και δικηγορο μπας και σε παιρνει  να ζητησεις και τα ρεστα απο πανω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

να μιλήσεις με δικηγόρο για ποιο πράγμα ακριβώς. Έκανες μια παράβαση, έπεσε το πρόστιμο, το πληρώνεις και τέλος. Ο δικηγόρος τι θα κάνει;

Πριν λίγες μέρες μια φίλη μου έφαγε κλήση για παρκάρισμα. Μήπως να πάει και αυτή σε δικηγόρο. Να πει τι;

Μερικοί είστε απίστευτοι διότι δε φτάνει που κάνετε τη γκάφα, μετά ζητάτε και τα ρέστα.

Δημοσ.

Λίγο πιο cool. Ο άνθρωπος, αν κατάλαβα καλά, προσπαθεί να μάθει σε τι παράβαση αντιστοιχεί το πρόστιμο των 170 και αν είναι σύννομο. Πολλές φορές έχει συμβεί δήμοι να βεβαιώνουν λάθος παράβαση (δημοτική αστυνομία στο προκείμενο). Υποθέτω ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την μην παράδοση προς καταστροφή /ανακύκλωση και αν έκανε κάτι λάθος να το διορθώσει. Δε χρειάζεται επιθετικό ύφος λες και κάποιοι θίχθηκαν προσωπικά.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...