kant12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 περα απο τον σκληρο δισκο που αλλου αποθηκευεται η δραστηριοτητα μας στον υπολογιστη;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Πουθενά αλλού. Εκτός αν μέσα στην "δραστηριότητα" εννοείς και το ίντερνετ που αποθηκεύεται οπου μπορεί να βάλει ο νους σου 1
kant12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Πουθενά αλλού. Εκτός αν μέσα στην "δραστηριότητα" εννοείς και το ίντερνετ που αποθηκεύεται οπου μπορεί να βάλει ο νους σου στην καρτα μνημης οχι;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, kant12 είπε στην καρτα μνημης οχι; Εχουν οι υπολογιστές καρτα μνήμης και μου διαφεύγει
kant12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εχουν οι υπολογιστές καρτα μνήμης και μου διαφεύγει ειμαι ασχετος απλα επειδη πατησα ενα λινκ και δεν ξερω αν εχω χακαριστει κοιταζω τι μπορω να αλλαξω εκτος απο σκληρο, για να μην ψαχνω να αγορασω ολοκληρο υπολογιστη..η μνημη ραμ που ειναι μεσα στον σκληρο;
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, kant12 είπε ειμαι ασχετος απλα επειδη πατησα ενα λινκ και δεν ξερω αν εχω χακαριστει κοιταζω τι μπορω να αλλαξω εκτος απο σκληρο, για να μην ψαχνω να αγορασω ολοκληρο υπολογιστη..η μνημη ραμ που ειναι μεσα στον σκληρο; Η ραμ δεν ειναι αποθηκευτικός χώρος, κρατάει όσο το μηχάνημα είναι υπό τάση https://en.m.wikipedia.org/wiki/Random-access_memory Αν εχεις χακαριστεί πολυ πιθανόν και μηχάνημα να αλλάξεις να σου εχουν πάρει αυτα που ήθελαν Για αυτά θα σου απαντήσουν άλλοι
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Όταν έχουμε ενδείξεις ότι μπορείς να έχουμε πέσει θύματα επίθεσης το πρώτα που κάνουμε είναι να αλλάξουμε κωδικούς σε email, fb κτλ αλλά αυτό θα γίνει από άλλον, καθαρό υπολογιστή ή από το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα