Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Xiaomi με κάθε αγορά QLED 50-55-65 δίνει δώρο μια Android TV 32". Είναι από ότι φαίνεται νέα σειρά με Google TV, σαν χαρακτηριστικά φαίνονται τίμιες. Η 32άρα από 200€ στο Skroutz (εδώ),

image.png.4963845b8b17a75cee1e936920ef5dff.png

50άρα - 599€: Εδώ 

55άρα - 699€: Εδώ

65άρα - 799€: Εδώ

Στο Skroutz έχει μόνο ένας την 55άρα σε κάτι υπερβολικές τιμές:

image.png.dfc84520a25b7c42c6aad028dc903e36.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 παρατηρήσεις.

α) επεξεργαστής Mediatek A55 σκουπίδι. Δε ξέρω όσο θα φορτώνει η τιβί με ενημερώσεις ή γίνονται αναβαθμίσεις πως θα πηγαίνει το μενού και η απόκριση στο μέλλον

β) δε γράφει τίποτα για τις θύρες HDMI οπότε προσοχή για όσους θέλουν να συνδέσουν eARC, κονσόλες υπολογιστή και να περνάνε ήχο Atmos με passthrough

γ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 

προχωράτε ανάλογα.

προσωπικά θα ρίσκαρα μόνο τα ελάχιστα χρήματα στις 50ίντσες ώστε με 600ευρώ να έχεις μια 50άρα και μια 32άρα με 2χρόνια εγγύηση που είναι ok deal για 2023

Επεξ/σία από greekfragma
hdmi info 2.1 x1, 2.0 x2
  • Confused 1
Δημοσ.
6 minutes ago, anonik said:

Από το mi Global για τις HDMI  (https://www.mi.com/global/product/xiaomi-tv-q2-65/specs😞

HDMI × 3 (1 port with eARC)

version δε γράφει....λόγω τιμής το θεωρώ οτι θα είναι 1.4 και οι τρεις, ή το πολύ 2.0 η μία που θα έχει και το σήμα eARC επάνω της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, greekfragma είπε

version δε γράφει....λόγω τιμής το θεωρώ οτι θα είναι 1.4 και οι τρεις, ή το πολύ 2.0 η μία που θα έχει και το σήμα eARC επάνω της.

https://www.kitele.com/el/tv-xiaomi-mi-tv-q2-50

Έχει 1x HDMI 2.1 και 2x HDMI 2.0 σύμφωνα με το παραπάνω. Άλλαξε το β) σου μην μπερδεύεται ο κόσμος.

O επεξεργαστής τι έχει; Μιλάμε για τηλεόραση όχι για κινητό. Έχω ένα tv box με 1gb ram και δεν έχω ιδέα τι επεξεργαστή και πάει σφαίρα. Αυτό γιατι να έχει πρόβλημα;

Επεξ/σία από PaNtErAz
Δημοσ.
10 minutes ago, PaNtErAz said:

https://www.kitele.com/el/tv-xiaomi-mi-tv-q2-50

Έχει 1x HDMI 2.1 και 2x HDMI 2.0 σύμφωνα με το παραπάνω. Άλλαξε το β) σου μην μπερδεύεται ο κόσμος.

O επεξεργαστής τι έχει; Μιλάμε για τηλεόραση όχι για κινητό. Έχω ένα tv box με 1gb ram και δεν έχω ιδέα τι επεξεργαστή και πάει σφαίρα. Αυτό γιατι να έχει πρόβλημα;

το Β διορθώθηκε.

ο επεξεργαστής είναι ένα σκουπίδι mediatek. εκτός του είναι πολύ αργός έχει επίσης αργή μνήμη LPDDR3 και ΔΕΝ υποστηρίζει αναπαραγωγή  HEVC, AV1, VP9 

επίσης δε γίνεται να φλασαριστεί/πειραχτεί λόγω επεξεργαστή σε αντίθεση με Amlogic Rockchip και άρα άπαξ και σταματήσει η Xiaomi να δίνει αναβαθμίσεις σε 2χρόνια θα σταματήσουν πιθανόν να δουλεύουν και οι εφαρμογές android (ειδικά όσες διατίθενται στην Ελληνική αγορά call me CosmoteTV, EON, κλπ)

το boxάκι σου άμα φοράει amlogic ή rockchip υπάρχει λόγος που πάει σφαίρα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βασικό είναι όταν πατάς το on να μην περιμένεις 2-3 λεπτά να φορτώσει - ανοίξει η τηλεόραση λόγω android.

Αναβαθμίσεις κλπ.. λύνεται, το box Xiaomi έχει φτάσει 45€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Doubt είπε

Βασικό είναι όταν πατάς το on να μην περιμένεις 2-3 λεπτά να φορτώσει - ανοίξει η τηλεόραση λόγω android.

Αναβαθμίσεις κλπ.. λύνεται, το box Xiaomi έχει φτάσει 45€.

Επειδή έχω android tv, κάνει 40 δευτερόλεπτα, αλλά μόνο όταν είναι τελείως κλειστή. Σαν να ανοίγει κινητό. Αν το κλείνεις από το κουμπί κανονικά και όχι shutdown ανοίγει σφαίρα σε 3-4 δευτερολεπτα

Επεξ/σία από PaNtErAz
  • Like 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε

Επειδή έχω android tv, όντως κάνει 2-3 λεπτά, αλλά μόνο όταν είναι τελείως κλειστή.

Αυτό λέω, αν στο συγκεκριμένο κάνει 4 λεπτά αντί για 2 που θα κάνει κάποια άλλη με καλύτερο επεξεργαστή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Αυτό λέω, αν στο συγκεκριμένο κάνει 4 λεπτά αντί για 2 που θα κάνει κάποια άλλη με καλύτερο επεξεργαστή.

https://www.kitele.com/el/tv-xiaomi-mi-tv-4s-2019-55

Αυτή έχω με Α55 πάλι επεξεργαστή και είναι και του 2019 άρα δεν θα κάνει 4.

6 ώρες πριν, greekfragma είπε

το Β διορθώθηκε.

ο επεξεργαστής είναι ένα σκουπίδι mediatek. εκτός του είναι πολύ αργός έχει επίσης αργή μνήμη LPDDR3 και ΔΕΝ υποστηρίζει αναπαραγωγή  HEVC, AV1, VP9 

επίσης δε γίνεται να φλασαριστεί/πειραχτεί λόγω επεξεργαστή σε αντίθεση με Amlogic Rockchip και άρα άπαξ και σταματήσει η Xiaomi να δίνει αναβαθμίσεις σε 2χρόνια θα σταματήσουν πιθανόν να δουλεύουν και οι εφαρμογές android (ειδικά όσες διατίθενται στην Ελληνική αγορά call me CosmoteTV, EON, κλπ)

το boxάκι σου άμα φοράει amlogic ή rockchip υπάρχει λόγος που πάει σφαίρα.

αυτή έχω και δουλέυουν κανονικά όλες οι εφαρμογές! Cosmote TV κανονικά παίζει, ΕΟΝ τότε που δίναν free για την εθνική έπαιζε κανονικά, Disney+, Netflix. Οτι έχει το Playstore. Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω. Δηλαδή όσοι έχουν Android TV θα πρέπει να τις αλλάζουν κάθε 2 χρόνια ή να flashαρουν Custom ROM; 

• Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Doubt είπε

6 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

Επειδή έχω android tv, όντως κάνει 2-3 λεπτά, αλλά μόνο όταν είναι τελείως κλειστή. Σαν να ανοίγει κινητό. 

Αν ισχυει κατι τετοιο ειναι πολυ σημαντικο. Τοσος χρονος ειναι πραγματικα πολυς. Δεν ξερω αν μιλατε κυριολεκτικα ή οχι, αλλα επειδη εχω και εγω μια 50αρα android φτηνη μαλιστα (thomson, λιγοτερα απο τα μισα λεφτα απο του τοπικ) εδω και 3-4 χρονια (αρα και παλια τεχνολογια για σημερα) και πραγματι κανει "καποιον σημαντικο χρονο" για να ανοιξει οταν γινει πχ διακοπη ρευματος και επειδη ημουν σιγουρος οτι δεν κανει 2-3 λεπτα, μολις τωρα για το τοπικ, την εβγαλα απο την πριζα και την ξαναβαλα χρονομετρωντας:

Εκανε 37 δευτερολεπτα.

2-3 λεπτα μια σημερινη android τηλεοραση; Ειναι δυνατον;

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, PaNtErAz said:

Αυτή έχω με Α55 πάλι επεξεργαστή και είναι και του 2019 άρα δεν θα κάνει 4.

αυτή έχω και δουλέυουν κανονικά όλες οι εφαρμογές! Cosmote TV κανονικά παίζει, ΕΟΝ τότε που δίναν free για την εθνική έπαιζε κανονικά, Disney+, Netflix. Οτι έχει το Playstore. Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω. Δηλαδή όσοι έχουν Android TV θα πρέπει να τις αλλάζουν κάθε 2 χρόνια ή να flashαρουν Custom ROM; 

δε μίλησα για όλες τις androidtv μίλησα συγκεκριμένα για mediatek based συσκευές. κλειδωμένος κώδικας που επηρεάζεσαι άμεσα από τη πολιτική της εταιρίας (εδώ Xiaomi) μέχρι πότε θα σου δίνει αναβαθμίσεις γιατί δε γίνεται να φορέσεις νεώτερη έκδοση από μόνος σου ή από κάποιον που μαγείρεψε rom/firmware.

επομένως παίζεις με τις πιθανότητες μετά τα 2 χρόνια να θέλει η cosmotetv eon app μια ενημέρωση και συ να μη μπορεις να την κάνεις. σα τα κινητά τηλέφωνα που έπαιρναν μέχρι κάποια έκδοση π.χ. 4 lollipop και μετά από λίγο καιρό δε δούλευε fb messenger, viber κλπ.

δε λέω οτι ΣΤΑΝΤΑΡ στα 2 χρόνια την πετάτε.

λέω οτι είναι ΠΙΘΑΝΟ να αγοράσετε κάτι με ορίζοντα ζωής 2-3 χρόνων σε πλήρη λειτουργικότητα και μετά μόνο πονοκέφαλο και άλλες λύσεις για δείτε το περιεχόμενο που θέλετε.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, greekfragma είπε

δε λέω οτι ΣΤΑΝΤΑΡ στα 2 χρόνια την πετάτε.

λέω οτι είναι ΠΙΘΑΝΟ να αγοράσετε κάτι με ορίζοντα ζωής 2-3 χρόνων σε πλήρη λειτουργικότητα και μετά μόνο πονοκέφαλο και άλλες λύσεις για δείτε το περιεχόμενο που θέλετε.

Τέλος του 2006 μου έκαναν δώρο μια πανάκριβη και τεράστια τότε 40''(!) SONY Bravia Full HD. Το 2009 ήρθε η Digea και τηλεόραση γιοκ χωρίς εξωτερικό αποκωδικοποιητή! Θέλω να πω ότι έτσι όπως έχουμε γίνει (καταντήσει) και οι εταιρείες μας γλεντάνε, 3 χρόνια είναι μεγάλο διάστημα και πάντα στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε άλλες λύσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...