bikey77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Σε συσκευή Xiaomi με MIUI 14.X θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να βλέπω το πλήρες ιστορικό κλήσεων, δλδ να επιλέγω μια επαφή ή αριθμό απο το ιστορικό και να βλέπω όχι μόνο την τελευταία κλήση αλλά όλες τις κλήσεις από και προς αυτό το νούμερο. Στην προηγούμενη συσκευή Huawei P30 lite με eMIUI) το feature αυτό υπήρχε out of the box.
JSD Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Επί της καταγραφείσας τελευταίας κλήσης δεν έχει δεξιά ένα βέλος προς τα δεξιά;
bikey77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JSD είπε Επί της καταγραφείσας τελευταίας κλήσης δεν έχει δεξιά ένα βέλος προς τα δεξιά; Έτσι ήταν στο προηγούμενο κινητό μου. Στο τωρινό είναι έτσι: Και όταν επιλεξεις κάποια απο τις κλησεις ή επαφές απο τη λίστα κλήσεων, σου δεχνει μόνο τα στοιχεία της επαφής η της κλησης: Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από bikey77
JSD Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Με παρατεταμένη πίεση επί της κλήσης ή με tap επί του εικονιδίου;
bikey77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, JSD είπε Με παρατεταμένη πίεση επί της κλήσης ή με tap επί του εικονιδίου; Συμπλήρωσα με δεύτερο screenshot τι βλεπουμε αν επιλεξουμε την κλήση. Με long press, εχει αυτό: Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από bikey77
JSD Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, bikey77 είπε Συμπλήρωσα με δεύτερο screenshot τι βλεπουμε αν επιλεξουμε την κλήση Με παρατεταμένη πίεση δε βγάζει δηλαδή κάποιο μενού; Μήπως έχει σημασία που οι αριθμοί δεν είναι αποθηκευμένοι;
Λύση infin1tyGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Λύση Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Πατάς σε κάποιο σημείο στην περιοχή που έχω σημειώσει με κόκκινο (δηλαδή όχι τέρμα αριστερά που μάλλον δοκίμασες) και μετά το «History» στα κουμπιά που θα σου εμφανίσει από κάτω. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από infin1tyGR 1
chios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Επιλέγεις τον αριθμό και πατάς ιστορία. Είναι ο dialler της Google αυτός όχι ο miui.
bikey77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, chios είπε Επιλέγεις τον αριθμό και πατάς ιστορία. Είναι ο dialler της Google αυτός όχι ο miui. Δεν έχει άλλον dialer, θα δω αν μπορώ κάπως να τον ενεργοποιήσω. Edit: απ'ότι διαβάζω, ο MIUI dialer έχει επισήμως αντικατασταθεί απο εκείνον της Google για λόγους privacy: https://xiaomiui.net/why-has-xiaomi-replaced-some-of-the-miui-phone-apps-with-google-apps-28446/#:~:text=As a result%2C if you,and restrictions around the globe. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από bikey77
JSD Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτός που έχεις, όπως πολύ σωστά σου είπε ο chios, είναι ο dialer Phone by Google. Ρίξε μια ματιά σε αυτόν το σύνδεσμο: https://www.makeuseof.com/call-history-one-contact-android/ Είναι νομίζω αυτό που θέλεις. 13 λεπτά πριν, bikey77 είπε Δεν έχει άλλον dialer, θα δω αν μπορώ κάπως να τον ενεργοποιήσω. Edit: απ'ότι διαβάζω, ο MIUI dialer έχει επισήμως αντικατασταθεί απο εκείνον της Google για λόγους privacy: https://xiaomiui.net/why-has-xiaomi-replaced-some-of-the-miui-phone-apps-with-google-apps-28446/#:~:text=As a result%2C if you,and restrictions around the globe. Η Google είναι λίγο επιθετική προς τους λοιπούς dialers... Το αστέρι της κατηγορίας, ο True Phone, πλέον δεν υπάρχει από τις 31/7 στο Google Play... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από JSD
bikey77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 18 λεπτά πριν, JSD είπε Αυτός που έχεις, όπως πολύ σωστά σου είπε ο chios, είναι ο dialer Phone by Google. Ρίξε μια ματιά σε αυτόν το σύνδεσμο: https://www.makeuseof.com/call-history-one-contact-android/ Είναι νομίζω αυτό που θέλεις. Η Google είναι λίγο επιθετική προς τους λοιπούς dialers... Το αστέρι της κατηγορίας, ο True Phone, πλέον δεν υπάρχει από τις 31/7 στο Google Play... Έχω ποσταρει screenshots πιο πάνω, δεν υπάρχει το history button ή οποιοδήποτε σχετικό setting πουθενά.
JSD Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Αν κάνεις δηλαδή αυτό που είπε ο infinityGR δε σου εμφανίζει τις επιλογές; Μήπως παίζει κάποια δυσλειτουργία του dialer σου και ίσως χρειαστεί καθαρισμό cache ή επανεγκατάσταση;
chios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, bikey77 είπε Έχω ποσταρει screenshots πιο πάνω, δεν υπάρχει το history button ή οποιοδήποτε σχετικό setting πουθενά. Υπάρχει αν πατήσεις πάνω στο όνομα ή τον αριθμό που έχεις στις κλήσεις.
bikey77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, chios είπε Υπάρχει αν πατήσεις πάνω στο όνομα ή τον αριθμό που έχεις στις κλήσεις. Έχεις δίκιο. Δεν ξέρω πως δεν το είδα, νιώθω totally noob τώρα 🙄 Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Πατάς σε κάποιο σημείο στην περιοχή που έχω σημειώσει με κόκκινο (δηλαδή όχι τέρμα αριστερά που μάλλον δοκίμασες) και μετά το «History» στα κουμπιά που θα σου εμφανίσει από κάτω. Στο έγραψε και με φωτό ο φίλος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα