Eloy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 7 hours ago, kostafunk said: Eχω και τετοια και πολυ ακριβα !! Και συν μια εξωτερικη καρτα της fokusrite !! Aλλα την εσωτερικη καρτα την θελω για την τελικη εξεξεργασια και μιξη εχω κλυτερα αποτελεσματα και κανω απευθειας Samplig απο τα Synthesaizer που εχω !! Θα σου βαλω ενα λινκ και ακου με καλα ακουστικα !! ολα τα τραγουδια στην τελικη ευθεια τα εκανα με την εσωτερικη καρτα που να σου πω οτι ειναι 114-116 db SNR οι καιρουγιες εχουνε 120 με 125 db SNR Τεσπα αμα θελεις να ακουσεις τι κανω μπορεις να δεις εδω ειμαι και στο Spotify KpS Soul https://www.youtube.com/channel/UC6syPCXyseryPkeCE5fXzfA Πολύ καλή δουλειά και καλή μουσική. 1
giannisg33 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Στις 21/8/2023 στις 10:11 ΠΜ, dimip96 είπε Δεν πρόκειται για οπαδικό θέμα. Βγαίνουν θέματα συμβατότητας που δημιουργούν δυσκολία στην ομαλή λειτουργία. Πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές μετά για να δουλέψουν όλα ρολόι. Ολα γίνονται αλλα παίρνει περισσότερο χρόνο. Αν όμως γνωρίζεις τι θές να κάνεις εξαρχής και επιλέξεις συγκεκριμένα εργαλεία που δένουν αρμονικά δεν έχεις πρόβλημα για πολύ καιρό. Στην άλλη περίπτωση πρέπει να ψάξεις να βρείς λύσεις που είναι χρονοβόρο. σοβαρα μου λες ότι τα σχόλια στο wccftech δεν είναι οπαδικό θέμα; Κάθε μέρα σε κάθε νέο θέμα για την amd και nvidia υπάρχουν χιλιάδες σχόλια να παίζουν ξυλο απο κατω.
dimip96 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Στις 22/8/2023 στις 10:58 ΜΜ, giannisg33 είπε σοβαρα μου λες ότι τα σχόλια στο wccftech δεν είναι οπαδικό θέμα; Κάθε μέρα σε κάθε νέο θέμα για την amd και nvidia υπάρχουν χιλιάδες σχόλια να παίζουν ξυλο απο κατω. Αυτά γίνονται για λόγους marketing. Μετά ο κόσμος αρπάζει και γίνεται φανατικός τύπου εγώ είμαι Intel εγώ είμαι AMD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα