Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα κάνω αυτή τη διαδρομή, Αεροδρόμιο Αθηνών- Θερμησία και ήθελα να ρωτήσω πόσο θα κοστίσουν τα διόδια?

Επισης που θα ήταν προτιμότερο να κάνω μια στάση για φαΐ σε κάποιο όμορφο σημείο περίπου στο ενδιάμεσο ώστε να μοιράσω τη διαδρομή ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται να σπάσεις την απόσταση 2-2,3 ώρες είναι 

λογικα κανα 7αρι- 8αρι ευρώ είναι τα διόδια αν δεν ξεχνάω κάποιο. 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο, το Google maps λέει 2.40 λεπτά.

Η σύντροφος μου ζαλίζεται με τις μεγάλες διαδρομές για αυτό θέλω και μια στάση

Δημοσ.

Κάνε μια στάση στα Λουτρά Ωραίας Ελένης για ένα σύντομο καφεδάκι νεράκι πριν πιάσετε τις στροφές της Επιδαύρου

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει να πάω πρώτα Ναύπλιο και μετά Θερμησία?

Ο  συνολικός χρόνος εάν πάω  απευθείας από αεροδρόμιο-Θερμησια μέσω του Google maps είναι 2.40 λεπτά  περίπου.

Εάν πάω πρώτα Ναύπλιο (1.53 λεπτά) και μετά από εκεί για Θερμησία  (1.16 λεπτά) συνολικά 3 ώρες και θα έχω κάνει και μια στάση που ίσως να αξίζει περισσότερο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, elmajiko είπε

Ο  συνολικός χρόνος εάν πάω  απευθείας από αεροδρόμιο-Θερμησια μέσω του Google maps είναι 2.40 λεπτά  περίπου.

Εάν πάω πρώτα Ναύπλιο (1.53 λεπτά) και μετά από εκεί για Θερμησία  (1.16 λεπτά) συνολικά 3 ώρες και θα έχω κάνει και μια στάση που ίσως να αξίζει περισσότερο.

Ελα... Δεν συμφέρει να πας Ναύπλιο και εκεί να κάνεις στάση.. Από το Αεροδρόμιο μέχρι εκεί είναι περίπου 2 και κάτι ώρες.. Μπορείς να σταματήσεις και νωρίτερα.. Αγίους Θεοδώρους.. Και μετά ξανά... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, elmajiko said:

Το ναυπλιο είναι υπέροχο. Όμως Περαν ότι δεν σε βολεύει να πας ναυπλιο σαν κατεύθυνση έχεις 1) έξτρα διόδια στο Σπαθοβουνι για το τίποτα και έχεις πριν το ναυπλιο για κάποια χιλιόμετρα τα Δερβενάκια που είναι γεμάτα στροφές όποτε αν ζαλίζεται ίσως την ενοχλήσει. Αν δεν περάσεις από Δερβενάκια τότε αστο ξεφεύγει σε χρόνο η φάση.. Δεν είναι τραγική απόσταση είναι κανα 10 λεπτό με στροφές όμως. Σε τεράστιο βαθμό της διαδρομής όμως ο δρόμος είναι αριστος όποτε πιθανότατα δεν θα την ενοχλήσει. Έχει κατά νου ενδεχομένως 1-2 μέρη (πχ Λουτρά ωραίας Ελένης ίσως Επίδαυρο κλπ) να κάτσετε και βλέπεις ανάλογα με το πως νιώθει αν αξίζει να κάνετε στάση η όχι. Μπορεί να μην το χρειαστεί ειδικά αν είναι μπροστά στο αυτοκίνητο, μιλάτε ακούτε μουσική και ξεχαστεί 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ.

πάντως χτες πήγα με την γυναίκα μου, που έχει το ίδιο θέμα, στην Επίδαυρο και δεν είχε πρόβλημα. Δεν κάναμε καμιά στάση ούτε στο πήγαινε ούτε στο έλα.
Απλά πηγαίναμε όσο πιο στρωτά μπορούσα. όχι ότι μπορείς να πας γρήγορα αν βρεις νταλίκα η λεωφορείο

• Like 1
Δημοσ.

δεν αξίζει με τίποτα να πας Ναύπλιο βγαίνεις πολύ εκτός δρόμου. Επίσης μην κάνει στάση τόσο νωρίς (στα λουτρά) γιατί ουσιαστικά μετά ξεκινούν οι στροφές και η δύσκολη διαδρομή. 

Στάση για καφέ στο Stork στην παλιά Επίδαυρο, αφού θα έχει περάσει την μισή από την διαδρομή με τις πολλές στροφες

Η αν πεινάσετε και σας αρέσει το κρέας Μπατζάβαλης στον Καρατζά (4.9 με 3000 αξιολογήσεις στο google) είναι όντως ποιοτικό το φαγητό και πολλές από τις πρώτες ύλες έχουν προέλθει από την περιοχή, μερίδες τεράστιες και τιμές φυσιολογικές

και φυσικά αφού θα πας θερμησία μην παραλήψεις να πας στην πανέμορφη Ύδρα

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 minute ago, JDimi said:

δεν αξίζει με τίποτα να πας Ναύπλιο βγαίνεις πολύ εκτός δρόμου. Επίσης μην κάνει στάση τόσο νωρίς (στα λουτρά) γιατί ουσιαστικά μετά ξεκινούν οι στροφές και η δύσκολη διαδρομή. 

Στάση για καφέ στο Stork στην παλιά Επίδαυρο, αφού θα έχει περάσει την μισή από την διαδρομή με τις πολλές στροφες

Η αν πεινάσετε και σας αρέσει το κρέας Μπατζάβαλης στον Καρατζά (4.9 με 3000 αξιολογήσεις στο google) είναι όντως ποιοτικό το φαγητό και πολλές από τις πρώτες ύλες έχουν προέλθει από την περιοχή, μερίδες τεράστιες και τιμές φυσιολογικές

και φυσικά αφού θα πας θερμησία μην παραλήψεις να πας στην πανέμορφη Ύδρα

έχω φάει μπατζάβαλη και το σαλάκι έτρεξε άφθονο μόλις σε διάβασα!

ΚΑΤΑΡΑ!!!!!!

Salivating Homer Simpson GIF

ωραία η θέα του Στορκ αλλά αυτό πράγμα που σερβίρει για εσπρέσο καλύτερα να μη το σχολιάσω τι είναι.

• Like 1
Δημοσ.

δεν πίνω καφέ και έχω πολλά χρόνια να σταματήσω το στορκ αλλά για μία σύντομη στάση νομίζω είναι καλά.

@elmajiko Στον Μπατζάβαλη οπωσδήποτε τηλέφωνο για κράτηση αν αποφασίσετε για εκεί

• Like 2
Δημοσ.
Στις 20/8/2023 στις 10:36 ΜΜ, greekfragma είπε

έχω φάει μπατζάβαλη και το σαλάκι έτρεξε άφθονο μόλις σε διάβασα!

ΚΑΤΑΡΑ!!!!!!

Salivating Homer Simpson GIF

ωραία η θέα του Στορκ αλλά αυτό πράγμα που σερβίρει για εσπρέσο καλύτερα να μη το σχολιάσω τι είναι.

Stork-thanks

IMG-5c55f2526ad01a933a49713c705bee96-V.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/8/2023 στις 10:35 ΜΜ, JDimi είπε

Στάση για καφέ στο Stork

τι να το κάνεις το Stork όταν στα 1000 μέτρα παραπανω ειναι το Αγνάντι και έχεις πιάτο  Μέγαρα, Αίγινα, Πειραιά

Δημοσ.
13 minutes ago, hp8 said:

τι να το κάνεις το Stork όταν στα 1000 μέτρα παραπανω ειναι το Αγνάντι και έχεις πιάτο  Μέγαρα, Αίγινα, Πειραιά

σωστό και αυτό. γαμώτ...θύμησες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...