john_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Εγώ πάντως αν δεν δω review από εσένα για το Dangal, δεν βλέπω RRR που να με πληρώσουν.
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, john_dr είπε Εγώ πάντως αν δεν δω review από εσένα για το Dangal, δεν βλέπω RRR που να με πληρώσουν. Καλα δεν εμπιστευεσαι Arkin?
john_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Καλα δεν εμπιστευεσαι Arkin? Όσον αφορά ειδικά τις Ινδικές ταινίες, θα περιμένω πρώτα να δω review ταινίας που έχω ήδη δει, ώστε να κρίνω αν τα κριτήρια είναι αντικειμενικά ή υποκειμενικά. 😜
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, john_dr είπε Όσον αφορά ειδικά τις Ινδικές ταινίες, θα περιμένω πρώτα να δω review ταινίας που έχω ήδη δει, ώστε να κρίνω αν τα κριτήρια είναι αντικειμενικά ή υποκειμενικά. 😜 Παντα αντικειμενικα αν μου ελεγες φτιαξε 10αδα με ταινιες που μπορω να βλεπω συνεχεια το RRR ειναι μεσα σε αυτες. Βασικα δες ολες τις πιο πανω που προτεινα το Drishyam ειναι απο τις πιο εξυπνες ταινιες μαζι με το Andhadhun. Τα Soorarai Pottru Jai Bhim αληθινες τεραστιες ιστοριες δοσμενες οπως της αξιζει μπορεις να της βλεπεις καθε μερα και να μην τις βαρεθεις ποτε. Το A Wednesday απο τις καλυτερες και πιο ιδιαιτερες ταινιες τρομοκρατιας το 777 Charlie η καλυτερη ταινια με σκυλακι και το Tumbbad ενα τεραστιο επος απληστιας της ιδιας της ζωης. Δεν ξερω αλλα λιγες Αμερικανικες μου εχουν δωσει αυτο που μου εχουν προσφερει αυτες οι Ινδικες ταινιες. Ειναι τοσο τεραστιες η καθε μια για το λογο της που και το 10 ειναι πολυ λιγο. Το RRR το 9αρακι που εβαλα ειναι ξεκαθαρο για τις υπερβολες σε καποιες σκηνες που καταλαβαινω οτι εγινε για να δειξουν την επικουρα που ηθελαν οι ιδιοι σεναριογραφοι. Δειχνουν τοσο λιγες οι υπολοιπες ταινιες αν εχεις δει τις παραπανω. Και το Dangal ειμαι σιγουρος οτι ειναι ταινιαρα την εχω παρα πολυ καιρο θα μπει στο προγραμμα και αυτη. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Arkin 1
panther_512 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 On 24/10/2023 at 03:47, john_dr said: Όσον αφορά ειδικά τις Ινδικές ταινίες, θα περιμένω πρώτα να δω review ταινίας που έχω ήδη δει, ώστε να κρίνω αν τα κριτήρια είναι αντικειμενικά ή υποκειμενικά. 😜 Είναι πολύ καλό. Αν είσαι προετοιμασμένος να δείς απλούς ανθρώπους να κάνουν Ηράκλειους Άθλους, λίγο κλάμα εδώ και εκεί και λίγο χορό, θα περάσεις καλά. Προσωπική μου άποψη ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι σινεφίλ και να μήν δεί το RRR.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα