vasioula1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπέρα ο πατέρας μου έχει ένα iphone 6 και στη συζήτησή μας στο viber έχει άπειρα βίντεο (εγώ δεν τα έχω γιατί έχω σβήσει κατά καιρούς τις συνομιλίες) όταν μπαίνεις μέσα στη συζήτηση δηλαδή τα βλέπεις παρόλα αυτά, δε μπορώ να τα αποθηκεύσω στον υπολογιστή με κανέναν τρόπο σύνδεσα το κινητό στον υπολογιστή, το σύνδεσα με itunes, icloud κλπ τίποτα τα βίντεο δεν υπάρχουν πουθενά άρα είναι στο κινητό πως όμως τα αποθηκεύω σε υπολογιστή; (δεν τα βρίσκω ούτε στις εικόνες του iphone) αν πχ στείλω ένα βιντεάκι σε εμένα το βλέπω κανονικά. αλλά δε μπορώ να τα στείλω όλα γιατί δεν έχει αρκετό χώρο ο πατέρας μου στο κινητό να σημειώσω πως γενικά χρησιμοποιώ android οπότε δεν έχω πλήρη εξοικείωση με το iphone σύνοψη: τα βιντεάκια παίζουν κανονικά μέσα από τη συζήτησή μας, αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά για να τα μεταφέρω σε υπολογιστή ευχαριστώωωω Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από vasioula1
zio10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δεν δημιουργεί φάκελο viber στο iphone όπως στο android; Αν ναι εκεί είναι.
korakios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, vasioula1 είπε σύνοψη: τα βιντεάκια παίζουν κανονικά μέσα από τη συζήτησή μας, αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά για να τα μεταφέρω σε υπολογιστή επέλεξε στις ρυθμίσεις του viber να αποθηκεύονται στις φωτό/βίντεο , δεν ξέρω αν θα κάνει για τα υπάρχοντα ή μόνο για τα επόμενα πολυμέσα φάκελος δεν υπάρχει
kormos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 15 ώρες πριν, vasioula1 είπε καλησπέρα ο πατέρας μου έχει ένα iphone 6 και στη συζήτησή μας στο viber έχει άπειρα βίντεο (εγώ δεν τα έχω γιατί έχω σβήσει κατά καιρούς τις συνομιλίες) όταν μπαίνεις μέσα στη συζήτηση δηλαδή τα βλέπεις παρόλα αυτά, δε μπορώ να τα αποθηκεύσω στον υπολογιστή με κανέναν τρόπο σύνδεσα το κινητό στον υπολογιστή, το σύνδεσα με itunes, icloud κλπ τίποτα τα βίντεο δεν υπάρχουν πουθενά άρα είναι στο κινητό πως όμως τα αποθηκεύω σε υπολογιστή; (δεν τα βρίσκω ούτε στις εικόνες του iphone) αν πχ στείλω ένα βιντεάκι σε εμένα το βλέπω κανονικά. αλλά δε μπορώ να τα στείλω όλα γιατί δεν έχει αρκετό χώρο ο πατέρας μου στο κινητό να σημειώσω πως γενικά χρησιμοποιώ android οπότε δεν έχω πλήρη εξοικείωση με το iphone σύνοψη: τα βιντεάκια παίζουν κανονικά μέσα από τη συζήτησή μας, αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά για να τα μεταφέρω σε υπολογιστή ευχαριστώωωω Αφού βρίσκονται στη συσκευή και μπορείς να το κάνεις αναπαραγωγή κανονικά, θα ανοίξεις το αρχείο (να κάνει προβολή το βίντεο) και θα πατήσεις κάτω αριστερά το κουμπί της κοινής χρήσης (το κουτάκι με το βελάκι προς τα πάνω) και θα αναδυθεί ένα μενού. Εκεί θα επιλέξεις το Αποθήκευση σε Γκαλερί Σε περίπτωση που δεν το έχεις κάνει, ίσως χρειαστεί να δώσεις πρόσβαση στο φωτογραφίες, θα ρωτήσει
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Εγώ τις φωτό και τα βιντεο απο το viber σε android τα βρίσκω στους φακέλους (εφαρμογή Files )του κινητού
kormos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγώ τις φωτό και τα βιντεο απο το viber σε android τα βρίσκω στους φακέλους (εφαρμογή Files )του κινητού Αυτό συμβαίνει μόνο σε Android, γνωστό είναι, αναφέρθηκε. Εδώ η αναφορά έχει να κάνει με iPhone. Όπου ανεξάρτητα το λογισμικό όταν κάνεις την αρχική εγκατάσταση σε ρωτάει αν θες να δώσεις πρόσβαση. Αν πεις όχι, τότε ποτέ δεν θα εμφανίζονται στις αντίστοιχες θέσεις των λειτουργικών. Για την παρούσα περίπτωση όλα τα αρχεία πάνε στις Φωτογραφίες. 2
btcminer22 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 https://www.3u.com/tutorial/articles/10040/how-to-backup-social-software-data
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα