mindreader Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Πρωτη φορα με samsung galaxy, αν αυτο λεει κατι, που ισως να λεει ίσως και οχι...αυτο που συμβαινει με αυτο το κινητο, δεν μου εχει συμβει ποτε, ουτε με κινητο alcatel του 50ευρου (αφης...). Τι προβλημα υπαρχει λοιπον. Εχω το κινητο περιπου ενα χρονο. Ολα καλα γενικως. Τους τελευταιους μηνες ομως, μια στο τοσο, εντελως random το ποτε θα το κανει και για ποσο θα το κανει, η οθόνη αρχιζει τα τρελά της! Ειναι σαν καποιος να την πατα με τα δαχτυλα του, και μαλιστα πολυ γρηγορα σε πολλα σημεια. Αποτελεσμα: χανω τον ελεγχο του τηλεφωνου. Δεν ξερω τι κανει εκεινη τη στιγμη. Το μονο επιπλεον που εχω παρατηρησει τελευταια, ειναι οταν πατω πχ κατω, μεσα σε ολη αυτη τη φαση του φαινομενου, ειναι σαν να παταω πχ καπου παραπανω, αλλο επιλεγει.... Γενικως ομως, δεν μπορω να κανω τιποτε. Να φανταστειτε οτι ακομη και το restart, γινεται με πολυ πολυ κοπο! Γιατι; Γιατι αφου η οθονη ειναι 'μες την τρελα', πατω με το hardware κουμπι στα πλευρικα, αλλα θελει το γνωστο επιβεβαιωτικο αγγιγμα στο 'restart' που βγαζει στην οθονη! Ε, ουτε αυτο δεν προλαβαινω να πατησω! Παλευω να πιασω ελαχιστα δευτερολεπτα νηνεμιας, να προλαβω να το πατησω! Οταν το κανω, συνηθως μετα το restart, εχει 'στρωσει', λειτουργει κανονικα. Εχω σκεφτει διαφορα. Αλλα καλη εξηγηση δεν βρισκω. Στο μυαλο μου παει το one ui της samsung, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι software θεμα και οχι hardware. Για ιο δεν το νομιζω, οτι εχω ειναι κατεβασμενο απο το google play, και ουτε συχναζω σε περιεργα sites. Εχω tempered glass. Σε ολα μου τα κινητα ειχα. Για να προστατευει την οθονη. Προσεκτικα τοποθετημενο, διχως καν καποιο κοκκο σκονης απο οσα ειδα τα ματια μου οταν το εβαζα και ουτε τωρα αν το δω. Φυσικα δεν εχει ουτε φυσαλιδες αερα ουτε τιποτε τετοιο. Εδω βλεπω κινητα φιλων με σπασμενα τζαμακια, να λες πως το χειριζεται, και λειτουργουν μια χαρα. Εχω κανει ολα τα updates και ολα ειναι ενημερωμενα απο software. android 13. Αυτα. Περιμενω να δω αν μπορειτε να σκεφτειτε τι μπορει να συμβαινει, μηπως και λυθει το προβλημα.
chios Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δεν χρειάζονται πολλά πολλά, το πας στο service για έλεγχο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα