Luciddream Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Εχει γίνει πράξη εφαρμογής από την νομαρχία στο χωρίο μου και το σχέδιο πόλης μας κόβει πολλά οικόπεδα εδώ και πολλά χρόνια (πάνω απο 15) για να γίνουν δρόμοι. Δρόμοι όμως δεν γίνονται και μάλλον δεν θα γίνουν και ποτέ. Ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει αίτηση για άρση του σχεδίου και να τα πάρουμε πίσω ή επειδή έχει γίνει πράξη εφαρμογής είναι σαν να τα έχουμε ήδη χάσει? Αποζημίωση δεν έχει δωθεί ποτέ για αυτά από τον Δήμο. Σίγουρα θα πρέπει να πάω και σε δικηγόρο αλλά είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ μπας και έχει κανένας εμπειρία.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δεν θα βγάλουν ακρη ούτε οι επόμενες τρεις γενεές από εσένα
Luciddream Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 6 hours ago, NikosKallithea said: Δεν θα βγάλουν ακρη ούτε οι επόμενες τρεις γενεές από εσένα Γιατί το λές?? δώσε καμια πληροφοριά παραπάνω.. στην χειρότερη ας τα πάρουν να τελειώνουμε αλλά να ξέρουμε τι έχουμε. Τώρα φτιάξαμε τον φράχτη σε σημείο που στα σχέδια είναι ο δρόμος και δώσαμε 130 ευρώ. Εν το μεταξύ είναι πολύ περίεργο το σχέδιο κόβει και σπίτια σε ένα ποσοστό, αυτά τι θα τα κάνουν θα τα ρίξουν? Πολύ χλωμό μου φαίνεται
lary7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Οι ενστάσεις στην πράξη εφαρμογής νομίζω γίνονται σε διάστημα 15ημερών από την ανάρτησή της άρα σκούρα τα πράγματα. Το σχέδιο δεν αναιρείται, έχει ψηφιστεί από το ΔΣ, έχει εγκριθεί απο περιφέρεια κτλ. και η πιθανότητα να κάτσει ο δήμος να το αλλάξει είναι κοντά στο μηδέν, αλλά καλού κακού μίλα και με κανένα μηχανικό της περιοχής που ασχολείται με τέτοια θέματα.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, Luciddream είπε Γιατί το λές?? δώσε καμια πληροφοριά παραπάνω.. στην χειρότερη ας τα πάρουν να τελειώνουμε αλλά να ξέρουμε τι έχουμε. Τώρα φτιάξαμε τον φράχτη σε σημείο που στα σχέδια είναι ο δρόμος και δώσαμε 130 ευρώ. Εν το μεταξύ είναι πολύ περίεργο το σχέδιο κόβει και σπίτια σε ένα ποσοστό, αυτά τι θα τα κάνουν θα τα ρίξουν? Πολύ χλωμό μου φαίνεται Τι πληροφορία να σου δωσω, εγω μετα 40 χρόνια περιπέτειες με το ελλ δημόσιο το πούλησα και έληξε το θέμα. 1
Luciddream Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, lary7 said: Οι ενστάσεις στην πράξη εφαρμογής νομίζω γίνονται σε διάστημα 15ημερών από την ανάρτησή της άρα σκούρα τα πράγματα. Το σχέδιο δεν αναιρείται, έχει ψηφιστεί από το ΔΣ, έχει εγκριθεί απο περιφέρεια κτλ. και η πιθανότητα να κάτσει ο δήμος να το αλλάξει είναι κοντά στο μηδέν, αλλά καλού κακού μίλα και με κανένα μηχανικό της περιοχής που ασχολείται με τέτοια θέματα. Έτσι το βλέπω και εγώ αλλά γιατί βγήκε το 2020 νόμος για άρση απαλλοτρίωσης? είναι διαφορετική διαδικασία από την πράξη εφαρμογής? Γενικά μια ζωή οι γονείς κτλπ μας λέγαν ότι ΘΑ τα πάρει ο δρόμος αλλά όπως το βλέπω εγώ απτο κτηματολόγιο τα έχει ήδη πάρει με την πράξη εφαρμογής. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από Luciddream
lary7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, αναφέρω απλά απο την μικρή μου εμπειρία στο αντικείμενο. Είναι μεγάλη αμαρτία οι πράξεις εφαρμογής, σε ποια περιοχή ειναι το ακίνητο;
Luciddream Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, lary7 said: Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, αναφέρω απλά απο την μικρή μου εμπειρία στο αντικείμενο. Είναι μεγάλη αμαρτία οι πράξεις εφαρμογής, σε ποια περιοχή ειναι το ακίνητο; Βόρεια Εύβοια
mercator84 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Πάνε σε έναν μηχανικό να το δει και να σου πει αν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα