Nick Nickolas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Ήσυχη Κυριακή αράζω στον καναπέ και ξεφυλλίζω την διαδικτυακή εφημερίδα ονόματι "μπλα μπλα". Ξαφνικα μέσα στην απέραντη βαρεμαρα συνειδητοποιω οτι μπορω να γυρίσω στις πρώτες συνομιλίες του forum, τοτε που τα περισσότερα threads δεν είχαν κυριολεκτικά ΚΑΜΙΑ απάντηση. Ξαφνικα γύρισα 23 χρόνια πίσω. Παραθέτω λοιπόν κάποια καθημερινά παραδείγματα συζητήσεων απο το μακρινό 2000. Αφήστε και τα δικά σας απο κάτω να περασει η ωρα! Υ.Γ: Σκοπός του thread αυτού δεν ειναι να κραξουμε το τι λέγονταν τοτε. Είναι καθαρά ψυχαγωγικό και κυρίως νοσταλγικό Spoiler 4 1
geomrk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 38 λεπτά πριν, Nick Nickolas είπε Απόκρυψη περιεχομένων Απίστευτος 😁😁
MikhailBakurin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Το έχω κάνει κι εγώ αυτό. Με σοκάρουν τρία πράγματα: 1) Ότι ο edgy τύπος που λέει τις ψαγμενιές για όργουελ, ήταν 43 ετών εκεί, αν δεχτούμε ότι έχει το έτος γέννησής του για άβαταρ, πλέον είναι 66. Κι ευχόμαστε ακόμα να "είναι", γιατί πέρασαν και 23 χρόνια! 2) Ότι ακόμα και όσοι μπήκαν να τρολάρουν ως έφηβοι ή νέοι ενήλικες, είναι σήμερα τουλάχιστον 38-40 ετών. Τουλάχιστον! 3) Πόσο απλή ήταν η ζωή, η τεχνολογία, οι επιλογές τότε. Πραγματικά εποχές disc error και αθωότητας στο ιντερνετ... 9 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Αυτο με τον Μπουγα και τις εξορμήσεις μου άρεσε. Πραγματικά πόσες χιλιάδες συζητήσεις και thread διαμαντάκια θα υπάρχουν μέσα σε ΤΒ παλαιών δεδομένων και συζητήσεων. 1
giorgos4ever Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από giorgos4ever
txcellas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Αυτα ηταν ποστ κυριοι. Που να ειναι σημερα ολοι αυτοι οι αρχοντες; 1
Comic maniak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Credits to @giorgos147 Μετά από αυτό φοβάμαι να βγω από το σπίτι.
phanispal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Εγώ αυτό που θυμάμαι από το insomnia στις αρχές του είναι η διαφορά στις απαντήσεις, στη νοοτροπία γενικότερα. Άλλες εποχές τότε, άλλες τώρα. 3
dtk-386 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Credits to @giorgos147
MikhailBakurin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 11 minutes ago, phanispal said: Εγώ αυτό που θυμάμαι από το insomnia στις αρχές του είναι η διαφορά στις απαντήσεις, στη νοοτροπία γενικότερα. Άλλες εποχές τότε, άλλες τώρα. Για εξήγα το λίγο, να δω αν λέμε το ίδιο! Το τότε μου φαίνεται πιο χαβαλές, έξω καρδιά, λιγότερη επικριτικότητα του ενός προς τον άλλο, αλλά και πιο βαθιά βαλκανίλα. Όποιος ήθελε να πει κάτι "αστείο", έλεγε συνήθως κάτι σόκιν ή κάποια χοντράδα. Και χαμηλής ποιότητας χιούμορ, ενώ στο σημερινό ινσόμνια, υπάρχουν πολύ δυνατές ατάκες. Επίσης, οι περισσότεροι απασχολούνται με ερωτήσεις που σήμερα είναι απλές και για νήπια, ενδεχομένως. Πώς βαζω αυτο το ρινγκτον, πού βρίσκω αυτά τα mp3, ισχύει ότι μπορείς να αγοράσεις αυτό από εκεί, κλπ. 1
Arkin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Θυμάται κάποιος ένα λουλούδι που έλεγε ότι την έπαιξε στη θάλασσα και φοβόταν μην κόλλησε τίποτα και από κάτω πρώτο σχόλιο. Μόλις γκάστρωσες μια τσίπουρα 2 λαυρακια 10 γαυρους. Είχα λιώσει. Θεϊκό και το 25tb CD. Μας δούλεψε καλά ο φίλος και εκεί. 1
Chape Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Καλό το παλιό insomnia αλλά και το "καινούργιο" έχει κάπου κάπου διαμαντάκια https://www.insomnia.gr/forums/topic/815930-αγορά-σταθερού-τηλεφώνου-με-καντράν/
barca10 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Αν και είμαι εγγεγραμμένος από το 2008, το μόνο thread που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι το "Υγρό πυρ". Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από barca10 8 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα