Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, 360kias said:

Στο λέω να το θυμάσαι μπλε παιδάκι ..μπες να δεις ότι έχουν παίξει 17 ώρες κ τρέχει νερό χωρίς το παραμικρό bug τα review είναι σχεδόν έτοιμα ..ψάξε λίγο πριν γράψεις 

Εγώ πάντως έχω δει άλλο άρθρο που λέει ότι είναι τίγκα στα bug και πέφτει και στα 18 fps και χρειάζεται σίγουρα day one patch. Οπότε μην πιστεύεις τίποτα μέχρι να βγει 

Επεξ/σία από jack124
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, atypicalcoder said:

Όλοι 1080p έχουν. Κανονικά τα παιχνίδια πρέπει να βγαίνουν με textures κλπ για 1080p/768p και αν θέλεις 2κ/4κ/640p κλπ να τα κατεβάζεις extra.

Πρώτον δεν έχουν όλοι, δεύτερον τα υψηλότερης ανάλυσης textures αξιοποιούνται και σε χαμηλότερης ανάλυσης οθόνες, οι διαφορές είναι εμφανέστατες.

Το θέμα εκει είναι να έχεις GPU με αρκετή VRAM.

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Όλοι 1080p έχουν. Κανονικά τα παιχνίδια πρέπει να βγαίνουν με textures κλπ για 1080p/768p και αν θέλεις 2κ/4κ/640p κλπ να τα κατεβάζεις extra.

Ποιοι ολοι?  Ο Μπαμπης ο Σουγιας, Ο Κωστας ο Γκοτζιλας και ο Μακης ο Πεταλουδας?

Ήταν υπαρκτό πρόσωπο ο Μπάμπης ο Σουγιάς;

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Πριν 10 χρόνια μπορεί. Σήμερα το 1440p είναι το φυσιολογικο και το μέλλον το 4Κ.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, atypicalcoder είπε

Το 1080p πεθαίνει, δε θα βγάζουν νέα παιχνίδια με τεχνολογίες του παρελθόντος. Τα στατιστικά του Steam δίνουν 62% στο 1080p για τον Ιούλιο, οπότε δεν είναι καθόλου ασήμαντο το ποσοστό που έχει κάποια άλλη ανάλυση. Αν κάποιος πάρει οθόνη για gaming σήμερα δε θα πάρει 1080.

• Like 1
  • Thanks 4
  • Sad 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, jack124 είπε

Εγώ πάντως έχω δει άλλο άρθρο που λέει ότι είναι τίγκα στα bug και πέφτει και στα 18 fps και χρειάζεται σίγουρα day one patch. Οπότε μην πιστεύεις τίποτα μέχρι να βγει 

"αρθρο"; ή κανενας "insider" twitterας απο το υπογειο των γωνιών του; Ρωταω ειλικρινα γιατι δεν εχω δει πουθενα κατι τετοιο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, john_dr said:

το DLSS.

Κακά τα ψέματα, είναι κάπως τραγικό αυτό που κάνουν, ούτε της Intel δεν βάζουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, atypicalcoder said:

Ποιοι όλοι? εγώ προσωπικά δεν ξέρω κανένα που να παίζει σε 1080p.

• Like 3
  • Confused 5
  • Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mountainwarrior είπε

ζω για τη στιγμη που θα βγει ssd με αυτοκολλητο starfield

προς το παρόν μόνο GPU και CPU με αυτοκόλλητο starfield 🙄

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Κακά τα ψέματα, είναι κάπως τραγικό αυτό που κάνουν, ούτε της Intel δεν βάζουν.

Η nvidia κάνει διάφορα κόλπα 15 και βάλε χρόνια τώρα. Αλλά πέρα από αυτό υπάρχουν και τίτλοι που έχουν υποστήριξη μόνο για DLSS π.χ. το Plague Tale: Requiem.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε από την AMD να είναι αγία όταν η Nvidia ελέγχει την αγορά και τον τύπο.

Αλλά ναι, το σωστό είναι να υποστηρίζεται DLSS, επειδή στην τελική θέλουμε δεν θέλουμε αντιπροσωπεύει το 60% τουλάχιστον την αγοράς (δεν έχουν οι κάτοχοι Nvidia RTX κάρτα, οπότε ας υποθέσουμε ότι ένα 20% είναι ακόμα με GTX) και είναι η ανώτερης ποιότητας διαθέσιμη τεχνολογία upscaling και ένα από τα FSR, XeSS για όλους τους υπόλοιπους (GTX, Radeon, Intel). Πάντως DLSS support μέσω unofficial patch θα διατίθεται από την πρώτη μέρα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, john_dr said:

Πάντως DLSS support μέσω unofficial patch θα διατίθεται από την πρώτη μέρα.

Και το 2 ή μόνο το 3?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...