poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 01:14 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:14 πμ Just now, tvkal said: Το είδα αλλά προς το παρών είμαι με υπογλώσσιο ! 😆 ναι δεν ειναι φτηνα τα 5g ειτε ειναι indoor ειτε "outdoor" .και τα teltonika επισης ακριβα. εκτος αν το βαλεις σε κανα στεγανο κουτακι με εξαερισμο αυτο που εχεις. 1
tvkal Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:43 πμ (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, poulinos said: ναι δεν ειναι φτηνα τα 5g ειτε ειναι indoor ειτε "outdoor" .και τα teltonika επισης ακριβα. εκτος αν το βαλεις σε κανα στεγανο κουτακι με εξαερισμο αυτο που εχεις. Καλή ιδέα ! Μάλλον αυτό θα κάνω. Στεγασμένο είναι το σημείο. Μετά το ρούτερ έδινα καλωδιακά σε access points όλα με το ίδιο ssid και απο τα a/p εδινα μετά σε κάμερες, tv, cosmote, πριζάκια ethernet, κλπ. Στο σημείο που έχω το πολύ καλό 5g σήμα εχω καλωδιωμένη ήδη κάμερα οπότε θα πάρω το καλώδιο της θα το ρίξω πάνω στο ρούτερ και μετα με ένα μικρό θα δώσω στην κάμερα απο το ρούτερ. Ελπίζω να δουλέψει σωστά. Επεξ/σία Σάββατο στις 01:44 πμ από tvkal
poulinos Δημοσ. Σάββατο στις 12:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:50 μμ απλα να αναπνεει το κουτι με το Router. Μην το ψησεις μεσα στο κουτι. μπορεις να βγαλεις κανα φανακι επισης για να κανει απαγωγη 11 hours ago, tvkal said: Καλή ιδέα ! Μάλλον αυτό θα κάνω. Στεγασμένο είναι το σημείο. Μετά το ρούτερ έδινα καλωδιακά σε access points όλα με το ίδιο ssid και απο τα a/p εδινα μετά σε κάμερες, tv, cosmote, πριζάκια ethernet, κλπ. Στο σημείο που έχω το πολύ καλό 5g σήμα εχω καλωδιωμένη ήδη κάμερα οπότε θα πάρω το καλώδιο της θα το ρίξω πάνω στο ρούτερ και μετα με ένα μικρό θα δώσω στην κάμερα απο το ρούτερ. Ελπίζω να δουλέψει σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα