billy-death Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω ένα pc έχω κάνει κάποιες επιλογές θα το συνδέσω με oled 4κ 55 ιντσών αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτουν οι επιλογές που εκανα αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από billy-death
niko13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, billy-death είπε Θέλω να αγοράσω ένα pc έχω κάνει κάποιες επιλογές θα το συνδέσω με oled 4κ 55 ιντσών αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτουν οι επιλογές που εκανα αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει Υποθέτω είναι oled με 120hz refresh rate..?Το μόνο που θα μπορούσες να πας πιο πάνω είναι η κάρτα γραφικών σε 4090.Γιατι να μην σε καλυπτει?Σίγουρα με 4090 θα έχεις περισσότερη ιπποδύναμη 😁 και με 4080 θα κάνεις περισσότερες υποχωρήσεις σε θεοβαρα παιχνιδια.Δεν ξέρω αν έχεις κάποια συγκεκριμένα games στο μυαλό σου αλλά θα μπορούσες να δεις συγκριτικά και να δεις αν καλύπτεσαι από την 4080 ή αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για 4090. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από niko13
billy-death Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Να μην με καλύπτει από την άποψη ότι είναι μεγάλη οθόνη για να μην ζοριζεται το μηχάνημα φαντάζομαι παίζει ρόλο,το πάνελ είναι 144hz το σκέφτηκα για 4090 αλλά νομίζω είναι υπερβολή όσα βίντεο είδα με την 4080 τα έτρεχε ωραία τα παιχνίδια απλά δεν θέλω να ξεφύγω από το μπάτζετ 1
niko13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billy-death είπε Να μην με καλύπτει από την άποψη ότι είναι μεγάλη οθόνη για να μην ζοριζεται το μηχάνημα φαντάζομαι παίζει ρόλο,το πάνελ είναι 144hz το σκέφτηκα για 4090 αλλά νομίζω είναι υπερβολή όσα βίντεο είδα με την 4080 τα έτρεχε ωραία τα παιχνίδια απλά δεν θέλω να ξεφύγω από το μπάτζετ Το μέγεθος της οθόνης δεν ζοριζει παραπάνω το pc ,μόνο η ανάλυση και τα hz.Αν είσαι ok στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν μη σε απασχολεί αυτό.Αν κρίνω από τις ραμ που διάλεξες θες να τρέχεις τον επεξεργαστή σε μαμά ρυθμίσεις ,οπότε σε μητρική θα μπορούσες να δεις και b760.Αν κάνω λάθος,αγνόησε το τελευταίο.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από niko13
billy-death Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Κοίτα δεν ξέρω πολλά αυτό θα είναι το πρώτο μου pc gaming που θα πάρω τον επεξεργαστή θα χρειαστεί να κάνω overclock τις ram νομίζω 32gb είναι καλά να πάω σε 64gb too much μου φαίνεται
niko13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billy-death είπε Κοίτα δεν ξέρω πολλά αυτό θα είναι το πρώτο μου pc gaming που θα πάρω τον επεξεργαστή θα χρειαστεί να κάνω overclock τις ram νομίζω 32gb είναι καλά να πάω σε 64gb too much μου φαίνεται Όχι δεν χρειάζεσαι 64 εκτός κι αν κάνεις κάτι πιο βαρύ,όπως video editing πχ..Για gaming μια χαρά καλυμμένος.Ο επεξεργαστής σου δουλεύει στα 5600 τις ραμ μαμά,οπότε μπορεί να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα..Αλλά και να χρειαστεί μόνο το xmp θα ενεργοποιήσεις από το bios ,δεν είναι επιστήμη.Απειρα video να δεις πως γίνεται.Αν και εγώ θα σου έλεγα μιας και είναι πρώτη απόπειρα να στήσεις pc και τα χρήματα αρκετά να έχεις ένα φίλο από δίπλα που ξέρει ή κάποιον τεχνικό στην τελική.Αν πάλι είσαι αποφασισμένος δεν είναι τίποτα τρομερά δύσκολο με τη σωστή προετοιμασία από μέρους σου.. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από niko13 1
billy-death Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Έχω ένα φιλαράκι που έχει γνώσεις σε ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα