jay_lee Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Εργάζομαι τον τελευταίο μήνα κάπου 4 ωρος και θέλω να μάθω σε πόσο καιρό θα πάρω βιβλιάριο υγείας.; Ήμουν άνεργος για μεγάλο διάστημα πιο πριν. Θέλει νομίζω κάποιους μήνες συνεχόμενης εργασίας. Πάει με τις ημέρες ή με τα ένσημα. ;Αν εγώ δηλαδή είμαι 4 ωρος πόσα ένσημα χρειάζομαι να πάρω για να καλύψω αυτό το διάστημα;
panosno1com Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Θελεις 50 ενσημα, δεν υπάρχει πλέον βιβλιαριο έχει καταργηθεί... Με το ΑΜΚΑ γινονται όλα
Nikos Chatzoglou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 19 ώρες πριν, jay_lee είπε Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Εργάζομαι τον τελευταίο μήνα κάπου 4 ωρος και θέλω να μάθω σε πόσο καιρό θα πάρω βιβλιάριο υγείας.; Ήμουν άνεργος για μεγάλο διάστημα πιο πριν. Θέλει νομίζω κάποιους μήνες συνεχόμενης εργασίας. Πάει με τις ημέρες ή με τα ένσημα. ;Αν εγώ δηλαδή είμαι 4 ωρος πόσα ένσημα χρειάζομαι να πάρω για να καλύψω αυτό το διάστημα; Λογικά ξέρεις ότι έχεις ήδη πρόσβαση σε όλες τις δομες υγείας μόνο με το αμκα και ως ανασφάλιστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα