V.I.Smirnov Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, VIPdriver είπε Κανενα προβλημα! Αφού δεν έχεις πρόβλημα γιατί διαμαρτύρεσαι; Μην ανησυχείς, δεν θα παρακολουθούν πότε πηγαίνεις στην τουαλέτα.... - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν μπορεί να σου δώσει, πρέπει να το ψάξεις μόνος σου μεσω ερευνάς, δεν έμαθες ακόμα; Ίσως όταν αφυπνηστω όταν θα πάψω να είμαι πρόβατο όταν μπω στο Ίντερνετ δω κάποια βιντεάκια και καταλάβω ; Ίσως όταν μιλήσω με έναν φωτισμένο γέροντα ; Ή ίσως όταν ανοίξουν όλα τα τσάρκα τους σώματος μου και ενεργοποιηθεί το τρίτο μάτι ; Ενα παράδειγμα ρε παιδιά του τύπου όταν το κράτος σου δώσει την ταυτότητα θα σου κάνει αυτό ή εκείνο ή το άλλο Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από PLHROPPP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, PLHROPPP said: Ίσως όταν αφυπνηστω όταν θα πάψω να είμαι πρόβατο όταν μπω στο Ίντερνετ δω κάποια βιντεάκια και καταλάβω ; Ίσως όταν μιλήσω με έναν φωτισμένο γέροντα ; Μην ξεχάσεις και τα facebook groups είναι σοβαρό θέμα η προστασία των προσωπικων δεδομένων 😋 Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από sdikr typo 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V.I.Smirnov Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε Θα ήθελα να μου δώσεις ένα παράδειγμα σε ένα θέμα που θα παραβιαστεί η ιδιωτικότητα σου από το κράτος με τις νέες ταυτότητες. Θέλω παράδειγμα όχι θεωρία Τον πιάσατε απροετοίμαστο. Το ψάχνει τώρα. Περιμένετε λίγο, βλέπει κάποια βίντεο, θα σας πει σε λίγο.... - Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από V.I.Smirnov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Τον πιάσατε απροετοίμαστο. Το ψάχνει τώρα. Περιμένετε λίγο, βλέπει κάποια βίντεο, θα σας πει σε λίγο.... - Τι βίντεο γερόντων ή των γνωστών ερευνητών που λέγανε ότι τα εμβόλια έχουν Bluetooth και μαγνητίζουν 2ευρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις