tolisfiesta Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν βλέπω κάποια απαγορευση.Ισα ίσα τελειώσαν τα προσκυνήματα και έχουν χρόνο να πάνε στην αστυνομία να αλλάξουν ταυτότητα.Σκέψου να έπεφτε η αλλαγή το 15υγουστο,να μην ξέρουν αν θα πάνε γονυπετής στην Τήνο ή στην αστυνομία. Εκτός εάν πηγαίνουν με το παλιό ημερολόγιο οπότε το προσκύνημα είναι 28 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 34 λεπτά πριν, billdanos είπε Όχι δεν είναι. Όλοι αυτοί οι γραφικοί ευτυχώς είναι λίγοι. Λίγοι δεν είναι σίγουρα.Κατά καιρούς πέφτω σε κάτι άρθρα που θα μιλάνε για κάτι τέτοια και τα σχόλια είναι χιλιάδες.Γενικά η χώρα είναι γεμάτη με μια κατηγορία ανθρώπων που είναι φανατικοί θρήσκοι αλλά χωρίς να έχουν κρατήσει ούτε ένα απο τα θετικά της θρησκείας όπως πχ να αγαπάς τους άλλους ή να βοηθάς κλπ.Έχουν κρατήσεις μόνο τα μικροτσίπ και οτι όλοι όσοι δεν είναι έλληνες χρηστιανοί είναι κακοί..... Γενικά είναι πακέτο αυτό Ελλάδα.Αν βρείς έναν Uruk Hai και είναι πχ στρατόκαυλος ξέρεις αυτόματα πως είναι αμόρφωτος(χωρίς κριτική σκέψη εννοώ όχι να μην έχει σπουδάσει) , ρατσιστής , τεχνοφοβικός και θρήσκος. Η χώρα γενικά αποτελείται στη πληψηφία θα έλεγα απο δαύτους.. 10 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteratos89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, herbalife3 είπε Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα είναι άνθρωποι υψηλού μορφωτικού επιπέδου απο ποτε το μορφωτικο επιπεδο κρινεται απο το ποσο υποτακτικος πολιτης εισαι? Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από asteratos89 8 3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, asteratos89 είπε δεν θα παρω τη νεα ταυτοτητα και ειμαι καθηγητης πανεπιστημιου ΑΠΘ.. Γιατί αν επιτρέπεται κύριε καθηγητά? PS : Κάνεις edit το σχόλιο σου συνέχεια και κουράζεις. Την μια λες είσαι καθηγητής, την άλλη γιατρός. 😅 Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από Glikos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteratos89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 58 λεπτά πριν, dimisd είπε Φαντάζομαι κανένας τους δεν έχει κινητό... το κινητό δεν είναι υποχρεωτικό να το έχεις πάνω σου..ούτε σε πάνε για εξακρίβωση στοιχειων αν δε το κρατάς. 9 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteratos89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, Glikos είπε Γιατί αν επιτρέπεται κύριε καθηγητά? Γιατί ειμαι Χριστινός ορθόδοξος. 4 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 48 minutes ago, billdanos said: Όχι δεν είναι. Όλοι αυτοί οι γραφικοί ευτυχώς είναι λίγοι. Είναι πάνω από 400.000 σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές. Δυστυχώς καθόλου μικρό ποσοστό σε μια χώρα 11 εκ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, asteratos89 είπε Γιατί ειμαι Χριστινός ορθόδοξος. Φαίνεται.. Φανατισμένο όμως σε κόβω. 😁 Τελικά καθηγητής είσαι ή ορθοπεδικός? Ή τπτ από τα δύο, απλά διάλεξες κάποιο τυχαία πριν το κάνεις edit... Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από Glikos 11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, asteratos89 είπε Γιατί ειμαι Χριστινός ορθόδοξος. και τι σχέση έχει αυτό με την ταυτότητα σου; 14 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onty Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Σηκωθείτε από ντιβάνια καρέκλες τραπέζια μπαμπού παγκάκια μαντεμενια καρεκλεεεςς τραπεεζιαα έχωω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 On 19/08/2023 at 14:59, Titanik said: Περιμένω ΕΝΑΝ να μου απαντήσει με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την εποτελεσματικοτητα των εμβολίων που και μεταδίδουν και κολλάνε. Με επιστημονικά στοιχεία όμως, όχι επιστήμονα τύπου Παγωνη και Βασιλακοπουλου. Περιμένω επίσης ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ στοιχεία που να αποδεικνύουν τη χρησιμότητα της νέας ταυτότητας έναντι της παλιάς. ΥΓ. Επιστήμονες τύπου Βασιλακοπουλου και Παγωνη δεν θα γίνονται δεκτοί. δεν θα βρεις κανεναν.ο λογος πολυ απλος δεν βρισκω προσωπικα κανενα λογο σε ατομα που ρωτανε τετοιες ερωτησεις να απαντησω. απλα τους αγνοω.και η ζωη μου εχει γινει καλυτερη. οπως εγω δεν σε ρωταω γιατι δεν το εκανες ετσι και εσυ μην μας κουραζεις γιατι το καναμε εμεις.αν θες στοιχεια ψαξτο μονος σου 28 4 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteratos89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Glikos είπε Φαίνεται.. Τελικά καθηγητής είσαι ή ορθοπεδικός? Ή τπτ από τα δύο, απλά διάλεξες κάποιο τυχαία πριν το κάνεις edit..? 😅 καποιος λογος θα υπαρχει που ηθελα να κρυψω την ιδιοτητα μου..ωστοσο αντι να σταθεις στο θεμα σε πειραζει που εκανα εντιτ το σχολιο μου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση iwnas28 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Αντι μερικοί να κράζετε κ να βγάζετε τα κόμπλεξ ανωτερότητας που προφανώς σας διακατέχουν, καλό θα ήταν να σκεφτείτε γτ πολλοί συμπολίτες σας χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο κρατος ή γενικότερα στους θεσμούς λειτουργίας της χώρας μας… Υγ: το παραπάνω κείμενο που μπλέκει 5g,ταυτότητες εμβόλια κτλ στο βωμό των κλίκς δεν τιμά καν το σάιτ στο οποίο δημοσιεύεται … Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από iwnas28 27 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 25 minutes ago, AtiX said: Ναι αλλά κάνουν πολύ θόρυβο… Η πραγματικότητα είναι οτι δεν κανουν καθόλου θόρυβο από μόνοι τους. Αν δεν είχαμε τα social και συγκεκριμένα άρθρα, όπως αυτό, που δεν προσφέρουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο προσδοκούν επιτούτου στην αντιπαράθεση, δεν θα τους ακούγαμε καν. Το ότι απαντάμε, μαζί με όλους και εγώ, δείχνει λίγο το πόσο «έξυπνοι» είμαστε και το κατά ποσο τσιμπάμε. 9 στα 10 άρθρα είναι σκουπίδια. Το ότι ασχολούμαστε με αυτά ίσως θα έπρεπε να μας απασχολήσει. Δε βαριέσαι.. 16 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asteratos89 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε και τι σχέση έχει αυτό με την ταυτότητα σου; Μπορείς να ανατρεξεις για το τι εχουν πει οι μεγαλοι πατέρες της εκκλησιάς..Αγιος Παισιος,μεγας Βασιλειος , Κοσμας Αιτωλος για τη καρτα του πολιτη 4 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις