Προς το περιεχόμενο

Ουρές από πολίτες για επανέκδοση παλιών ταυτοτήτων για αποφυγή...τσιπ

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, billdanos είπε

Από την άλλη όμως, πιστεύω πως ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης όλων αυτών, είναι η συνεχής ενημέρωση με απλά και κατανοητά λόγια ώστε να καταλάβουν τι είναι αυτό που αλλάζει. 

Aρα με λιγα λογια καθυστερημενοι;;;

Επεξ/σία από Manoleros95
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παλια εγινε χαμος γιατι εφυγε το θρησκευμα, τωρα γινεται χαμος γιατι θα εχει τσιπ με βιομετρικα στοιχεια ωστε να μην πλαστοποιηθει και παλι το θετουμε θεμα θρησκευτικου χαρακτηρα. Και θελουμε και να παμε μπροστα καποια στιγμη, που οι μισοι στην Ελλαδα δεν ξερουν καν οτι οι ταυτοτητα εχει ημερομηνια ληξης και κανουν χαμο αμα τους την κοψουν στην ακρη σαν ενδειξει "ακυρωσεις"..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Akridas66 είπε

Παλια εγινε χαμος γιατι εφυγε το θρησκευμα, τωρα γινεται χαμος γιατι θα εχει τσιπ με βιομετρικα στοιχεια ωστε να μην πλαστοποιηθει και παλι το θετουμε θεμα θρησκευτικου χαρακτηρα. Και θελουμε και να παμε μπροστα καποια στιγμη, που οι μισοι στην Ελλαδα δεν ξερουν καν οτι οι ταυτοτητα εχει ημερομηνια ληξης και κανουν χαμο αμα τους την κοψουν στην ακρη σαν ενδειξει "ακυρωσεις"..... 

Τζαμπα χαμος, ολα ενα σοου ηταν. Δεν χρειαζομαι προσωπικα κανενα χαρτι που να λεει οτι ειμαι Χριστιανος, γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν. Οπως δεν χρειαζομαι μια ακομα πιστωτικη καρτα πανω μου η οποια στο ονομα της προοδου θα εχει rfid η οτιδηποτε αλλο. Δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν μεσα στις ταυτοτητες τσιπακια κλπ. Για ποιο λογο δεν εκαναν μια ταυτοτητα με ενα προσωπικο qr code με τις απαραιτητες πληροφοριες που να μπορει να σκαναρεται απο ολες τις δημοσιες και ιδιωτικες υπηρεσιες και επελεξαν να βαλουν rfid;

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Like 1
  • Confused 3

19 σελίδες πολέμου μεταξύ ''χαμηλού'' επιπέδου ''ψεκασμένων'' και ακόμα πιο ''χαμηλού'' επιπέδου ''μορφωμένων'' . Γι'αυτό η χώρα αυτή δεν θα πάει ποτέ μπροστά και θα είναι αιωνίως ''χαμηλού'' επιπέδου.  

• Like 5
  • Thanks 3

2 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Τζαμπα χαμος, ολα ενα σοου ηταν. Δεν χρειαζομαι προσωπικα κανενα χαρτι που να λεει οτι ειμαι Χριστιανος, γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν. Οπως δεν χρειαζομαι μια ακομα πιστωτικη καρτα πανω μου η οποια στο ονομα της προοδου θα εχει rfid η οτιδηποτε αλλο. Δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν μεσα στις ταυτοτητες τσιπακια κλπ. Για ποιο λογο δεν εκαναν μια ταυτοτητα με ενα προσωπικο qr code με τις απαραιτητες πληροφοριες που να μπορει να σκαναρεται απο ολες τις δημοσιες και ιδιωτικες υπηρεσιες και επελεξαν να βαλουν rfid;

Γιατι σε αντιθετη με τα θρησκευτικα σου πιστευω, οταν σου ζητησουν την ταυτοτητα σου οι αρχες(συνορα αμα πας να πεταξεις πχ στο αεροδρομιο), εκει θα πρεπει να αποδειξεις οτι εισαι αυτος που λεει πανω η ταυτοτητα, ετσι γινοταν και με τα διαβατηρια και γινεται ακομα, 2-3 βιομετρικα στοιχεια περνανε μεσα, ουτε εντοπισμο χρειαζονται ουτε τιποτα, αμα θελουν σε βρισκουν  και τωρα και στο αψε σβησε. Κλεισε το κινητο σου με την μη αποσπομενη μπαταρια και θα σε βρουν και εκει που δεν εχει σημα. Σε απαντηση στο γιατι να εχεις πιστωτικη ακομα, θα σου πω και εγω γιατι να εχω ενα δευτερο "πορτοφολι" να κουβαλαω ξεχωριστα το διπλωμα οδηγησεις και την ταυτοτητα, γιατι σε ενα απλο δεν χωρανε, με βολευει το μεγεθος που θα τις βγαλουν λογο πρακτικοτητας και εαν κανεις μια συντομη ερευνα θα δεις και τι στοιχεια περνανε στο τσιπ. 

Καλη σου μερα...... 

• Like 1

Μόλις τώρα, Akridas66 είπε

Γιατι σε αντιθετη με τα θρησκευτικα σου πιστευω, οταν σου ζητησουν την ταυτοτητα σου οι αρχες(συνορα αμα πας να πεταξεις πχ στο αεροδρομιο), εκει θα πρεπει να αποδειξεις οτι εισαι αυτος που λεει πανω η ταυτοτητα, ετσι γινοταν και με τα διαβατηρια και γινεται ακομα, 2-3 βιομετρικα στοιχεια περνανε μεσα, ουτε εντοπισμο χρειαζονται ουτε τιποτα, αμα θελουν σε βρισκουν  και τωρα και στο αψε σβησε. Κλεισε το κινητο σου με την μη αποσπομενη μπαταρια και θα σε βρουν και εκει που δεν εχει σημα. Σε απαντηση στο γιατι να εχεις πιστωτικη ακομα, θα σου πω και εγω γιατι να εχω ενα δευτερο "πορτοφολι" να κουβαλαω ξεχωριστα το διπλωμα οδηγησεις και την ταυτοτητα, γιατι σε ενα απλο δεν χωρανε, με βολευει το μεγεθος που θα τις βγαλουν λογο πρακτικοτητας και εαν κανεις μια συντομη ερευνα θα δεις και τι στοιχεια περνανε στο τσιπ. 

Καλη σου μερα...... 

Δεν καταλαβα για ποιον λογο τα εγραψες ολα αυτα. Δεν ειπα πουθενα οτι δεν συμφωνω με την χρηση πιστωτικης καρτας η οτι ειμαι κατα τις νεας ταυτοτητας. Πραγματικα δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που χρησιμοποιησα μετρητα για το οτιδηποτε, την καρτα που εχω μαζι μου δεν την βγαζω απο το πορτοφολι, με το smartwatch πληρωνω παντου. Οσο αφορα τις ταυτοτητες, αδυνατω να βρω λογο που πρεπει να εχει οπωσδηποτε rfid πανω της για να ειναι δυνατη η ταυτοποιηση απο τις αρχες. Προσωπικο qr code, με περασμενα αφμ, αμκα, διπλωμα οδηγησης κλπ.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Δεν καταλαβα για ποιον λογο τα εγραψες ολα αυτα. Δεν ειπα πουθενα οτι δεν συμφωνω με την χρηση πιστωτικης καρτας η οτι ειμαι κατα τις νεας ταυτοτητας. Πραγματικα δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που χρησιμοποιησα μετρητα για το οτιδηποτε, την καρτα που εχω μαζι μου δεν την βγαζω απο το πορτοφολι, με το smartwatch πληρωνω παντου. Οσο αφορα τις ταυτοτητες, αδυνατω να βρω λογο που πρεπει να εχει οπωσδηποτε rfid πανω της για να ειναι δυνατη η ταυτοποιηση απο τις αρχες. Προσωπικο qr code, με περασμενα αφμ, αμκα, διπλωμα οδηγησης κλπ.

Γιατί το εκτυπωμένο qrcode μπορεί να αλλοιωθεί εύκολα… μια βόλτα από το σούπερ μάρκετ αν είχες κάνει θα το ήξερες…

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Γιατί το εκτυπωμένο qrcode μπορεί να αλλοιωθεί εύκολα… μια βόλτα από το σούπερ μάρκετ αν είχες κάνει θα το ήξερες…

Γιατι σε χαρτια α4 θα μας τα εκτυπωσουν;; Πανω σε πλαστικη ταυτοτητα δεν θα ειναι το qr code;;

1 λεπτό πριν, Manoleros95 είπε

Γιατι σε χαρτια α4 θα μας τα εκτυπωσουν;; Πανω σε πλαστικη ταυτοτητα δεν θα ειναι το qr code;;

Και στα προϊόντα πάνω σε πλαστικό είναι εκτυπωμένο αλλά δεν…

μην λέμε τα αυτονόητα καταντάει γελοίο…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, AtiX είπε

Και στα προϊόντα πάνω σε πλαστικό είναι εκτυπωμένο αλλά δεν…

μην λέμε τα αυτονόητα καταντάει γελοίο…

Ασε μας ρε φιλε, πλακα μας κανεις τωρα. Τι θες να μας πεις τωρα οτι δεν υπαρχει τροπος να υπαρχει ενα απλο qr code πανω σε ενα κομματι pvc??? Ειπαμε κανουμε καμια πλακα που και που εσεις το παρακανατε...

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Ασε μας ρε φιλε, πλακα μας κανεις τωρα. Τι θες να μας πεις τωρα οτι δεν υπαρχει τροπος να υπαρχει ενα απλο qr code πανω σε ενα κομματι pvc??? Ειπαμε κανουμε καμια πλακα που και που εσεις το παρακανατε...

Πραγματικά τώρα έχεις πάει ποτέ να ψωνίσεις στο super market? Το ξέρεις ότι αυτά που δεν θα σου διαβάσει μπορεί να είναι κατασκευασμένα λιγότερο από δυο χρόνια…

Την φυσική φθορά σε έναν qrcode 10 χρόνων την εχεις σκεφτεί καθόλου ή πάλι προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογίες για να μην αποδεχθούμε το πιο απλό πράγμα?

Μου αρέσει που έχεις και την αίσθηση ποιος κάνει πλάκα και ποιος όχι…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2

8 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Και πως θα σωθείς απο το qr code που έχουν readers να το διαβάζουν μέσα απο το πορτοφόλι σου;Ασε που έχει και το 666 πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Πραγματικά τώρα έχεις πάει ποτέ να ψωνίσεις στο super market? Το ξερεισ ότι αυτά που δεν θα σου διαβάσει μπορεί να είναι κατασκευασμένα λιγότερο από δυο χρόνια…

Την φυσική φθορά σε έναν qrcode 10 χρόνων την εχεις σκεφτεί καθόλου ή πάλι προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογίες για να μην αποδεχθούμε το πιο απλό πράγμα?

Μου αρέσει που έχεις και την αίσθηση ποιος κάνει πλάκα και ποιος όχι?

Σε σουπερ μαρκετ δουλευω, 10/10 περιπτωσεις που δεν διαβαζει καποιο qr code το ταμειο, ειναι γιατι ηταν διπλωμενο 40 φορες η τσαλακωμενο. Μην προσπαθεις να δημιουργησεις καποιο προβλημα απο το πουθενα. Την ιδια φυσικη φθορα που θα εχει και μια ταυτοτητα με rfid θα εχει και αυτη με το qr code.

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Sad 1

είτε qrcode υπάρχει είτε τσιπάκι είτε ακόμα και η εικόνα του Ιησού Χριστού και της Παναγίας πάνω μετά απο τόση προπαγάνδα που έχει πέσει στον απλό κόσμο απο διάφορες παραθρησκευτικές οργανώσεις και όχι απο την επίσημη εκκλησία  (πλην εξαιρέσεων) δεν θα την πάρει απο αυτούς κανείς (τουλάχιστον μέχρι να ξεχαστεί το ζήτημα όπως έγινε και με το θρήσκευμα),

20 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Αν φοράς τέτοιο όλα καλά για εσάς που ανησυχείτε μην παρακολουθείται η Σούλα από το Μπραχάμι και ο Μήτσος από τα Λιόσια.

Screenshot-2023-08-19-17-23-59-49-40deb4

febc1ba75361bc31fee7e3eebe1ce97f_XL.webp.28411b7f6807b4c59e0f8df847128272.webp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...