sdikr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Τα παντα ολα. Το οτι λεω για ιδιωτικοτητα, δεν σημαινει οτι εχω κατι να κρυψω. Εχω ομως δικαιωμα στην προσωπικη ιδιωτικότητα. Και θα συνεχίσεις να το έχεις όπως και πριν
AtiX Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, PLHROPPP είπε Εγώ ήξερα ότι υπάρχει η ιδιωτικότητα τώρα έμαθα ότι υπάρχει και προσωπική άρα υπάρχει και δημόσια ιδιωτικότητα ;;;;;; Τι φάση;;;;;; Μάλλον ήθελε να πει την ιδιωτική ιδιωτικότητα που ναι μεν είναι προσωπική αλλά όχι ατομική σε ένα συλλογικό επίπεδο και έξω από την κρατική κοινωνία που ελέγχεται…
sdikr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, VIPdriver said: Μια χαρα τα ξερω ολα. Οσο και να προσπαθησετε να πεισθειτε οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι εξωγηινος, δεν θα το καταφερετε. Να δούμε ταυτότητα τι λέει; 😋
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, VIPdriver είπε Μια χαρα τα ξερω ολα. Οσο και να προσπαθησετε να πεισθειτε οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι εξωγηινος, δεν θα το καταφερετε. Οκ το πιασα το νόημα φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από PLHROPPP 1
VIPdriver Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, PLHROPPP είπε Οκ το κατάλαβα. Τυχαινει να εχω και social security number πριν γεννηθείς, για googlare το...
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, VIPdriver είπε Τυχαινει να εχω και social security number πριν γεννηθείς, για googlare το... Ε πες οτι εισαι Αμερικη ντε, και γνωριζουν ολες οι υπηρεσιες το credit score σου για να μην σου δανειζουν επειδη ειναι χαμηλο. Και εδω αργησε, αλλα γινεται μια προσπαθεια. 1
atheatos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 36 λεπτά πριν, VIPdriver είπε Αφου λοιπον μερικοι ισχυρίζεστε οτι τα προσωπικά δεδομένα ειναι ήδη γνωστά, τότε τι αλλαζει στην νεα ταυτότητα; Μήπως η ευκολότερη διάθεση προσωπικών δεδομένων; Μήπως αυτό συνεπάγεται στην καταπάτηση του δημοκρατικού δικαιώματος προσωπικής ζωής; Εγω επιλεγω σε ποιον θα δωσω τον ΑΜΚΑ φιλε μου. Μήπως το δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης προσωπικών ιδεολογήματων , το έχεις ξεφτιλίσει λίγο? Από πότε σε μια δημοκρατία, θα πρέπει να καταργηθούν οι αλλαγές?
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, VIPdriver είπε Τυχαινει να εχω και social security number πριν γεννηθείς, για googlare το... Ξέρεις και ποτέ γενήθηκα…….μηπως είσαι στο team που θα μας παρακολουθεί μέσω του RFID;
apostolis81 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 56 λεπτά πριν, VIPdriver είπε Πρεπει να καταλαβετε την διαφορά του "δεν εχω τιποτα να κρυψω" με το δικαιωμα στην ιδιωτικοτητα. Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και λίγοι καταλαβαίνουν... 1
V.I.Smirnov Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 47 λεπτά πριν, VIPdriver είπε Εγω επιλεγω σε ποιον θα δωσω τον ΑΜΚΑ φιλε μου. Αν θελήσει το κράτος να μάθει τον ΑΜΚΑ σου ή οτιδήποτε άλλο σχετικό, θα τον πεις και θα πεις κι ενα τραγούδι.... -
VIPdriver Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, V.I.Smirnov είπε Αν θελήσει το κράτος να μάθει τον ΑΜΚΑ σου ή οτιδήποτε άλλο σχετικό, θα τον πεις και θα πεις κι ενα τραγούδι.... - Κανενα προβλημα!
sdikr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, apostolis81 said: Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και λίγοι καταλαβαίνουν... Εδώ μερικοί δεν καταλαβαίνουν οτι δεν αλλάζει τίποτα πάνω σε αυτό με την νέα ταυτότητα
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, apostolis81 είπε Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και λίγοι καταλαβαίνουν... Θα ήθελα να μου δώσεις ένα παράδειγμα σε ένα θέμα που θα παραβιαστεί η ιδιωτικότητα σου από το κράτος με τις νέες ταυτότητες. Θέλω παράδειγμα όχι θεωρία
sdikr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Just now, PLHROPPP said: Θα ήθελα να μου δώσεις ένα παράδειγμα σε ένα θέμα που θα παραβιαστεί η ιδιωτικότητα σου από το κράτος με τις νέες ταυτότητες. Θέλω παράδειγμα όχι θεωρία Δεν μπορεί να σου δώσει, πρέπει να το ψάξεις μόνος σου μεσω ερευνάς, δεν έμαθες ακόμα;
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, apostolis81 είπε Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και λίγοι καταλαβαίνουν... Με γρίφους μιλάς γέροντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις