Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, VIPdriver said:

Τα παντα ολα. Το οτι λεω για ιδιωτικοτητα, δεν σημαινει οτι εχω κατι να κρυψω. Εχω ομως δικαιωμα στην προσωπικη ιδιωτικότητα. 

Και θα συνεχίσεις να το έχεις όπως και πριν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, PLHROPPP είπε

Εγώ ήξερα ότι υπάρχει η ιδιωτικότητα τώρα έμαθα ότι υπάρχει και προσωπική άρα υπάρχει και δημόσια ιδιωτικότητα ;;;;;; Τι φάση;;;;;;

Μάλλον ήθελε να πει την ιδιωτική ιδιωτικότητα που ναι μεν είναι προσωπική αλλά όχι ατομική σε ένα συλλογικό επίπεδο και έξω από την κρατική κοινωνία που ελέγχεται…

Δημοσ.
2 minutes ago, VIPdriver said:

Μια χαρα τα ξερω ολα. Οσο και να προσπαθησετε να πεισθειτε οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι εξωγηινος, δεν θα το καταφερετε. 

Να δούμε ταυτότητα τι λέει; 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, VIPdriver είπε

Μια χαρα τα ξερω ολα. Οσο και να προσπαθησετε να πεισθειτε οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι εξωγηινος, δεν θα το καταφερετε. 

Οκ το πιασα το νόημα φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα 

Επεξ/σία από PLHROPPP
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VIPdriver είπε

Τυχαινει να εχω και social security number πριν γεννηθείς, για googlare το...

Ε πες οτι εισαι Αμερικη ντε, και γνωριζουν ολες οι υπηρεσιες το credit score σου για να μην σου δανειζουν επειδη ειναι χαμηλο. Και εδω αργησε, αλλα γινεται μια προσπαθεια. 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, VIPdriver είπε

Αφου λοιπον μερικοι ισχυρίζεστε οτι τα προσωπικά δεδομένα ειναι ήδη γνωστά, τότε τι αλλαζει στην νεα ταυτότητα; Μήπως η ευκολότερη διάθεση προσωπικών δεδομένων; Μήπως αυτό συνεπάγεται στην καταπάτηση του δημοκρατικού δικαιώματος προσωπικής ζωής;

Εγω επιλεγω σε ποιον θα δωσω τον ΑΜΚΑ φιλε μου.

Μήπως το δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης προσωπικών ιδεολογήματων , το έχεις ξεφτιλίσει λίγο? Από πότε σε μια δημοκρατία, θα πρέπει να καταργηθούν οι αλλαγές?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VIPdriver είπε

Τυχαινει να εχω και social security number πριν γεννηθείς, για googlare το...

Ξέρεις και ποτέ γενήθηκα…….μηπως είσαι στο team που θα μας παρακολουθεί μέσω του RFID;

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, VIPdriver είπε

Πρεπει να καταλαβετε την διαφορά του "δεν εχω τιποτα να κρυψω" με το δικαιωμα στην ιδιωτικοτητα.

Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις και λίγοι καταλαβαίνουν...

• Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, VIPdriver είπε

Εγω επιλεγω σε ποιον θα δωσω τον ΑΜΚΑ φιλε μου.

Αν θελήσει το κράτος να μάθει τον ΑΜΚΑ σου ή οτιδήποτε άλλο σχετικό, θα τον πεις και θα πεις κι ενα τραγούδι....

-

Δημοσ.
Μόλις τώρα, V.I.Smirnov είπε

Αν θελήσει το κράτος να μάθει τον ΑΜΚΑ σου ή οτιδήποτε άλλο σχετικό, θα τον πεις και θα πεις κι ενα τραγούδι....

-

Κανενα προβλημα!

Δημοσ.
2 minutes ago, apostolis81 said:

Εδώ μερικοί δεν καταλαβαίνουν οτι δεν αλλάζει τίποτα πάνω σε αυτό με την νέα ταυτότητα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, apostolis81 είπε

Θα ήθελα να μου δώσεις ένα παράδειγμα σε ένα θέμα που θα παραβιαστεί η ιδιωτικότητα σου από το κράτος με τις νέες ταυτότητες. Θέλω παράδειγμα όχι θεωρία 

Δημοσ.
Just now, PLHROPPP said:

Θα ήθελα να μου δώσεις ένα παράδειγμα σε ένα θέμα που θα παραβιαστεί η ιδιωτικότητα σου από το κράτος με τις νέες ταυτότητες. Θέλω παράδειγμα όχι θεωρία 

Δεν μπορεί να σου δώσει, πρέπει να το ψάξεις μόνος σου μεσω ερευνάς,  δεν έμαθες ακόμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...