Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Όπως είναι γνωστό, την ιδιωτικότητά σου την προστατεύεις βάζοντας ένα vpn στο κινητό σου το οποίο ταυτόχρονα τρέχει android και chrome...

Βρες την ειρωνεία τώρα του θέματος! 😛 

Δεν ξερω, μπορει να ειμαι χαζος και να εχω παραδωσει εδω και χρονια την ιδιωτικοτητα μου, αλλα θελω ενα παραδειγμα με την ταυτοτητα. Ο φιλος δεν ξερει οτι τωρα με τον αριθμο ταυτοτητας και ημ γεννησης, βγαινουν ολα τα στοιχεια σου? Ή ενας αστυνομικος δεν μπορει να δει αμεσα αν πχ το οχημα σου ανηκει ή να τραβηξει στοιχεια σχετικα με ασφαλειες κτλ? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, VIPdriver είπε

Της ιδιωτικοτητας. Εαν δεν καταλαβαινουν καποιοι, την εχουν παραδωσει εδω και καιρο....

Έχεις κινητό ; Πληρώνεις ΑΑΔΕ πληρωνεις ΕΝΦΙΑ ; Συνταγογραφείς φάρμακα ; Έχεις web banking το κυριότερο μπαίνεις στο internet ;

Δημοσ.
10 minutes ago, VIPdriver said:

Της ιδιωτικοτητας. Εαν δεν καταλαβαινουν καποιοι, την εχουν παραδωσει εδω και καιρο....

εγώ σου δίνω δίκιο. καλά κάνεις και τους γλεντάς όλους στο θρεντ. δε φταις εσύ.

irony GIF

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, VIPdriver είπε

image.jpeg.b2317ef57994c71f613c91675f94a2f6.jpeg

Δημοσ.
Just now, greekfragma said:

εγώ σου δίνω δίκιο. καλά κάνεις και τους γλεντάς όλους στο θρεντ. δε φταις εσύ.

irony GIF

Εσυ πρέπει να είσαι η ψυχή των πάρτι  😋

Δημοσ.
2 minutes ago, sdikr said:

Εσυ πρέπει να είσαι η ψυχή των πάρτι  😋

Συμπάθα με, είναι Αύγουστος και ακόμα δε πήγα διακοπές και τη βγάζω με ποπ κορν στο ινσομνια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Δεν ξερω, μπορει να ειμαι χαζος και να εχω παραδωσει εδω και χρονια την ιδιωτικοτητα μου, αλλα θελω ενα παραδειγμα με την ταυτοτητα. Ο φιλος δεν ξερει οτι τωρα με τον αριθμο ταυτοτητας και ημ γεννησης, βγαινουν ολα τα στοιχεια σου? Ή ενας αστυνομικος δεν μπορει να δει αμεσα αν πχ το οχημα σου ανηκει ή να τραβηξει στοιχεια σχετικα με ασφαλειες κτλ? 

Προφανώς δεν τον έχουν σταματήσει για κανένα έλεγχο τυπικό προφανώς δεν έχει δει τους αστυνομικούς να εισάγουν τον αριθμό ταυτότητας στο λαπτοπ που κουβαλάνε σε αυτές τις περιπτώσεις στο περιπολικό. Προφανώς δεν ξέρει ότι και το κράτος και ιδιωτικές εταιρίες όπως πχ ασφαλιστικές δίνουν τα δεδομένα του παντού προφανώς δεν ξέρει ότι πολύς κόσμος από το κράτος μέχρι ιδιώτες διαχειρίζονται τα δεδομένα του και έχει τις περισσότερες φορές δώσει την συγκατάθεση του πατώντας αποδοχή σε οποιουσδήποτε όρους με ψιλά γράμματα του εμφανιστούν. Αλλά τον φοβίζει ότι το κράτος όπως υποχρεούται πρέπει να έχει κάποια δεδομένα του συγκεντρωμένα σε μια ταυτότητα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Έχεις κινητό ; Πληρώνεις ΑΑΔΕ πληρωνεις ΕΝΦΙΑ ; Συνταγογραφείς φάρμακα ; Έχεις web banking το κυριότερο μπαίνεις στο internet ;

Τα παντα ολα. Το οτι λεω για ιδιωτικοτητα, δεν σημαινει οτι εχω κατι να κρυψω. Εχω ομως δικαιωμα στην προσωπικη ιδιωτικότητα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Φοβούνται πως η νεα ταυτότητα θα εκπέμπει συνεχώς ασύρματα παντού γύρω σου τα προσωπικά σου δεδομένα και θα μπορεί ο κάθε άσχετος να τα συγκεντρώνει...

😛 

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, PLHROPPP said:

μέχρι ιδιώτες διαχειρίζονται τα δεδομένα του

Σκέψου ότι ακόμα και για το ΑΜΚΑ, ένας υπάλληλος πχ παρόχου τηλεφωνίας, μπορεί να βάλει τα στοιχεία ταυτότητας και το ΑΦΜ που διαθέτει η "καρτέλα" σου εδώ AMKA - Έχω ΑΜΚΑ; και τον βρίσκει για πλάκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα δεν μας είπες ποιά είναι η "προσωπική ιδιωτικότητα" που θα σου παραβιάσουν...

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Προφανώς δεν τον έχουν σταματήσει για κανένα έλεγχο τυπικό προφανώς δεν έχει δει τους αστυνομικούς να εισάγουν τον αριθμό ταυτότητας στο λαπτοπ που κουβαλάνε σε αυτές τις περιπτώσεις στο περιπολικό. Προφανώς δεν ξέρει ότι και το κράτος και ιδιωτικές εταιρίες όπως πχ ασφαλιστικές δίνουν τα δεδομένα του παντού προφανώς δεν ξέρει ότι πολύς κόσμος από το κράτος μέχρι ιδιώτες διαχειρίζονται τα δεδομένα του και έχει τις περισσότερες φορές δώσει την συγκατάθεση του πατώντας αποδοχή σε οποιουσδήποτε όρους με ψιλά γράμματα του εμφανιστούν. Αλλά τον φοβίζει ότι το κράτος όπως υποχρεούται πρέπει να έχει κάποια δεδομένα του συγκεντρωμένα σε μια ταυτότητα.

Μια χαρα τα ξερω ολα. Οσο και να προσπαθησετε να πεισθειτε οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι εξωγηινος, δεν θα το καταφερετε. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VIPdriver είπε

Τα παντα ολα. Το οτι λεω για ιδιωτικοτητα, δεν σημαινει οτι εχω κατι να κρυψω. Εχω ομως δικαιωμα στην προσωπικη ιδιωτικότητα. 

Εγώ ήξερα ότι υπάρχει η ιδιωτικότητα τώρα έμαθα ότι υπάρχει και προσωπική άρα υπάρχει και δημόσια ιδιωτικότητα ;;;;;; Τι φάση;;;;;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PLHROPPP είπε

ασφαλιστικές δίνουν τα δεδομένα του παντού

Μην το παμε στο ποιος μοιραζει δεδομενα ή οχι. Αλλα στο οτι αν δωσεις την ταυτοτητα σου στις ασφαλιστικες, θα βρουν οτιδηποτε σχετικο υπαρχει. Αν πας εφορια, θα βρουν οτιδηποτε σχετικο υπαρχει με την εφορια, τραπεζες το ιδιο.

Κυριολεκτικα δεν αλλαζει ο τροπος λειτουργιας. Φανταζομαι αυτο το rfid chip καποια στιγμη ισως, μεσω συσκευων στα κατα μερους υπηρεσιες και εταιρειες, να μπορεις να βγαλεις πληροφοριες αντι να πληκτρολογουν. Το ιδιο ειναι παλι, δεν θα εχει προσβαση η ασφαλιστικη μου στα οικονομικα στοιχεια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, PLHROPPP είπε

Εγώ ήξερα ότι υπάρχει η ιδιωτικότητα τώρα έμαθα ότι υπάρχει και προσωπική άρα υπάρχει και δημόσια ιδιωτικότητα ;;;;;; Τι φάση;;;;;;

Ε, ναι....φοβάται ότι θα παρακολουθούν πότε πηγαίνει στην τουαλέτα.....

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...