SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Όπως είναι γνωστό, την ιδιωτικότητά σου την προστατεύεις βάζοντας ένα vpn στο κινητό σου το οποίο ταυτόχρονα τρέχει android και chrome... Βρες την ειρωνεία τώρα του θέματος! 😛 Δεν ξερω, μπορει να ειμαι χαζος και να εχω παραδωσει εδω και χρονια την ιδιωτικοτητα μου, αλλα θελω ενα παραδειγμα με την ταυτοτητα. Ο φιλος δεν ξερει οτι τωρα με τον αριθμο ταυτοτητας και ημ γεννησης, βγαινουν ολα τα στοιχεια σου? Ή ενας αστυνομικος δεν μπορει να δει αμεσα αν πχ το οχημα σου ανηκει ή να τραβηξει στοιχεια σχετικα με ασφαλειες κτλ?
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, VIPdriver είπε Της ιδιωτικοτητας. Εαν δεν καταλαβαινουν καποιοι, την εχουν παραδωσει εδω και καιρο.... Έχεις κινητό ; Πληρώνεις ΑΑΔΕ πληρωνεις ΕΝΦΙΑ ; Συνταγογραφείς φάρμακα ; Έχεις web banking το κυριότερο μπαίνεις στο internet ;
greekfragma Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 10 minutes ago, VIPdriver said: Της ιδιωτικοτητας. Εαν δεν καταλαβαινουν καποιοι, την εχουν παραδωσει εδω και καιρο.... εγώ σου δίνω δίκιο. καλά κάνεις και τους γλεντάς όλους στο θρεντ. δε φταις εσύ.
k_w_t Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, VIPdriver είπε Της ιδιωτικοτητας. Εαν δεν καταλαβαινουν καποιοι, την εχουν παραδωσει εδω και καιρο....
sdikr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Just now, greekfragma said: εγώ σου δίνω δίκιο. καλά κάνεις και τους γλεντάς όλους στο θρεντ. δε φταις εσύ. Εσυ πρέπει να είσαι η ψυχή των πάρτι 😋
greekfragma Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, sdikr said: Εσυ πρέπει να είσαι η ψυχή των πάρτι 😋 Συμπάθα με, είναι Αύγουστος και ακόμα δε πήγα διακοπές και τη βγάζω με ποπ κορν στο ινσομνια.
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Δεν ξερω, μπορει να ειμαι χαζος και να εχω παραδωσει εδω και χρονια την ιδιωτικοτητα μου, αλλα θελω ενα παραδειγμα με την ταυτοτητα. Ο φιλος δεν ξερει οτι τωρα με τον αριθμο ταυτοτητας και ημ γεννησης, βγαινουν ολα τα στοιχεια σου? Ή ενας αστυνομικος δεν μπορει να δει αμεσα αν πχ το οχημα σου ανηκει ή να τραβηξει στοιχεια σχετικα με ασφαλειες κτλ? Προφανώς δεν τον έχουν σταματήσει για κανένα έλεγχο τυπικό προφανώς δεν έχει δει τους αστυνομικούς να εισάγουν τον αριθμό ταυτότητας στο λαπτοπ που κουβαλάνε σε αυτές τις περιπτώσεις στο περιπολικό. Προφανώς δεν ξέρει ότι και το κράτος και ιδιωτικές εταιρίες όπως πχ ασφαλιστικές δίνουν τα δεδομένα του παντού προφανώς δεν ξέρει ότι πολύς κόσμος από το κράτος μέχρι ιδιώτες διαχειρίζονται τα δεδομένα του και έχει τις περισσότερες φορές δώσει την συγκατάθεση του πατώντας αποδοχή σε οποιουσδήποτε όρους με ψιλά γράμματα του εμφανιστούν. Αλλά τον φοβίζει ότι το κράτος όπως υποχρεούται πρέπει να έχει κάποια δεδομένα του συγκεντρωμένα σε μια ταυτότητα.
VIPdriver Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 6 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε Έχεις κινητό ; Πληρώνεις ΑΑΔΕ πληρωνεις ΕΝΦΙΑ ; Συνταγογραφείς φάρμακα ; Έχεις web banking το κυριότερο μπαίνεις στο internet ; Τα παντα ολα. Το οτι λεω για ιδιωτικοτητα, δεν σημαινει οτι εχω κατι να κρυψω. Εχω ομως δικαιωμα στην προσωπικη ιδιωτικότητα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν ξερω, μπορει να ειμαι χαζος και να εχω παραδωσει εδω και χρονια την ιδιωτικοτητα μου, αλλα θελω ενα παραδειγμα με την ταυτοτητα. Ο φιλος δεν ξερει οτι τωρα με τον αριθμο ταυτοτητας και ημ γεννησης, βγαινουν ολα τα στοιχεια σου? Ή ενας αστυνομικος δεν μπορει να δει αμεσα αν πχ το οχημα σου ανηκει ή να τραβηξει στοιχεια σχετικα με ασφαλειες κτλ? Φοβούνται πως η νεα ταυτότητα θα εκπέμπει συνεχώς ασύρματα παντού γύρω σου τα προσωπικά σου δεδομένα και θα μπορεί ο κάθε άσχετος να τα συγκεντρώνει... 😛
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 5 minutes ago, PLHROPPP said: μέχρι ιδιώτες διαχειρίζονται τα δεδομένα του Σκέψου ότι ακόμα και για το ΑΜΚΑ, ένας υπάλληλος πχ παρόχου τηλεφωνίας, μπορεί να βάλει τα στοιχεία ταυτότητας και το ΑΦΜ που διαθέτει η "καρτέλα" σου εδώ AMKA - Έχω ΑΜΚΑ; και τον βρίσκει για πλάκα.
V.I.Smirnov Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ακόμα δεν μας είπες ποιά είναι η "προσωπική ιδιωτικότητα" που θα σου παραβιάσουν... - Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από V.I.Smirnov
VIPdriver Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε Προφανώς δεν τον έχουν σταματήσει για κανένα έλεγχο τυπικό προφανώς δεν έχει δει τους αστυνομικούς να εισάγουν τον αριθμό ταυτότητας στο λαπτοπ που κουβαλάνε σε αυτές τις περιπτώσεις στο περιπολικό. Προφανώς δεν ξέρει ότι και το κράτος και ιδιωτικές εταιρίες όπως πχ ασφαλιστικές δίνουν τα δεδομένα του παντού προφανώς δεν ξέρει ότι πολύς κόσμος από το κράτος μέχρι ιδιώτες διαχειρίζονται τα δεδομένα του και έχει τις περισσότερες φορές δώσει την συγκατάθεση του πατώντας αποδοχή σε οποιουσδήποτε όρους με ψιλά γράμματα του εμφανιστούν. Αλλά τον φοβίζει ότι το κράτος όπως υποχρεούται πρέπει να έχει κάποια δεδομένα του συγκεντρωμένα σε μια ταυτότητα. Μια χαρα τα ξερω ολα. Οσο και να προσπαθησετε να πεισθειτε οτι οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι εξωγηινος, δεν θα το καταφερετε.
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, VIPdriver είπε Τα παντα ολα. Το οτι λεω για ιδιωτικοτητα, δεν σημαινει οτι εχω κατι να κρυψω. Εχω ομως δικαιωμα στην προσωπικη ιδιωτικότητα. Εγώ ήξερα ότι υπάρχει η ιδιωτικότητα τώρα έμαθα ότι υπάρχει και προσωπική άρα υπάρχει και δημόσια ιδιωτικότητα ;;;;;; Τι φάση;;;;;;
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, PLHROPPP είπε ασφαλιστικές δίνουν τα δεδομένα του παντού Μην το παμε στο ποιος μοιραζει δεδομενα ή οχι. Αλλα στο οτι αν δωσεις την ταυτοτητα σου στις ασφαλιστικες, θα βρουν οτιδηποτε σχετικο υπαρχει. Αν πας εφορια, θα βρουν οτιδηποτε σχετικο υπαρχει με την εφορια, τραπεζες το ιδιο. Κυριολεκτικα δεν αλλαζει ο τροπος λειτουργιας. Φανταζομαι αυτο το rfid chip καποια στιγμη ισως, μεσω συσκευων στα κατα μερους υπηρεσιες και εταιρειες, να μπορεις να βγαλεις πληροφοριες αντι να πληκτρολογουν. Το ιδιο ειναι παλι, δεν θα εχει προσβαση η ασφαλιστικη μου στα οικονομικα στοιχεια.
V.I.Smirnov Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, PLHROPPP είπε Εγώ ήξερα ότι υπάρχει η ιδιωτικότητα τώρα έμαθα ότι υπάρχει και προσωπική άρα υπάρχει και δημόσια ιδιωτικότητα ;;;;;; Τι φάση;;;;;; Ε, ναι....φοβάται ότι θα παρακολουθούν πότε πηγαίνει στην τουαλέτα..... - Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από V.I.Smirnov
Προτεινόμενες αναρτήσεις