Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, VIPdriver said:

Προφανως δεν κατανοησες τι εγραψα. Προσπαθησε ακομη μια φορα και εαν παλι δεν κατανοησες, δεν μπορω να σε βοηθησω.

Ετσι ελεγαν και για τις τωρινες ταυτοτητες φιλε μου. 

Δεν το λέγανε ποτέ για τις τωρινές, σου έχω απαντήσει πιο πίσω

• Like 1
  • Απαντ. 604
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VIPdriver είπε

Προφανως δεν κατανοησες τι εγραψα. Προσπαθησε ακομη μια φορα και εαν παλι δεν κατανοησες, δεν μπορω να σε βοηθησω.

Ετσι ελεγαν και για τις τωρινες ταυτοτητες φιλε μου. 

Γιατι;Κατανοείς ο ιδιος τι γράφεις;

Οι τωρινές ταυτότητες είναι τεχνολογίας του 1960.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, V.I.Smirnov είπε

Ποιό είναι το "δικαίωμα στην ιδιωτικότητα" που θα χάσεις, για πες μας;

Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί....

Και εμενα δεν μου καιγεται καρφι. Απλα τονιζω την ελλειψη κατανοησης οτι τα δημοκρατικά δικαιωματα καταπατούνται.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ποιες είναι αυτές οι πληροφορίες? 

Θα υπαρχει ειδικο πλαισιο να μπορουμε να αλλαζουμε καθε εβδομαδα τα προναουνς 

Μόλις τώρα, VIPdriver είπε

Απλα τονιζω την ελλειψη κατανοησης οτι τα δημοκρατικά δικαιωματα καταπατούνται.

Θα μας πεις ποια ειναι αυτα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Θα μας πεις ποια ειναι αυτα?

Της ιδιωτικοτητας. Εαν δεν καταλαβαινουν καποιοι, την εχουν παραδωσει εδω και καιρο....

• Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, VIPdriver said:

Επίσης να ξερετε οτι και στην καινουρια ταυτοτητα θα βρεθει τροπος πλαστογράφησης.

Αφού όλες οι πόρτες ξεκλειδώνουν, φαντάζομαι ότι δεν παίρνεις πόρτα ασφαλείας για το σπίτι, σωστά? Αφού θα παραβιαστεί έτσι κι αλλιώς, την αφήνεις και ξεκλείδωτη...

• Like 4
Δημοσ.

2 λεπτά πριν, VIPdriver είπε

Και εμενα δεν μου καιγεται καρφι. Απλα τονιζω την ελλειψη κατανοησης οτι τα δημοκρατικά δικαιωματα καταπατούνται.

κανένα δημοκρατικό δικαίωμα σου δεν καταπατάται…

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VIPdriver είπε

Τα "δημοκρατικά δικαιώματα" πρέπει να έχεις μυαλό για να τα διαχειριστείς σωστά διότι προϋποθέτουν ευθύνη και παιδεία.
Όταν η νοημοσύνη και η παιδεία του κόσμου είναι χαμηλή, τα αυξημένα δημοκρατικά δικαιώματα δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ' όσα λύνουν.

-

Δημοσ.

Στο μεταξύ συζητάω αυτές τις ημέρες με γνωστό μου φανατικό ενάντια στις ταυτότητες με «εθνικες» ανησυχίες με επιχειρήματα εναντίον της νέας τάξης υπέρ της ελευθερίας των ανθρώπων κτλ Έρχεται η κουβέντα στις πυρκαγιές αν είναι εμπρησμοί ή όχι ποιοι ευθύνονται και μου λέει φταίνε όλοι αυτοί που μπαίνουν παράνομα στην χώρα χωρίς στοιχεία πολλές φορές δηλώνουν φανταστικά ονόματα και μου λέει Δεν γίνεται η κυβέρνηση να τους δώσει μια προσωρινή ταυτότητα με ένα τσιπάκι να ξέρουμε κάθε στιγμή που βρίσκονται ;;;;

Βγαλτε τα συμπεράσματα σας 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Παραδειγμα?

Όπως είναι γνωστό, την ιδιωτικότητά σου την προστατεύεις βάζοντας ένα vpn στο κινητό σου το οποίο ταυτόχρονα τρέχει android και chrome...

Βρες την ειρωνεία τώρα του θέματος! 😛 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...