dtk-386 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, VIPdriver είπε Για ενημέρωσε με... Ανενημερωτος αλλά έχεις άποψη βλέπω. Κλασσικά..... 1
sdikr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 5 minutes ago, VIPdriver said: Εαν δεν αλλαζει κατι στις νεες ταυτοτητες τοτε γιατι τις προωθουν; Ενα βασικό με την παλιά ταυτότητα είναι πως μπορεί να πλαστογραφηθεί πολύ εύκολα, η καινούργια δύσκολα Μόνο και μόνο αυτό φτάνει Μετά έχεις επιτέλους ενα επίσημο έγγραφο που γίνεται δεχτό χωρίς μα και μου στο εξωτερικό Και έχεις ενα έγγραφο ταυτοποιήσης που επιτέλους χωράει στο πορτοφόλι σου Πες μας τώρα εσυ γιατί να μην την αλλάξουμε την παλιά; Χωρίς να μιλήσεις για το rfid 3
VIPdriver Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Εσύ έχεις το πρόβλημα,εγώ θα σε ενημερώσω; Εαν απλα σχολιάζεις για flame, με βρισκει αδιάφορο. 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Ανενημερωτος αλλά έχεις άποψη βλέπω. Κλασσικά..... Ενημερωσε με φιλε μου...
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, VIPdriver είπε Εαν απλα σχολιάζεις για flame, με βρισκει αδιάφορο. flame ;Μάλλον ούτε αυτό ξερεις τι είναι. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, VIPdriver said: Ενημερωσε με φιλε μου... Έχει νόημα να απαντήσει? Αφού αν σου πει πχ ότι θα έχει αυτο κι αυτό κι αυτό, θα του πεις "και πως το ξέρεις ότι είναι μόνο αυτά?!" ή "πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα βάλουν αργότερα άλλα?" Αδικοχαμένος χρόνος. 2
Dead-Poet Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 35 ολόκληρες σελίδες για ένα εντελώς διαδικαστικό/τυπικό θέμα, το οποίο είναι η μορφή που θα έχει ένα κρατικό έγγραφο. Αναρωτηθείτε: αξίζει να κάνουμε έτσι; "Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις", τιτλοφορείται ένα βιβλίο του Ουμπέρτο Έκο. Σκεφτείτε λοιπόν μήπως, λέω μήπως, τα κανάλια και τα sites διογκώνουν υπέρμετρα ΜΙΑ πλευρά ενός θέματος για να δημιουργήσουν "είδηση". Δηλαδή, την έτσι κι αλλιώς αυξημένη προσέλευση σε αστυνομικά τμήματα για έκδοση ταυτότητας λόγω λήξης και εν όψει ταξιδιού μέσα στο καλοκαίρι, την αποδίδουν στις δήθεν "ψεκ αντιδράσεις" κατά πλειοψηφία, ενώ στην πραγματικότητα οι περιπτώσεις προσέλευσης για το λόγο αυτό είναι μειοψηφικές. Θα σας πω ένα παράδειγμα: στο τέλος του προηγούμενου μήνα, μέσα σε 5 μέρες, πήγαμε και βγάλαμε νέα ταυτότητα τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου, ακριβώς επειδή θέλαμε να ταξιδέψουμε τον Αύγουστο και οι ταυτότητές μας είχαν λήξει (είχε παρέλθει δεκαπενταετία) πρόσφατα. Από όλους όσοι περίμεναν στην ουρά (και ήταν πάρα πολλοί, ειδικά όταν πήγε η γυναίκα μου), κανένας δεν ανέφερε τις δοξασίες περί "αντίχριστης ηλεκτρονικής ταυτότητας". Χαλαρώστε, και μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα ακούτε/βλέπετε/διαβάζετε δεξιά κι αριστερά. Κάποια πράγματα ίσως να μην είναι τόσο ακραία ή απογοητευτικά όσο μας τα παρουσιάζουν.
atheatos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Τόσο καιρό που είχατε αριθμό ταυτότητας, που ο αυτός ο αριθμός ήταν το ίδιο ικανός να υποδεικνύει προσωπικά στοιχεία με την ανάγνωση του από τον κατάλληλο άνθρωπο δεν σας ενοχλούσε και τώρα ξαφνικά σας ενοχλεί που θα υπάρχει και τσιπάκι? Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά... Πίστευα ότι σε τεχνολογικό forum θα υπήρχαν άτομα που θα είχαν το minimum της ευφυΐας, αλλά τελικά έπεσα έξω... Εκτός και όλοι όσοι γράφουν τα σχόλια για ιδιωτικοτητα κτλ. ήταν τόσο καιρό παραχαρακτες που θα χάσουν σύντομα την δουλειά τους... 1
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, apostolis81 είπε Είναι τεράστια κουβέντα αυτή και συζήτηση η οποία δεν μπορεί να γίνει με ευκολία σε αυτή τη συζήτηση, μπορείς όμως μόνος σου να ψάξεις στο ίντερνετ αν σε ενδιαφέρει να ερευνήσεις το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τόσο απλό πάντως και απαιτεί χρόνο. Όπως λένε και οι διάφοροι «ερευνητές» και «ειδικοί αφυπνιστες» ιντερνετ και YouTube μην τα περιμένετε όλα στο πιάτο ψάξτε και εσείς λίγο ανοίξτε τα μάτια σας και μελετήστε ανοίξτε κανένα βιβλίο. καμερα σε εμένα πάρτε τώρα το καινούριο βιβλίο του Α. Τελεμε και ανοίξτε τα μάτια σας «Ταυτότητες 5g 666 και εξωγήινοι» Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2023 από PLHROPPP
NickTG Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 14 minutes ago, VIPdriver said: Οι πληροφοριες που θα υπαρχουν στη νεα ταυτοτητα. Πιστεύεις οτι δεν θα υπαρχουν εξτρα προσωπικα δεδομενα στις νεες ταυτότητες; Ποιες είναι αυτές οι πληροφορίες?
VIPdriver Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Ενα βασικό με την παλιά ταυτότητα είναι πως μπορεί να πλαστογραφηθεί πολύ εύκολα, η καινούργια δύσκολα Μόνο και μόνο αυτό φτάνει Μετά έχεις επιτέλους ενα επίσημο έγγραφο που γίνεται δεχτό χωρίς μα και μου στο εξωτερικό Και έχεις ενα έγγραφο ταυτοποιήσης που επιτέλους χωράει στο πορτοφόλι σου Πες μας τώρα εσυ γιατί να μην την αλλάξουμε την παλιά; Χωρίς να μιλήσεις για το rfid Τωρα εμαθαν οτι πλαστογραφειται η ταυτοτητα; Και το διαβατηριο πλαστογραφειται, γιατι δεν το αλλαζουν; Η ταυτότητα με λατινικους χαρακτηρες μιά χαρά γινεται δεκτη στην ευρωπαϊκή ενωση. Για τις υπολοιπες χωρες διαβατηριο. Το οτι χωραει στο πορτοφολι, τοσα χρονια κουβαλουσαμε αλλη τσαντα για την ταυτοτητα; Και εν τελει τι εγινε αυτο με τις ηλεκτρονικες ταυτοτητες; Δεν πετυχε;
cabdik Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. Υποχρεούσαι να έχεις επικαιροποιημενο δελτίο ταυτότητας. δεν μιλαω για την ειδηση, μιλαω για τα σχολια......!
AtiX Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Πραγματικά τώρα θα έχουμε τον κάθε ένα που νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος να λέει τις ίδιες ανοησίες και μυθεύματα με τους προηγούμενους?
PLHROPPP Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Αυτό που με ξεπερνάει και το έχω ξαναπεί ότι οι περισσότεροι στις ουρές περιμένουν όχι μόνο να προλάβουν να βγάλουν την παλιά ταυτότητα ξανά αλλά και να εκδοθούν διαβατήριο για καλό και για κακό που όμως περιέχει το RFDI που έχει και η νεα ταυτότητα και είναι ο λόγος για τον όποιον δεν θέλουν να την πάρουν……αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται 2
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, VIPdriver είπε Τωρα εμαθαν οτι πλαστογραφειται η ταυτοτητα; Και το διαβατηριο πλαστογραφειται, γιατι δεν το αλλαζουν; Η ταυτότητα με λατινικους χαρακτηρες μιά χαρά γινεται δεκτη στην ευρωπαϊκή ενωση. Για τις υπολοιπες χωρες διαβατηριο. Το οτι χωραει στο πορτοφολι, τοσα χρονια κουβαλουσαμε αλλη τσαντα για την ταυτοτητα; Και εν τελει τι εγινε αυτο με τις ηλεκτρονικες ταυτοτητες; Δεν πετυχε; Το διαβατήριο άλλαξε ,την ταυτότητα γιατί να μην την αλλάξουν; Ελπίζω να καταλαβαίνεις,αν όχι προσπαθησε,ότι τα επιχειρήματα σου είναι σαθρά. 1
greekfragma Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 2 minutes ago, AtiX said: Πραγματικά τώρα θα έχουμε τον κάθε ένα που νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος να λέει τις ίδιες ανοησίες και μυθεύματα με τους προηγούμενους? define κάθε ένα και προηγούμενους. εγώ όλους ίδιους τους βλέπω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις