kite26 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Όντως πανέμορφο... αλλά αμαρτία να μην υπάρχει από κάτω ένα σεμεδάκι. 😝 Το σεμεδάκι είναι υπέροχο. Εικόνα της παιδικής μου ηλικίας. Δε βρίσκω τι κακό έχει. Πιο ωραία είναι τα μινιμαλιστικά-δυστοπικά σπίτια; Προσωπική γνώμη. Πάντως, με το ψάξιμο βρήκα πολύ ωραίες επιλογές από αγγλικές ιστοσελίδες με τιμές για όλα τα γούστα. Κάτι βελγικά ή δανέζικα άλλο πράγμα, αν και δύσκολα τα βρίσκεις διαθέσιμα. Εμπρός προς τα πίσω! Όπισθεν γκαζωτή! 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Πουλαω ενα 3310,αν θες να παιξεις καπου αναμεσα σε παλιο και καινουργιο Όχι, ευχαριστώ. Ας σεβαστούμε το θέμα, όχι κινητά. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από kite26
Nabuko Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 7 ώρες πριν, kite26 είπε Το παρατήρησα, αλλά ο επιμένων νικά. https://oldphoneworks.com/products/beige-model-500 Μάλλον σε αυτό καταλήγω και γενικότερα στη σειρά 500. Έχει και επιλογή για εσωτερικό μετατροπέα. Οπότε φαίνεται καλή επιλογή. Έχεις προσέξει ότι το μαγαζί είναι στις ΗΠΑ? Το λέω γιατί με τα μεταφορικά και τελωνείο θα σου βγει σχεδόν τα 2πλα λεφτά, αν όχι παραπάνω. Και επίσης πρέπει να ψάξεις να δεις αν θα δουλεύει στην Ελλάδα. Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ιδέα, αν ξέρει κάποιος άλλος ας μας διαφωτίσει.
kite26 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχεις προσέξει ότι το μαγαζί είναι στις ΗΠΑ? Το λέω γιατί με τα μεταφορικά και τελωνείο θα σου βγει σχεδόν τα 2πλα λεφτά, αν όχι παραπάνω. Και επίσης πρέπει να ψάξεις να δεις αν θα δουλεύει στην Ελλάδα. Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν έχω ιδέα, αν ξέρει κάποιος άλλος ας μας διαφωτίσει. Κατά το γούστο μου το συγκεκριμένο είναι κουκλί. Εμφανισιακά είναι όπως το φαντάζομαι. Όχι, δεν το είχα προσέξει, καλά που το είδες. Ούτως ή άλλως από όπου αγοράσω θα επικοινωνήσω με το μαγαζί να τα ξεκαθαρίσω όλα. Θα αναφέρω τη χώρα μου και δε θα προχωρήσω σε αγορά αν δεν λάβω διαβεβαίωση πως θα είναι λειτουργικό στη χώρα μου. Φυσικά, εδώ μπαίνετε κι εσείς που όσο να 'ναι κάτι παραπάνω γνωρίζετε στο κομμάτι των τηλεφώνων και των γραμμών από εμένα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από kite26
costas_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Αντί να πας σε αμερικανικά τηλέφωνα (AT&T κλπ), καλύτερα δες ευρωπαϊκά (Philips, erricson) είναι ολόιδια 1
kite26 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, costas_ είπε Αντί να πας σε αμερικανικά τηλέφωνα (AT&T κλπ), καλύτερα δες ευρωπαϊκά (Philips, erricson) είναι ολόιδια Καλύτερα από εγγλέζικη ιστοσελίδα λες; Παρατηρώ πάντως ότι οι πιο πολλοί κάνουν μετατροπή από pulse σε tone με κάποιος επιπλέον κόστος. Για παράδειγμα: Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από kite26
costas_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Sorry, ITT ήθελα να γράψω και έγραψα AT&T. Ναι, καλύτερα από Αγγλία και ευρωπαϊκές χώρες. Θα βρεις πολλά στο ebay και στην ελληνική αγορά βέβαια Για να λειτουργήσει σε voip θενει έναν converter από παλμικο σε τονικό Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από costas_ 1
Grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μπορείς να βρεις και στη χώρα μας παλιά τηλέφωνα απο αγγελίες ή στο Μοναστηράκι αν είσαι Αθήνα 1
andreaspA Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, georgiouu είπε λεει οτι δεν θελει καν κινητο,μονο σταθερο για μενα η μεγιστη χρησιμοτητα ενος κινητου ειναι οτι μπορει να σε βοηθησει να καλεσεις βοηθεια σε μια δυσκολη στιγμη πχ βλαβη αυτοκινητου στην μεση του πουθενα,ξαφνικη ασθενεια,επιθεση απο κακοποιους και τοσες αλλες περιπτωσεις θα παρει γαιδουρι. Δεν μένει.
kite26 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, andreaspA είπε θα παρει γαιδουρι. Δεν μένει. Δεν με απασχολεί καμία από τις λειτουργίες αυτές. Αν ήταν έτσι, στα παλιά χρόνια δε θα επιβίωνε κανείς. Κι αν απορεί κανείς γιατί ψάχνω μοντέλο που θα μου ταιριάζει είναι για να απεξαρτηθώ πιο εύκολα απ' το άλλο, να ξεγελάσω τον εαυτό μου κατά ένα τρόπο, ειδικά τον πρώτο καιρό. Το vendora είναι έμπιστο; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από kite26
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Έχουμε 4 τέτοια τηλέφωνα στο σπίτι. Το ένα το είχαμε αφήσει ακόμα συνδεδεμένο στο φις σε ένα δωμάτιο που παλιά ήταν το γραφείο του πατέρα μου και πότε δεν παίρναμε τηλέφωνο από εκεί. Πριν καμιά 5-6 χρόνια έπεφτε συνεχώς το Internet και από τον ΟΤΕ έβλεπαν κάτι αλλά δεν ήξεραν τι, ήρθε τεχνικός στο σπίτι και το αποσύνδεσε τελείως και τοτε λύθηκε το πρόβλημα. Αν θες τώρα να το κάνεις να δουλέψει. Πρώτα θα το πας σε τεχνικο να σου βάλει βύσμα όπως τα σύγχρονα τηλέφωνα διότι εκείνα είχαν γυμνά τα καλώδια με ένα σιδεράκι σαν Υ για να βιδώσεις επάνω στην ροζετα. Μετά πρέπει να βρεις ειδική συσκευή που μετατρέπει το παλαιό σήμα αυτών των τηλεφώνων σε ψηφιακό τόνο, τέλος το συνδέεις επάνω στο router και θα δουλέψει κανονικά. Πρόσεχε άμα θες να αγοράσεις κανένα παλιό, δεν σημαίνει πως θα λειτουργεί, μπορεί να έχει τεχνικό πρόβλημα, θέματα με το μικρόφωνο και ακουστικο, θέματα με καμία σκουριασμενη επαφή κτλ. Αρκετοί τα πουλάνε σε αγγελίες κανένα 50αρι. Αλλά αν είναι ελεγμενο σε τεχνικό και συντηρημένο πάει και πολύ παραπάνω. 1
StamTheMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, kite26 είπε Αν ήταν έτσι, στα παλιά χρόνια δε θα επιβίωνε κανείς. Εχεις σκεφτει ποσοι δεν επιβιωσαν,οπως το λες,επειδη δεν ειχαν αυτη την πολυτελεια; 2 ώρες πριν, kite26 είπε Το vendora είναι έμπιστο; Spoiler Ναι,ειδικα αν χρησιμοποιησεις την "ασφαλεια vendora" που ειναι δωρεαν αυτο το διαστημα. Μετα πας με καλη πιστη,οπως και εδω. Το vendora εχει ανεβει απιστευτα το 2023 σε αγγελιες πωλησεων. Παλιοτερα ειχα βαλει 2 αγγελιες και παιζει να ελαβα 2-3 μηνυματα,στα οποια δεν υπηρχε συνεχεια της επικοινωνιας,κατι σαν το "ειναι διαθεσιμο" στου facebook. Ομοιως,πριν το 2023 που ειχα στειλει 2-3 μηνυματα,οι "πωλητες" δεν ειχαν απαντησει,ή απαντησαν μια φορα και μετα εξαφανιστηκαν. Τωρα εχει επιλογη "buy now" ας πουμε και ο πωλητης δε μπορει να κανει αλλιως. Προσφατα βρηκα αυτο το τηλεφωνο,στην αποθηκη στο πατρικο μου,ελεγα να το κανω φωτιστικο ή απλα να το κανω restore για ντεκορ,αλλα δεν εχω χωρο για τιποτε απο τα 2. Για μενα πηγαινε σε ενα ψηφιακο με κουμπια,μην πας να το παιξεις amish,θα ταλαιπωρηθεις απιστευτα. Θυμαμαι ακομα τι βρισιδι εριχνα οταν εκανα λαθος με το καντραν ενα ψηφιο,που επρεπε να κλεισω και να τα κανω ολα απο την αρχη. Ασε που αν παρεις παλιο,μπορει να μη δουλευει και θελει και ποσα ευρω για μετατροπεα σηματος. Παρ ολα αυτα,πουλαω και αυτο το τηλ,αν σε ενδιαφερει Δεν ειναι το συγκεκριμενο,ειναι ενα ιδιο.
teot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, killer76 είπε Αν είναι να μπεις σε τέτοια διαδικασία, κάντο σωστά 😂😂😂 Για το πρώτο συμφωνώ.... τα άλλα δύο μούφα αντίκες..... το σπιράλ είναι πολύ πολύ μεταγενέστερο.... 1
The_Judas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 γιατί να πάρεις αναλογικό τηλέφωνο; και αυτο απροσωπη τεχνολογική εφεύρεση είναι. τις παλιές εποχές οι άνθρωποι δεν μιλούσαν με συσκευές, χτυπούσαν την πόρτα του γείτονα 1
Jts Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν βγάζουν κάνα σύγχρονο με design όπως παλιά δηλαδή; Γιατί να πάρεις αναλογικό σε VOIP γραμμή άλλωστε, ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα γίνεται μετατροπή σε ψηφιακό και πάλι πίσω. Offtopic: Επειδή το ανέφερες, το θέμα είναι να φτάσεις να μην σε επηρεάζει αρνητικά στη ζωή σου η εξάρτηση απ'την τεχνολογία και όχι να την απορρίπτεις γιατί τα θετικά της είναι αναρίθμητα. Η πιθανότητα να χαθεί ξαφνικά και να πρέπει να επιβιώσεις χωρίς αυτή είναι απειροελάχιστη και είναι χαζό να ορίζεις τη ζωή σου με βάση αυτή. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από Jts 1
kite26 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 34 λεπτά πριν, oldman21 είπε Πετά τις τηλεοράσεις από το σπίτι Την έχω ήδη πετάξει. Εμπρός προς τα πίσω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα