Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, greekfragma είπε

κλασσική περίπτωση βλάβης τριγωνικού ραντάρ κάτω από πιλοτική διάβαση.

το πρόβλημα εδώ είναι οτι δεν έχουμε περισκόπιο στο υποβρύχιο για να δούμε τι ιερογλυφικά υπάρχουν πάνω στο καφετί θερμοστάτη, ούτε ξέρουμε τη συχνότητα εκπομπής από το ναύσταθμο ώστε να σου δώσουμε οδηγίες πως να κινηθείς βάση ασυρματιστή Φουσέκη.

είτε θα βρεις το ηλεκτρικό διάγραμμα για το συγκεκριμένο ψυγείο (ψάχνοντας κάποια ετικέτα με μοντέλο), είτε θα τα βάλεις στη τύχη και θα κάνεις το σταυρό σου όταν θα το βάλεις στη πρίζα.

Στου κουφού την πορτα παρε την πορτα και φύγε . Κλασικη περιπτωση κεπικαριου που βλεπει την τετραγωνικη του 8 μαζι με το πυθαγορειο θεωρημα και δηλωνη βολη 88 μοίρες βορεια .Ο κωδικός του θερμοστατη ειναι  077Β3-6169 180 και το μοντέλο του ψυγείου ειναι ESKIMO ES-4282.

Δημοσ.
15 minutes ago, fousekos said:

Στου κουφού την πορτα παρε την πορτα και φύγε . Κλασικη περιπτωση κεπικαριου που βλεπει την τετραγωνικη του 8 μαζι με το πυθαγορειο θεωρημα και δηλωνη βολη 88 μοίρες βορεια .Ο κωδικός του θερμοστατη ειναι  077Β3-6169 180 και το μοντέλο του ψυγείου ειναι ESKIMO ES-4282.

Ο Νίκος Κούκος επιβεβαιώνει οτι θα χάσεις τη θέση σου.

πάρε τη λύση από τον Ινδό σημαιοφόρο Παντζάμπι Γκιλ Ανού με διάγραμμα και βίντεο ενός αντίστοιχου θερμοστάτη στα 7000μέτρα βάθος στη τάφο των Μαριάννων

https://www.fully4world.com/refrigerator-thermostat-connection-and-full-electric-wiring-refrigerator-diagram-with-practical/

Καλή τύχη ναύτη

Das Boot Water GIF by Woodblock

Δημοσ.

Μου θημισατε μια ιστορια με μεγα και τρανο μαστορα των αυτοκινητων που για ενα λαμπακι του ταμπλο ηθελε να ξεβιδωσει , μισο ταμπλο , 4 καθισματα, μιση ταπετσαρια πατωματος , και την καλωδιωση απο το ταμπλο μεχρι τα φαναρια πισω.

Δημοσ.

το σχεδιάγραμμα της καλωδίωσης του θερμοστάτη είναι στο βίντεο καθώς και εικόνα σε πραγματικό χρόνο με τις συνδέσεις. για να απάντησες σε λιγότερο από 10λεπτά από το 25λεπτο βίντεο που έβαλα έγραψες στα VHF σου την απάντηση λύση που σου έδωσα, και άραξες στη καρέκλα να μας πεις ιστορίες για αγρίους.

την έβλεπα τη δουλειά από το υφάκι που ζητούσες τη λύση στο πιάτο αλλά είπα να συνεχίσω στο χιουμοριστικό ύφος των απαντήσεών σου.

Καλή τύχη με το θερμοστάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, greekfragma είπε

το σχεδιάγραμμα της καλωδίωσης του θερμοστάτη είναι στο βίντεο καθώς και εικόνα σε πραγματικό χρόνο με τις συνδέσεις. για να απάντησες σε λιγότερο από 10λεπτά από το 25λεπτο βίντεο που έβαλα έγραψες στα VHF σου την απάντηση λύση που σου έδωσα, και άραξες στη καρέκλα να μας πεις ιστορίες για αγρίους.

την έβλεπα τη δουλειά από το υφάκι που ζητούσες τη λύση στο πιάτο αλλά είπα να συνεχίσω στο χιουμοριστικό ύφος των απαντήσεών σου.

Καλή τύχη με το θερμοστάτη.

ο μονος που εδωσε ουσιαστηκη απαντηση ειστε εσεις , το υφακι δεν το ξεκινησα εγω  με συγχωρήτε παρα πολυ, τις ιστοριες για αγριους εσεις τις ξεκινησατε με την πρωτη ειρωνεια σας. να πληρωφορησω οτι δεν ειπα σε καμια περισπτωση οτι ειμαι ψυκτικος ή οτι ειμαι εξπερ σε κατι , αν δειτε τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβετε τι εννοω ,κανεις δεν ρωτησε ουτε μοντελο , ουτε καμια πληροφορια και ναι που ακριβως ειναι το κακο να την θελω στο πιατο, για αυτον ακριβως το λογο μπαινουν ολοι στα φορουμ. Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Επεξ/σία από fousekos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, fousekos είπε

Ωραια, μπραβο σας. μπορειτε τωρα να μου πειτε που παει το καθε καλωδιο,3 καλωδια ειναι και 2 υποδοχες, 2 καλωδια ειναι ειδη τοποθετημενα.

40 λεπτά πριν, fousekos είπε

ο μονος που εδωσε ουσιαστηκη απαντηση ειστε εσεις , το υφακι δεν το ξεκινησα εγω  με συγχωρήτε παρα πολυ, τις ιστοριες για αγριους εσεις τις ξεκινησατε με την πρωτη ειρωνεια σας. να πληρωφορησω οτι δεν ειπα σε καμια περισπτωση οτι ειμαι ψυκτικος ή οτι ειμαι εξπερ σε κατι , αν δειτε τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβετε τι εννοω ,κανεις δεν ρωτησε ουτε μοντελο , ουτε καμια πληροφορια και ναι που ακριβως ειναι το κακο να την θελω στο πιατο, για αυτον ακριβως το λογο μπαινουν ολοι στα φορουμ. Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.

Δεν μας έχεις δώσει όλα τα δεδομένα. ΠΡΙΝ την μεταφορά δούλευε το ψυγείο; Ή το βρήκες στα σκουπίδια και προσπαθείς/ελπίζεις με αυτά τα 3 φισακια να το φτιάξεις; Τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ακριβώς;

7 ώρες πριν, fousekos είπε

Ναι δουλευε. Ισως στην μεταφορα οταν να βγηκε το πανω μέρος και να βγηκαν .

Τώρα είδα την απάντηση, το έβαλες στην πρίζα και κάτι δεν δουλεύει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...