Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους . Μετέφερα ενα παλιό ψυγείο απο το πατρικό μου και όπως το καθάριζα είδα να έχουν βγει καποια καλώδια απο τον θερμοστάτη του,μηπως γνωρίζει κάποιος τι μπαίνει,που? Ευχαριστω εκ των προτερων.

IMG_20230819_121516.jpg

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, fousekos είπε

Καλημερα σε ολους . Μετέφερα ενα παλιό ψυγείο απο το πατρικό μου και όπως το καθάριζα είδα να έχουν βγει καποια καλώδια απο τον θερμοστάτη του,μηπως γνωρίζει κάποιος τι μπαίνει,που? Ευχαριστω εκ των προτερων.

IMG_20230819_121516.jpg

Καλησπέρα... Μήπως είναι το καλύτερο να φωνάξεις έναν ειδικό για το ψυγείο.. Να τα δει.. 

Δημοσ.

καλησπερα. Έχετε δικιο το καλυτερο ειναι αυτο. Αν ηθελα να το κανω όμως, δεν θα ζηταγα βοηθεια απο εδώ. Πόσους μαστορες ξέρετε ώστε να έρθουν να δουν ενα ψυγείο 25ετιας περιπου για 3 καλωδια και ποσο πιστευετε οτι θα κοστίσει? Ευχαριστω για την απαντηση σας.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, fousekos είπε

IMG_20230819_121516.jpg

Κάποιος έχει επέμβει στο ψυγείο παλαιότερα. Δεν γίνεται να βγήκαν όλα αυτά μαζί εκτός. Το βάζεις στην πρίζα και δεν δουλεύει ενώ πριν δούλευε;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, fousekos είπε

IMG_20230819_121516.jpg

Βαλει το πάλι στο αμάξι και πήγαινε σε ψυκτικό να στο φτιάξει.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fousekos είπε

καλησπερα. Έχετε δικιο το καλυτερο ειναι αυτο. Αν ηθελα να το κανω όμως, δεν θα ζηταγα βοηθεια απο εδώ. Πόσους μαστορες ξέρετε ώστε να έρθουν να δουν ενα ψυγείο 25ετιας περιπου για 3 καλωδια και ποσο πιστευετε οτι θα κοστίσει? Ευχαριστω για την απαντηση σας.

Υπάρχουν μάστορες που θα έρθουν.. Αν πληρωθούν αυτά που θα  σου ζητήσουν.. Ανάλογα που είσαι; Περιοχή κτλπ.. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Υπάρχουν μάστορες που θα έρθουν.. Αν πληρωθούν αυτά που θα  σου ζητήσουν.. Ανάλογα που είσαι; Περιοχή κτλπ.. 

Μα δεν θέλει να πληρώσει πολλά ,για αυτό πρότεινα να το πάει αυτός εκεί

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klausx είπε

Κάποιος έχει επέμβει στο ψυγείο παλαιότερα. Δεν γίνεται να βγήκαν όλα αυτά μαζί εκτός. Το βάζεις στην πρίζα και δεν δουλεύει ενώ πριν δούλευε;

Ναι δουλευε. Ισως στην μεταφορα οταν να βγηκε το πανω μέρος και να βγηκαν .

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Βαλει το πάλι στο αμάξι και πήγαινε σε ψυκτικό να στο φτιάξει.

δεν έχω φορτηγό δυστυχος. 🤔 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fousekos είπε

Μετέφερα ενα παλιό ψυγείο απο το πατρικό μου και όπως το καθάριζα είδα να έχουν βγει καποια καλώδια απο τον θερμοστάτη του,μηπως γνωρίζει κάποιος τι μπαίνει,που?

εδώ μιλάμε για κανιβαλισμό Δεν βγήκαν από μόνα τους Έχει κανα αυτοκόλλητο με σχέδιο σύνδεσης ? Λείπει και η λάμπα  που  φωτίζει με άνοιγμα της πόρτας ?

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hp8 είπε

εδώ μιλάμε για κανιβαλισμό Δεν βγήκαν από μόνα τους Έχει κανα αυτοκόλλητο με σχέδιο σύνδεσης ? Λείπει και η λάμπα  που  φωτίζει με άνοιγμα της πόρτας ?

Καλησπερα σας. Απο τα λιγα που ξερω αυτο ειναι ο κανιβαλισμος. Οχι δεν εχω σχεδιο,αν ειχα θα το εφτιαχνα χωρις να ζητησω απο εδω βοηθεια.

4e9f0977a587eb434c4aa2d74092353d.jpg

Μόλις τώρα, fousekos είπε

Καλησπερα σας. Απο τα λιγα που ξερω αυτο ειναι ο κανιβαλισμος. Οχι δεν εχω σχεδιο,αν ειχα θα το εφτιαχνα χωρις να ζητησω απο εδω βοηθεια.

αυτο ειναι "μου εφηγαν 2 καλωδια"

IMG_20230819_121516.jpg

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, fousekos είπε

αυτο ειναι "μου εφηγαν 2 καλωδια"

IMG_20230819_121516.jpg

Να έρθει το δει απο κοντά κάποιος Ψυκτικός.. Το καλύτερο.. Μην το σκέφτεσαι. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, fousekos είπε

Απο τα λιγα που ξερω αυτο ειναι ο κανιβαλισμος.

Όταν έχεις δουλέψει το αντικείμενο πάνω από 30 χρόνια δεν βλέπω καμία  διαφορά  στις φωτο

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, hp8 είπε

Όταν έχεις δουλέψει το αντικείμενο πάνω από 30 χρόνια δεν βλέπω καμία  διαφορά  στις φωτο

Ωραια, μπραβο σας. μπορειτε τωρα να μου πειτε που παει το καθε καλωδιο,3 καλωδια ειναι και 2 υποδοχες, 2 καλωδια ειναι ειδη τοποθετημενα.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, fousekos είπε

Ωραια, μπραβο σας. μπορειτε τωρα να μου πειτε που παει το καθε καλωδιο,3 καλωδια ειναι και 2 υποδοχες, 2 καλωδια ειναι ειδη τοποθετημενα.

μόνο ένας άσχετος θα σου έλεγε αυτό που ζητάς μέσω  ανάρτησης χωρίς να βλέπει τι πάει που

Δημοσ.

κλασσική περίπτωση βλάβης τριγωνικού ραντάρ κάτω από πιλοτική διάβαση.

το πρόβλημα εδώ είναι οτι δεν έχουμε περισκόπιο στο υποβρύχιο για να δούμε τι ιερογλυφικά υπάρχουν πάνω στο καφετί θερμοστάτη, ούτε ξέρουμε τη συχνότητα εκπομπής από το ναύσταθμο ώστε να σου δώσουμε οδηγίες πως να κινηθείς βάση ασυρματιστή Φουσέκη.

είτε θα βρεις το ηλεκτρικό διάγραμμα για το συγκεκριμένο ψυγείο (ψάχνοντας κάποια ετικέτα με μοντέλο), είτε θα τα βάλεις στη τύχη και θα κάνεις το σταυρό σου όταν θα το βάλεις στη πρίζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...