SinAkuma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Στις 19/8/2023 στις 11:00 ΠΜ, p1ranhas είπε Καλησπέρα, είμαι στο ψάξιμο για αγορά μικρού αυτοκινήτου για χρήση 95% εντός πόλης και κάποια ελάχιστα ταξίδια μέσα στον χρόνο, χωρίς απαιτήσεις μεγάλων χώρων ή υψηλών ταχυτήτων. Το μαξ budget μου ειναι στα 18500 (απο 17 ξεκίνησα αλλά εχουν ξεφύγει οι τιμές οπότε ανέβασα). Ποιά η γνώμη σας για τα 2 παρακάτω μοντέλα? Hyundai i10 - 1200cc, 84ps, έκδοση PREMIUM Suzuki Ignis - 1200, 83ps, έκδοση GL+ Παίζει άλλο πιο μεγάλο σε αυτό το budget? Η αλήθεια είναι ότι ενώ μου αρέσουν, με ενοχλούν λίγο τα 18.5k για αυτή την κατηγορία, όταν πέρυσι έπαιρνα kia stonic π.χ στα 17.500. Εγώ έχω Hyundai i10 premium αυτόματο το πήρα καινούργιο το 22 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αμάξι. 1 λεπτό πριν, SinAkuma είπε Εγώ έχω Hyundai i10 premium αυτόματο το πήρα καινούργιο το 22 και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αμάξι. 1.2 το πήρα και αυτό σε συμβουλεύω να πάρεις το 1000 μου φαίνεται λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 14 ώρες πριν, Amaretos είπε Πήραμε για τη γυναίκα το i10 1.0 του 2016 κούτα. Απιστευτο για τα λεφτά του τότε το πήραμε 9.900 με απόσυρση, μέσα στην πολη ιδανικό , κάνει και ταξίδι στο χωριό το καλοκαίρι 2 ωρίτσες με κλιματισμό και 120-130 χλμ και από καταναλωση τίποτα... Και elephant grey που είπε ο φίλος από πάνω Τρικυλινδρο χιλιαρι σε καροτσα 950κιλα ιδανικο για την πολη. Αυτο το μοτερ για να πεις οτι ειναι ιδανικο για μεσα στην πολη θελει καροτσα μεχρι 800κιλα και κοντοταχυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Σε αυτά τα λεφτά, μόνο Mazda 2. Είναι ανώτερο αυτοκίνητο από όλες τις απόψεις. Είναι και 1 κατηγορία πάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Τρικυλινδρο χιλιαρι σε καροτσα 950κιλα ιδανικο για την πολη. Αυτο το μοτερ για να πεις οτι ειναι ιδανικο για μεσα στην πολη θελει καροτσα μεχρι 800κιλα και κοντοταχυτο! Καλα μην το παρεις με το ζορι Τι ακριβως δλδ θες να κανεις οταν λεμε πολης, μικρο οικονομικο, φυσικα δεν βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα προφανως δεν το πηραμε για αυτον τον λογο, δουλεια σπιτι δουλεια αντε και κανα σουπερ μαρκετ τι αλλο να ζητησεις, αλλα και παλι ταξιδι κανεις, προφανως δεν ειναι το σουπερ ανετο ουτε βοηθαει εκτος εθνικης σε προσπερασεις, αλλα ετσι και αλλιως τα ταξιδια αυτα γινονται 1-2 σκ σε ολο τον χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα