Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούριου αυτοκινήτου πόλης

p1ranhas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, είμαι στο ψάξιμο για αγορά μικρού αυτοκινήτου για χρήση 95% εντός πόλης και κάποια ελάχιστα ταξίδια μέσα στον χρόνο, χωρίς απαιτήσεις μεγάλων χώρων ή υψηλών ταχυτήτων. Το μαξ budget μου ειναι στα 18500 (απο 17 ξεκίνησα αλλά εχουν ξεφύγει οι τιμές οπότε ανέβασα). Ποιά η γνώμη σας για τα 2 παρακάτω μοντέλα?

• Hyundai i10 - 1200cc, 84ps, έκδοση PREMIUM
  • Suzuki Ignis - 1200, 83ps, έκδοση GL+

Παίζει άλλο πιο μεγάλο σε αυτό το budget? Η αλήθεια είναι ότι ενώ μου αρέσουν, με ενοχλούν λίγο τα 18.5k για αυτή την κατηγορία, όταν πέρυσι έπαιρνα kia stonic π.χ στα 17.500.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, p1ranhas είπε

Η αλήθεια είναι ότι ενώ μου αρέσουν, με ενοχλούν λίγο τα 18.5k για αυτή την κατηγορία,

17.540 έχει το i10 λέει με την έκπτωση της Hyundai. θα βάλεις και τίποτα έξτρα?

2 minutes ago, Nabuko said:

17.540 έχει το i10 λέει με την έκπτωση της Hyundai. θα βάλεις και τίποτα έξτρα?

Τηλεφωνικά μου είπαν για 18300 με το κλειδί στο χέρι. Ακριβώς ίδια τιμή και το suzuki, πάλι μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ ότι 80 άλογα είναι οριακά για να κινηθείς άνετα και με ασφάλεια. Αν όπως νομίζω συνδυάζονται με 5αρι κιβώτιο δεν θα είναι και οικονομικά

Έτυχε να συζησω με ένα c3 1.2/82 ατμόσφαιρα, για κάποιο διάστημα και δεν θα το συνιστούσα. Ειδικά σε μεγάλες ανηφόρες, έφτασα να κατεβάσω και 1η

Οι τιμές άσχετα αν σε ενοχλούν αυτές είναι. Ναι θα το αγοράσεις ακριβά, it is what it is, όλων ο πωπουδακος πιάνεται 

Επεξ/σία από tutuyo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tutuyo είπε

Θεωρώ ότι 80 άλογα είναι οριακά για να κινηθείς άνετα και με ασφάλεια. Αν όπως νομίζω συνδυάζονται με 5αρι κιβώτιο δεν θα είναι και οικονομικά

Έτυχε να συζησω με ένα c3 1.2/82 ατμόσφαιρα, για κάποιο διάστημα και δεν θα το συνιστούσα. Ειδικά σε μεγάλες ανηφόρες, έφτασα να κατεβάσω και 1η

Οι τιμές άσχετα αν σε ενοχλούν αυτές είναι. Ναι θα το αγοράσεις ακριβά, it is what it is, όλων ο πωπουδακος πιάνεται 

Με πολύ αγάπη γιατί μου είσαι συμπαθής και χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή να σε διορθώσω σου ζήτω συγγνώμη. Λοιπόν έχω vw up σε ανηφόρες πάω με 2α 60 άλογα μοντέλο του 2012 ενώ στο TRoc 110αλογα μοντέλο του 2021 σε ανηφόρες πολλές φορές  κατεβάζω και σε 1η. Έχουν αλλάξει τα πρότυπα euro και έχει αλλάξει αρκετά και εξαιτίας καυσαερίων έχουν αλλάξει και το οδηγικό αποτέλεσμα. Μη με ρωτήσεις πόσες φορές μου έσβησε μέχρι να το συνηθίσω επειδή χρησιμοποιώ και τα 2 αυτοκίνητα. Σίγουρα πάνω 10 φορές.

Επεξ/σία από tilaverboy
  • Like 1

6 hours ago, p1ranhas said:

Καλησπέρα, είμαι στο ψάξιμο για αγορά μικρού αυτοκινήτου για χρήση 95% εντός πόλης και κάποια ελάχιστα ταξίδια μέσα στον χρόνο, χωρίς απαιτήσεις μεγάλων χώρων ή υψηλών ταχυτήτων. Το μαξ budget μου ειναι στα 18500 (απο 17 ξεκίνησα αλλά εχουν ξεφύγει οι τιμές οπότε ανέβασα). Ποιά η γνώμη σας για τα 2 παρακάτω μοντέλα?

• Hyundai i10 - 1200cc, 84ps, έκδοση PREMIUM
  • Suzuki Ignis - 1200, 83ps, έκδοση GL+

Παίζει άλλο πιο μεγάλο σε αυτό το budget? Η αλήθεια είναι ότι ενώ μου αρέσουν, με ενοχλούν λίγο τα 18.5k για αυτή την κατηγορία, όταν πέρυσι έπαιρνα kia stonic π.χ στα 17.500.

Πολυ καλο το i10 ,σφαιράτο αληθεια,και πολυ οικονομικο! και πουλαει και πολυ σαν μοντελο ,αρα κατι ξερει ο κοσμος. To 1200 δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια αλλα το 1000αρι απιστευτο για μικρο.

Το ignis αυτο προσωπικα εμενα δεν μου γεμιζει και το ματι να σου πω την αληθεια,αλλος μπορει να το βλεπει και να λεει wow. Αλλα γουστα ειναι αυτα καταλαβες.

Μονο για καινουριο το κοιτας? Μπορεις να παρεις ενα σχεδον καινουργιο με λιγες χιλιαδες χλμ που θα εχει ακομα εγγυηση αν σε νοιαζει αυτο,για να το παρεις με εκπτωση ωστε να παρεις στο αμαξι που οντως θες τυπου Kia Stonic ή οτι αλλο

Το i10 το ζαχαρωνα αρκετα πριν καποια χρονια, αλλα τελικα δεν προχωρησα σε αγορα γιατι η αντιπροσωπεια εφερνε μονο συγκεκριμενα χρωματα, μαυρο, ασπρο και γκρι (το ελεγε μαλιστα elephant grey). Ενω ειχε παλετα χρωματων, μου ειχαν πει οτι δεν τα φερνουν because reasons. Δεν ξερω αν αυτο εχει αλλαξει

10 minutes ago, ChristosVl said:

Πολυ καλο το i10 ,σφαιράτο αληθεια,και πολυ οικονομικο! και πουλαει και πολυ σαν μοντελο ,αρα κατι ξερει ο κοσμος. To 1200 δεν ξερω απο προσωπικη εμπειρια αλλα το 1000αρι απιστευτο για μικρο.

Το ignis αυτο προσωπικα εμενα δεν μου γεμιζει και το ματι να σου πω την αληθεια,αλλος μπορει να το βλεπει και να λεει wow. Αλλα γουστα ειναι αυτα καταλαβες.

Μονο για καινουριο το κοιτας? Μπορεις να παρεις ενα σχεδον καινουργιο με λιγες χιλιαδες χλμ που θα εχει ακομα εγγυηση αν σε νοιαζει αυτο,για να το παρεις με εκπτωση ωστε να παρεις στο αμαξι που οντως θες τυπου Kia Stonic ή οτι αλλο

Νομίζω το 1000αρι θα με ζορίσει δεδομένου ότι θα κάνω και κανένα κοντινό ταξίδι μέσα στο χρόνο, οπότε αναγκαστικά 1200.

Το ignis δεν σου γεμίζει το μάτι εξωτερικά ή σαν σύνολο?

Μόνο καινούριο γιατί να δώσω τόσα και να πάρω ένα λίγο μεγαλύτερο μεταχειρισμένο 3ετίας με 30-40κ χιλιόμετρα, το οποίο το πουλάει ο άλλος με κέρδος, πάλι με χαλάει. 

Οκ μια χαρα και το 1200, με 87hp ειδικα θα ειναι πολυ καλο και σε ταξιδι , αν του βαλεις και cruise control ακομα πιο καλο, εμενα στο 1000αρακι δεν με χαλασε στην εθνικη.

γενικα και μεσα και εξω,ειδικα για καινουριο τοσα λεφτα,προσωπικα παντα.  

Μπορει να ειναι ναι πιο μικρη η αποκλιση ,εννοω ουτε 3ετιας με ουτε 40κ χλμ. και παλι να εχεις εκπτωση, δεδομενου παιρνεις ενα αμαξι που δεν μπορεις να το παρεις τωρα γιατι κανει παραπανω η αρχικη του,τυπου stonic. Τωρα το οτι ετυχε να ανεβουν οι τιμες ειναι αλλο.

Στις 19/8/2023 στις 11:00 ΠΜ, p1ranhas είπε

Παίζει άλλο πιο μεγάλο σε αυτό το budget?

ίσως το Sandero σε LPG

Η αλήθεια είναι ότι ενώ μου αρέσουν, με ενοχλούν λίγο τα 18.5k για αυτή την κατηγορία, όταν πέρυσι έπαιρνα kia stonic π.χ στα 17.500.

όλα πήρανε παραπάνω (ειδικά το Sandero +6χιλιάρικα με τις αλλαγές σχεδιασμού) , άσχημη εποχή για αγορά , βέβαια δε δείχνει να πέφτουν οι τιμές

προσωπικά θα κοιτούσα σε μτχ αυτόματο με προοπτική να μπει υγραέριο

Καλησπέρα, είμαι στο ψάξιμο για αγορά μικρού αυτοκινήτου  ......

Για δες και το Mazda 2, είναι πολύ καλό και ποιοτικό αυτοκίνητο. 

https://www.gocar.gr/cars/MAZDA/2/  

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/stin_ellada_to_neo_mazda2_analytikos_timokatalogos_kai_ekdoseis_photos-7821291/

• Like 1

Πήραμε για τη γυναίκα το i10 1.0 του 2016 κούτα. Απιστευτο για τα λεφτά του τότε το πήραμε 9.900 με απόσυρση, μέσα στην πολη ιδανικό , κάνει και ταξίδι στο χωριό το καλοκαίρι 2 ωρίτσες με κλιματισμό και 120-130 χλμ και από καταναλωση τίποτα... Και elephant grey που είπε ο φίλος από πάνω :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...