infa01 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Χαίρεται. Έχω εδώ και δύο βδομάδες που δεν μπορώ να συνδεθώ σε εφαρμογές στον υπολογιστή μου, όπως για παράδειγμα σε steam, ea client, epic games, riot client, όπως ούτε και στα sites τους. Να αναφέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό το νταβαντουρι εφόσον ήρθαν στο σπίτι μου 2 φίλοι και θέλαμε να lanαρουμε για divinity. Σε άλλα sites μπαίνει κανονικά, όπως το YouTube, το Facebook κλπ. Σε vpn δεν τραβάει καν ip, καθώς λέει awaiting. Η σύνδεση είναι Nova 50, και το ρούτερ είναι ένα Zyxel. Γενικά, μου πετάνε DNS errors τα εξής services και έχω δοκιμάσει τα παρακάτω, και τίποτα δεν έχει δουλέψει: fully updated PC (drivers κλπ) - δεν είδα διαφορά εκανα windows troubleshooting για το δίκτυο - δεν είδα διαφορά ανοιξα το cmd/PowerShell και έκανα τα netsh και ipconfig commands - δεν είδα διαφορά, αν και στα netsh commands που είχαν να κάνουν με renew ip κλπ, μου έλεγε πως ο dchp failed. εχω πάρει τρεις φορές στην εξυπηρέτηση πελατών της νόβα και έχω αλλάξει τις ipv4 dns επιλογές, από αυτόματη εύρεση σε 1.1.1.1 / 1.0.0.1 - δεν είδα διαφορά εχω κάνει επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου των windows - δεν είδα διαφορά εκανα hard reset του ρούτερ σε εργοστασιακές ρυθμίσεις - είδα διαφορά για ένα 5λεπτο και σταμάτησε μετά ξανά, και έμεινε έτσι. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω. Έχει κανείς κάποια λύση γιατί έχω απηυδήσει;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από infa01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα